Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Brak miłości i brak siły do pracy

Polecane posty

Gość Gosc

Mam 27 lat i NIGDY nie byłam zakochana! Miałam.kilka związków ale zawsze to nie było TO, żadnych uczuć oprocz sympatii, przywiązania, pozadania. Nie wiem jak to jest sie zakochać, cos poczuć a tak bardzo bym chciała. Opadami z sił, jestem ciągle smutna, przybita ta pustka w sercu, z biegiem lat jest coraz gorzej im dluzej nie mogę zaznać tego uczucia tym bardziej robię się zgorzkniala i sfrustrowana, od jakiegoś czasu brak mi sił do pracy, do tego jestem nerwowa. Wczesniej pracowalam raż tu raz tam, nigdzie na stale, dlatego do tej pory mieszkam z rodzicami, od pol roku nie mam pracy i czuje ze nie mam sił psychicznych żeby pracować. Ledwo ogarniam obowiązki domowe czasem sobie lezac i poplakujac gdy jestem sama w domu... Czuje ze w pracy jakby mnie naszlo moglabym się nagle poryczec 😪, bo jest gorzej niż kiedyś, jestem coraz słabsza psychicznie i czuje ze nie dalabym rady. Zauwazylam dziwna zależność, ze kobiety które pracują i maja dużo energii do tego, entuzjazmu zawsze są zajęte, maja partnerów lub mężów. Nie bez powodu mowi się ze ,,miłość daje sile by przenosic gory" i to widac po nich, ja w tej chwili nie potrafie nawet ,,przeniesc kamienia", nic mi się nie chce...pracowałam w wielu miejscach i dzwnm trafem WSZYSTKIE kobiety z którymi pracowalam kogoś Miały. Przypadek? Nie sadze. Nie wiem już co ze sobą zrobić. Staczam sie i wiem ze póki nie zaznam miłości będzie coraz gorzej. A nie sadze bym znalazła... To juz chyba początki depresji. Czy któras ma podobnie? 

Gość gosc

ciezko stwierdzic. A nie bralas pod uwage, ze moze latwiej by bylo zakochac ci sie w kobiecie i wszystko by bylo ok? tak tylko pisze, gowno wiem itp.

Gość Pomogejakmoge

Kochana,

Po 1. Udaj się do psychiatry bo to prawdopodobnie depresja. Po 2. Ja mam np. Nadzieję, że już nigdy się nie zakocham, bo później rozstanie boli x100 bardziej. Mogłabym spokojnie ominąć ten etap motylki, niejedzenia I wzdychania. Zreszya wydaje mi się, że z tego wyrosłam. Najlepiej tak myślę byłoby zbudować stabilny związek I powoli rozwijać I umacniać uczucie. Idź do lekarza, da Ci proszki na poprawę nastroju, z czasem zaczniesz sie usmiechac i odzyskasz energię, zadbaj o to, m.in pomysl o tym, ze na takiego bezsilnego smutasa nikt nie spojrzy :] no chyba, ze te filmowe gromy trafia Cie na wizycie u lekarza 🙂 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Pomogejakmoge napisał:

Kochana,

Po 1. Udaj się do psychiatry bo to prawdopodobnie depresja. Po 2. Ja mam np. Nadzieję, że już nigdy się nie zakocham, bo później rozstanie boli x100 bardziej. Mogłabym spokojnie ominąć ten etap motylki, niejedzenia I wzdychania. Zreszya wydaje mi się, że z tego wyrosłam. Najlepiej tak myślę byłoby zbudować stabilny związek I powoli rozwijać I umacniać uczucie. Idź do lekarza, da Ci proszki na poprawę nastroju, z czasem zaczniesz sie usmiechac i odzyskasz energię, zadbaj o to, m.in pomysl o tym, ze na takiego bezsilnego smutasa nikt nie spojrzy :] no chyba, ze te filmowe gromy trafia Cie na wizycie u lekarza 🙂 

Proszki? Aha.

Gość kombi

Najlepsze proszki poruhać troczki, autorce brakuje dobrego ruhania i chęć do życia powróci.

Z drugiej strony to kogo autorka oczekuje do zakochania? Aktora z serialu?

Gość moje uwagi

zakochanie to iluzja i idealizowanie, to nie jest prawdziwe, jest raczej naiwne. Z czasem zauważa się szczegóły i wady i czar zakochania pryska. Autorka szuka zapomnienia i beztroski jak małolata.

Gość Gość
8 minut temu, Gość kombi napisał:

Najlepsze proszki poruhać troczki, autorce brakuje dobrego ruhania i chęć do życia powróci.

Z drugiej strony to kogo autorka oczekuje do zakochania? Aktora z serialu?

Rùchanie jest sposobem na każdy problem jedynie dla prymitywow takich jak ty którzy w życiu nic nie mają i niczego nie osiągnęli dlatego myślą że jak będą rùchac na potęge to będą kimś. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość moje uwagi napisał:

zakochanie to iluzja i idealizowanie, to nie jest prawdziwe, jest raczej naiwne. Z czasem zauważa się szczegóły i wady i czar zakochania pryska. Autorka szuka zapomnienia i beztroski jak małolata.

To ci piszesz to banały. Zakochanie to naturalny etap każdego normalnego związku. Niezły z ciebie frustrat. Zawsze nocą się tu prujesz . 

Gość lajter
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Rùchanie jest sposobem na każdy problem jedynie dla prymitywow takich jak ty którzy w życiu nic nie mają i niczego nie osiągnęli dlatego myślą że jak będą rùchac na potęge to będą kimś. 

Seks ma dużo pozytywnych aspektów oraz wpływa na samopoczucie, od dawna to wiadomo, więc nie pitol farmazonów.

Gość moje uwagi
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To ci piszesz to banały. Zakochanie to naturalny etap każdego normalnego związku. Niezły z ciebie frustrat. Zawsze nocą się tu prujesz . 

zakochanie jest dla naiwniaków i durnych bab którym seriale z TV piorą mózg

Gość Gość
8 minut temu, Gość lajter napisał:

Seks ma dużo pozytywnych aspektów oraz wpływa na samopoczucie, od dawna to wiadomo, więc nie pitol farmazonów.

Z pewnością jednak nie wyleczy z depresji ani innych schorzeń. Jeśli wierzysz że jest inaczej to jesteś ignorantem i do tego tępym. Ale tak to już jest że dla wielu facetów seks to proteza życia uczuciowego i leczenie kompleksów oraz deficytow na innych polach życiowych.

Gość bling

Seks może wyleczyć depresje i wiele innych rzeczy

Gość Gość
1 minutę temu, Gość bling napisał:

Seks może wyleczyć depresje i wiele innych rzeczy

Pewnie leczy także raka i inne ciężkie choroby. Polecisz tę terapię swojej chorej matce babie czy komu tam chcesz. Współczuję ci. Żegnam.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Nie pracuj i tyle tam będziesz się zmuszać. https://youtu.be/vj1TUbzkCAM ja lubię grać i gram 😘

Żałosne.

Gość gosc

Nie można miłości zastępywać lekami, oszaleliście? to chyba prędzej wam, którzy tak twierdzicie, potrzebny lekarz. Miłości lekami nie zastąpisz.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość moje uwagi napisał:

głupoty piszesz i tyle.

a zeby kogoś kochać, to najpierw trzeba się w tym kimś zakochać

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość lajter napisał:

Koniarczyk a znasz inne słowo oprócz ,,nie pitol"zmień płytę bo to chore i wulgarne!!

Gość szaarŕriikkkkk

Ty chyba pracujesz tu za kare...

Sik!)

Gość usypiam pieski wytrwale

Do budy, szmaciany pawianie.

Niech ta uryna się nie ulewa, bo karcer.

Rzyg!

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Nie można miłości zastępywać lekami, oszaleliście? to chyba prędzej wam, którzy tak twierdzicie, potrzebny lekarz. Miłości lekami nie zastąpisz.

Dokładnie, miłości niczym nie zastapisz, chocbys wypełnił sobie cały dzień różnymi zajęciami,.obowiazkami i rozrywkami, to i tak uczucie pustki nie zniknie i objawi się choćby nocą przed zasnieciem. Tak właśnie mam. Autorka. 

Gość Gosc

Ktoś napisał, że seks leczy , chyba nie do końca skoro Prostytutka, która wypowiada się w tym wątku też ma depresję. Ja też cierpię z powodu braku miłości. Czuję się samotna pomimo, że mam męża. U mnie problem jest taki, że mój Ślubny jest pracoholikiem. Każdego dnia wraca do domu po 22.00. Nie ma kochanki. Nie ma dużych potrzeb seksualnych nad czym ubolewam. Poprostu ponad życie kocha pieniądze i prace. Poza tym woli rozmawiać z facetami o interesach. Nie ma w sobie wrażliwości, romantyzmu. Kocha mnie, tak sobie myśle. Nie ma przede mną tajemnic. Rozmawiamy tylko w niedziele i przez telefon wtedy jest miły i kochany. Dla mnie to trochę mało, tęsknie .

Gość tak to widzę

Ułożyć sobie życie w samotności. Sama ze sobą. Korzystać z życia na tyle na ile się da. I nie spodziewać się fajerwerków, bo te mogą nigdy nie wybuchnąć. Ja tak zrobiłam. Korzystam i żyje jak lubię , życie z kimś jest inne od tego w samotności. Trzeba polubić siebie, poznac  samego siebie  i żyć jak się umie i lubi. Jest jak jest. 

Gość jk2,9
12 godzin temu, Gość gosc napisał:

ciezko stwierdzic. A nie bralas pod uwage, ze moze latwiej by bylo zakochac ci sie w kobiecie i wszystko by bylo ok? tak tylko pisze, gowno wiem itp.

może...niestety Fakty ...są ciężkie;(

Gość gość

Prawda, ze brak miłości powoduje apatię. Kiedy jest się zakochanym, nawet duże problemy stają się banalne.

Gość gość
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Prawda, ze brak miłości powoduje apatię. Kiedy jest się zakochanym, nawet duże problemy stają się banalne.

To samo problemy sercowe   źle wpływają na samopoczucie

Gość Gosc

Jak rodzice umra wtedy bedziesz musiala znalezc sile do pracy i do zycia, a wtedy dopiero jest ciezko. Wiec ciesz sie zyciem i pracuj.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość jk2,9 napisał:

może...niestety Fakty ...są ciężkie;(

No ciekawe jak zmienie nagle orinetacje...gdyby tak było można to pewnie juz mnóstwo kobiet zostaliby lesbijkami. 

Gość baby kochają kase
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ktoś napisał, że seks leczy , chyba nie do końca skoro Prostytutka, która wypowiada się w tym wątku też ma depresję. Ja też cierpię z powodu braku miłości. Czuję się samotna pomimo, że mam męża. U mnie problem jest taki, że mój Ślubny jest pracoholikiem. Każdego dnia wraca do domu po 22.00. Nie ma kochanki. Nie ma dużych potrzeb seksualnych nad czym ubolewam. Poprostu ponad życie kocha pieniądze i prace. Poza tym woli rozmawiać z facetami o interesach. Nie ma w sobie wrażliwości, romantyzmu. Kocha mnie, tak sobie myśle. Nie ma przede mną tajemnic. Rozmawiamy tylko w niedziele i przez telefon wtedy jest miły i kochany. Dla mnie to trochę mało, tęsknie .

chciałaś hajs i luksus to masz, ktoś musi na to pracować

Gość renoo
7 godzin temu, Gość tak to widzę napisał:

Ułożyć sobie życie w samotności. Sama ze sobą. Korzystać z życia na tyle na ile się da. I nie spodziewać się fajerwerków, bo te mogą nigdy nie wybuchnąć. Ja tak zrobiłam. Korzystam i żyje jak lubię , życie z kimś jest inne od tego w samotności. Trzeba polubić siebie, poznac  samego siebie  i żyć jak się umie i lubi. Jest jak jest. 

samotność to najgorsza możliwa choroba, lepsza już śmierć