Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet

Czy wybaczylibyscie żonie zdrade

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Marta cz napisał:

Tak

To nieprawda co piszesz. Ok, nie wnikam jaki masz powód. Trzymaj się.

Gość gość

ja chciałbym oddać żonę na gangbang...

Gość gość
14 minut temu, Gość Facet napisał:

Nie wiem czemu to zrobila nie powiedziala mi wiem ze trwalo to ponad rok. Sama tez mi nie powiedziala wpadla przez przypadek 

Jak się tłumaczyła?

Gość Facet

Z jednej strony przepraszala a z drugiej zrzucila wine na mnie bo niby nie interesowalem sie nia ani domem czula sie niby samotna i stalo sie tak mi powiedziala

Gość Niko

Tylko Frajer może wybaczyć zdradę taka prawda ....  🤣

Gość gość
5 minut temu, Gość Facet napisał:

Z jednej strony przepraszala a z drugiej zrzucila wine na mnie bo niby nie interesowalem sie nia ani domem czula sie niby samotna i stalo sie tak mi powiedziala

ma z nim kontakt?

Gość Facet

Moze i masz racje

Gość Niko

I  jeszcze Cały Rok cie Robiła W ...a !!!!! Uwolnij się od niej zawsze będziesz ojcem dla Dwojga dzieci ale nie ma co się meczyć z nią skoro zdradziła Raz to kiedyś znowu zdradzi ...  🙄

10 minut temu, Gość Facet napisał:

Wyjedź na kilka dni jeśli możesz, oderwij się od domu. Zastanów się w spokoju czy w żony słowach mogło być trochę racji. Skoro Cię nie zostawiła, musi ją przy Tobie coś trzymać. Jeśli Cię zdradziła i trwało to ponad rok, oprócz fizyczności, musiała być jakaś bliskość i zaangażowanie. Może właśnie tego jej brakowało? Może skupiłeś się na sobie, na domu, dzieciach, życiu.... a ona stała się po prostu nudną żoną? Może chciała poczuć się znowu piękna, atrakcyjna i pożądana? I kochanek właśnie to jej dał. Zainteresowanie.

Z Tobą rozmawiała ciągle o tym samym, Ty pewnie nie zauważałeś jej nowej fryzury i nie dbałeś o to, żeby jej się chciało pofiglować z Tobą w łóżku. Do kochanka pewnie biegła jak na skrzydłach, on nie czekał na obiad, pranie, sprzątanie i podcieranie nosów dzieciom. On czekał tylko na nią. Pomyśl o tym. Ty byłeś jednym z obowiązków, on rycerzem na białym koniu. Wiem, biorąc ślub coś komuś obiecujemy.... Najczęściej jednak nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak nasza codzienność będzie wyglądać. Wraz z biegiem czasu zmieniamy się trochę..... może ta zmiana nie do końca się Jej podobała. Może ona nie podobała się Tobie?

ps. nie myśl że próbuję Twoją żonę usprawiedliwić, wytłumaczyć czy wybielić. Piszę tylko o kobiecym punkcie widzenia i nie w imieniu wszystkich kobiet.

Zastanawiając się nad tym, czy wybaczyć czy nie pomyśl nie tylko o swojej krzywdzie. Pomyśl o tym, czy będziesz mógł z tym żyć przez kolejne wspólne lata. Czy potrafisz znowu zaufać i przede wszystkim, czy zechcesz zmienić w swoim życiu to, co wg małżonki było przyczyną jej zdrady.

Gość Kubuś

Uwolnij siię od niej i zacznij życie na nowo nie słuchaj rad jakiś kobiet stąd bo piszą same farmazony zdrada to zdrada prosta sprawa i w dodatku to trwało cały Rok za każdym razem cie okłamywała i załóżmy ze jak cie zdradzała to każde jej słowo to było kłamstwo  i pomyśl o tym że jak z nim sypiała to wracała do ciebie i tez uprawialiście seks ...

Szkoda czasu na tąką poprostu ..😔