Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Wiem,ze mi nie uwierzycie :)

Polecane posty

Gość gosc

Mam 33 lata a ostatnio pewna osoba oszacowala mnie na 17-18 :D To nie prowo.

Gość gosc

Jak mialam 18 lat to mnie to denerwowalo,ze wygladam zbyt dziecinnie.Ale teraz wygladam bardzo mlodo i sie z tego ciesze :)

Gość Onsam

mi dają około 30 a mam 42

Gość Onsam

jak miałem 29 pytali o dowód w sklepie

Gość Renulka

Ja jak miałam 15-16lat bez problemu alkohol i papierosy  mogłam kupić .Dziwnie się starzeję, bo też nie wyglądam teraz na swoje lata.Sąsiad odjął mi 10:-).No cóż geny chyba mają na to wpływ.Jak pracowalam i musialam legitymować ludzi to może dwa razy się pomyliłam a tak to rozpoznać się dało, czy ktoś nie ma 18 stu lat. Zawsze ludzie dawali mi jak np.miałam 28 to dawali max 23. Między 20 a 30 to ciężko jest określić wiek.

Gość Biedny On

Ciesz się, że na 17-18. W Polsce, żyje Pan który ma 40a wygląda na 12lat i codziennie ma problemy. Policja nawet nie chciała mu uwierzyć jak jechał w nocy sam autobusem. Dość, że musi jeździć na zabiegi bo choroba mu dokopała to jeszcze go dołują wszyscy ci co mu dokuczają, zaczepiają. To dopiero problem. 40latek fizycznie uwięziony w ciele 12 latka.

Gość Gosc

Ja mam 31 i jakos od roku moge spokojnie kupic fajki w sklepie bez dowodu. Czasem sie jeszcze zapytaja, czy mam skonczone i na ogol wystarczy ze potwierdzę. Haczyk jest taki, ze nie moge sie przyznac ile mam naprawde, bo to wzbudza podejrzenia- wiec mowie ze mam 22 ;) w pracy tez wygladam na najmlodsza, mimo, ze jestem prawie najstarsza ;)