Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam

Mam fajnego kumpla i kobiety go odrzucają przez wiek

Polecane posty

Gość nie kumam

Facet spokojny, szczupły, wysoki, pracuje, ma mieszkanie, nie ma nałogów, nawet piwa nie pije, kawaler bez ex żon i bez dzieci, ALE ma 48 lat, choć wcale na tyle nie wygląda, dałbym mu góra 30-35. No i panny usłyszą wiek i od razu sobie wyobrażają grubego łysego siwego z brzuchem piwnym, nawet na zdjęciu go nie widziały a go olewają. Gdzie tu logika?  

Gość puste lalki

baby to pustaki, wyjątki rzadkie

Gość hehe

Taaa a ja kurcze ładna, wysportowana, zdrowa, przed 30-tką, z kasą, dobrą pracą, studiami i nikt mnie nie chce, bo nie interesuje mnie przygodny seks

Daruj sobie  bajeczkę o tym gościu.

Gość gość
37 minut temu, Gość nie kumam napisał:

Facet spokojny, szczupły, wysoki, pracuje, ma mieszkanie, nie ma nałogów, nawet piwa nie pije, kawaler bez ex żon i bez dzieci, ALE ma 48 lat,

A po co mu teraz panny?? Przecież on NIC nie umie.

To poprostu jakiś zyeb z mocnym defektem - a panny to doskonale wyczuwają.

Gość gość
11 minut temu, Gość hehe napisał:

Taaa a ja kurcze ładna, wysportowana, zdrowa, przed 30-tką, z kasą, dobrą pracą, studiami i nikt mnie nie chce,

Bo ty, pewnie nie w tym oknie stoisz. I plakietka z ceną ci sie przekręciła.

Gość nie kumam
14 minut temu, Gość hehe napisał:

Taaa a ja kurcze ładna, wysportowana, zdrowa, przed 30-tką, z kasą, dobrą pracą, studiami i nikt mnie nie chce, bo nie interesuje mnie przygodny seks

jaką bajeczke? mam ci podać nr tel do niego?

Gość nie kumam
6 minut temu, Gość gość napisał:

A po co mu teraz panny?? Przecież on NIC nie umie.

To poprostu jakiś zyeb z mocnym defektem - a panny to doskonale wyczuwają.

nie z defektem tylko jest nieśmiały, pozatym jest spoko gość i nic mu nie można zarzucić

Gość hehe

To, że ty mu nie możesz zarzucić nic jako facet, nie znaczy, że babkom odpowiada.

Ale jeśli to prawda, co piszesz, to w obecnym świecie rzeczywiście może pożegnać się z myślą o związkach.

Gość wolny jak motyl

No i hooj, przynajmniej mu jakaś baba nie zrzędzi że za mało hajsu przynosi czy że jej zachcianek nie spełnia, chłop jest wolny jak motyl. 

Gość Gosc

Przedstaw go jakiejś swojej cioci, albo samotnej koleżance twojej mamy w wieku 50-60 lat. 

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość hehe napisał:

Jestem facetem i też nie interesuje mnie przygodny seks. I też nikt mnie nie chce. Ale jestem dla ciebie za młody.

skoro nie pije nawet piwa i jest abstynentem to nic dziwnego, ze kazda go odrzuca..., ktora by chciala miec takiego snooba w domu ?

Gość lola
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

skoro nie pije nawet piwa i jest abstynentem to nic dziwnego,

no i właśnie przez takich jak ty reszta stwierdza, że muszą pić żeby laskom zaimponować

Gość hehe
23 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

nie interesuje mnie przygodny seks. I też nikt mnie nie chce

Ale u ciebie to skądś wynika - jak to facet nie chce seksu, u mnie z niczego nie wynika bo niby każdy marzy o zgrabnej i z kasą, chyba, że też już teraz obowiązkiem do znalezienia faceta jest jedynie przygodny seks

3 minuty temu, Gość lola napisał:

no i właśnie przez takich jak ty reszta stwierdza, że muszą pić żeby laskom zaimponować

a kto mysli, ze jak się napije to lasce imponuje? litosci..., tu chodzi o snobstwo, facet taki to musi byc.. patałach; )

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość hehe napisał:

Ale u ciebie to skądś wynika - jak to facet nie chce seksu, u mnie z niczego nie wynika bo niby każdy marzy o zgrabnej i z kasą, chyba, że też już teraz obowiązkiem do znalezienia faceta jest jedynie przygodny seks

Z tego, że nie potrafiłbym uprawiać seksu z pierwszą lepszą osobą. Dla mnie seks bez uczuć nie istnieje.

Gość gość

nie ma żadnych kobiety między 40-50 rokiem życia które byłyby zainteresowane?

Gość mary m
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

skoro nie pije nawet piwa i jest abstynentem to nic dziwnego, ze kazda go odrzuca..., ktora by chciala miec takiego snooba w domu ?

No wiesz co, to akurat są zalety. Nie każdy zalewa robala jak Ty.;P

Gość Kiss

A ja mam fajna kolezanke, ktora odrzucaja za wyglad, bo wazy 120 kg przy 155 cm 🤣 cos jak Twoj kolega.

Gość Onaaa
5 minut temu, Gość gość napisał:

nie ma żadnych kobiety między 40-50 rokiem życia które byłyby zainteresowane?

No wez przestan. Przecież wiadomo ze on chce taka 20-30 😂 

Gość gość

I po co im dziadek ??? 35 latka chce jeszcze sie cieszyc zyciem i bawic a nie zwiazac, ze starym nudnym dziadem

Gość mobile
9 godzin temu, Gość lola napisał:

Jak ktoś pije bo na trzeźwo jest sztywniak i nie potrafi gadać z kobietami to cos z nim nie tak, czyli to spora część facetów.

Gość parker
9 godzin temu, Arystoteles napisał:

a kto mysli, ze jak się napije to lasce imponuje? litosci..., tu chodzi o snobstwo, facet taki to musi byc.. patałach; )

Ja nie pije ani piwa ani nic innego z alkoholem bo to trucizna, jestem przez to dziwolągiem i ewidentnie nienormalny, bo 98% facetów chla codziennie. Chore społeczeństwo, że kto się nie zastosuje do głupoty jest odrzucany jako ufoludek. Wole jednak być ufoludniem.

Gość nie kumam
8 godzin temu, Gość Kiss napisał:

A ja mam fajna kolezanke, ktora odrzucaja za wyglad, bo wazy 120 kg przy 155 cm 🤣 cos jak Twoj kolega.

ale on nie waży 120KG, tylko ma proporcje w normie, jedyne co je "odrzuca" to jego wiek

Gość nie kumam
8 godzin temu, Gość Onaaa napisał:

No wez przestan. Przecież wiadomo ze on chce taka 20-30 😂 

bez jaj, nie chodzi mu o małolate, ale chce kobiete która chce i jest w stanie założyć rodzine, czyli aby wiek miała taki że może jeszcze urodzić

Gość nie kumam
7 godzin temu, Gość gość napisał:

I po co im dziadek ??? 35 latka chce jeszcze sie cieszyc zyciem i bawic a nie zwiazac, ze starym nudnym dziadem

On chętnie pójdzie na tańce, koncerty, sporty czy inne rozrywki, wycieczki itp., tylko chce mieć z kim. Skąd teoria że ktoś w danym wieku jest nudnym dziadem?

Gość mędrzec

To idź z nim sama

Gość Gość
3 godziny temu, Gość nie kumam napisał:

bez jaj, nie chodzi mu o małolate, ale chce kobiete która chce i jest w stanie założyć rodzine, czyli aby wiek miała taki że może jeszcze urodzić

Ale on jest za stary! Wiesz, ze im facet starszy tym wieksze ryzyko chorob genetycznych u dzieci? Poza tym kolo 50 ludzie zaczynaja sie sypac. Teraz wyglada dobrze, a za 5 lat wiek go dogoni i mloda kobieta bedzie miala starego dziada w domu.

Gość Taka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ale on jest za stary! Wiesz, ze im facet starszy tym wieksze ryzyko chorob genetycznych u dzieci? Poza tym kolo 50 ludzie zaczynaja sie sypac. Teraz wyglada dobrze, a za 5 lat wiek go dogoni i mloda kobieta bedzie miala starego dziada w domu.

Poza tym dziecko w tym wieku? A co robil wcześniej?? Balowal? Zaliczal? Trochę przesada, nie sądzisz? Żadne dziecko nie chce żeby dziadkowie byli rodzicami. 

Gość gość
11 godzin temu, Gość Kiss napisał:

o rany, to jakiś wieloryb