Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Odrzucila mnie ale bede sie staral

Polecane posty

Gość gosc

Głąb ze mnie prawie stracilem druga szanse, jest uwaga z jej strony a ja jal przyjeb nic nie zrobilem bo posluchalem głupich rad o honorze itp

Gość Indygi

Nie słuchaj innych, nie opowiadaj im nic,bo będziesz sam,staraj się o nią a innym nic nie mów, taka rada bo Tak jest w życiu 

Gość Gość

PROWO !

Gość Idalia
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Głąb ze mnie prawie stracilem druga szanse, jest uwaga z jej strony a ja jal przyjeb nic nie zrobilem bo posluchalem głupich rad o honorze itp

A jak ona się teraz wobec ciebie zachowuje? bo jeśli ją  to mocno zabolało to może się okazać, że jest już na wszystko za późno. 

Gość gosc
39 minut temu, Gość Idalia napisał:

A jak ona się teraz wobec ciebie zachowuje? bo jeśli ją  to mocno zabolało to może się okazać, że jest już na wszystko za późno. 

Czuje szanse. Przeprosze jeśli będzie trzeba

Gość Gość

To ty, co lubisz z siebie robić wycieraczkę i płaszczysz się przed laską która cię olała? Zero honoru, zero męskości. Taka cipcia jednym słowem.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To ty, co lubisz z siebie robić wycieraczkę i płaszczysz się przed laską która cię olała? Zero honoru, zero męskości. Taka cipcia jednym słowem.

Tego domina nie odrzucila, zaspokaja jego potrzebę bycia poniżanym i karanym. I taki chce by nazywać go mężczyzną😂

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

O właśnie o takich zyebach mowilem. Mam gdzieś twoje zdanie a tobie nie chodzi i moje dobro tylko piszesz puste frazesy, moze z zazdrości nie wiem. Ale gdyby na ciebie spojrzala to bys sie uganial

Gość Haha

I.D.I.O.T.KA

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

O właśnie o takich zyebach mowilem. Mam gdzieś twoje zdanie a tobie nie chodzi i moje dobro tylko piszesz puste frazesy, moze z zazdrości nie wiem. Ale gdyby na ciebie spojrzala to bys sie uganial

To prawda. Jak faceci zazdroszczą to źle doradzają. Niektóre kobiety tak samo.

Gość Gość

Jeśli kobieta odrzuca faceta to ma ku temu powody i starania niczego nie zmienią..

Gość mary m
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Tego domina nie odrzucila, zaspokaja jego potrzebę bycia poniżanym i karanym. I taki chce by nazywać go mężczyzną😂

Według mnie to akurat nic nie ujmuje mężczyźnie. Takie formy seksualnych zachowań są przecież stosowane i dają co niektórym, mnóstwo satysfakcji.;)

Gość mary m
15 godzin temu, Gość gosc napisał:

Mówi się "do trzech razy sztuka",  więc spróbuj. Może tym razem się uda.:)

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Tak tak cipciu, tak tak.

Gość gość
1 minutę temu, Gość mary m napisał:

Mówi się "do trzech razy sztuka",  więc spróbuj. Może tym razem się uda.:)

Też tak zabiegasz o facetów do trzech razy sztuka lala?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Też tak zabiegasz o facetów do trzech razy sztuka lala?

Nie zabiegam, ale dawałam szanse.:) I odpuść sobie tą "lalę".

Gość Gość
16 minut temu, Gość Haha napisał:

I.D.I.O.T.KA

Gość Gość
6 minut temu, Gość mary m napisał:

Według mnie to akurat nic nie ujmuje mężczyźnie. Takie formy seksualnych zachowań są przecież stosowane i dają co niektórym, mnóstwo satysfakcji.;)

Ujmują i to bardzo dużo,  bo odbierają im męskość,  godność, siłę i szacunek. Kobieta domina tez nie jest kobieca. Pedof@ilia, kopr@ofilia, udawanie psa czy konia,  czy inne zbo@czenie  tez daje im dużo satysfakcji, ale nadal jest zbo#czeniem a oni zboc#zeńcami pozbawionymi męskości, godności i szacunku, trudno szanować faceta wiedząc,  że to robi.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Ujmują i to bardzo dużo,  bo odbierają im męskość,  godność, siłę i szacunek. Kobieta domina tez nie jest kobieca. Pedof@ilia, kopr@ofilia, udawanie psa czy konia,  czy inne zbo@czenie  tez daje im dużo satysfakcji, ale nadal jest zbo#czeniem a oni zboc#zeńcami pozbawionymi męskości, godności i szacunku, trudno szanować faceta wiedząc,  że to robi.

Masz straszne doświadczenia, współczuje.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jeśli kobieta odrzuca faceta to ma ku temu powody i starania niczego nie zmienią..

Nieprawda, czasami kobieta "odrzuca"bo facet nie podejmuje konkretnych kroków w jej stronę, brakuje realności, czynów. Gdyby ten sam facet zamiast zamartwiac się co zrobiłem źle lub rezygnując, umowił się na randkę, pokazał że obietnice idą z czynami w parze, odrzucenia by nie było.

Gość gość
10 godzin temu, Gość gosc napisał:

Ciekawe czemu ty się nie uganiałeś. Widocznie nawet nie spojrzała na ciebie.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie zabiegam, ale dawałam szanse.:) I odpuść sobie tą "lalę".

Och jaka łaskawa. To jak się tak nie starałaś to po co to doradzasz? Lubisz, jak się takie chłoptasie poniżają?

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Nieprawda, czasami kobieta "odrzuca"bo facet nie podejmuje konkretnych kroków w jej stronę, brakuje realności, czynów. Gdyby ten sam facet zamiast zamartwiac się co zrobiłem źle lub rezygnując, umowił się na randkę, pokazał że obietnice idą z czynami w parze, odrzucenia by nie było.

Ładnie macie nasrane we łbach.

Gość Kobiecy świat

Akurat muszę przyznać rację, tak robią kobiety, to prawda, czekają i czekają abpiznuej usuwają się myśląc ze są niechciane wstydzą się, a facet to wtedy odbiera że kobieta go olewa a to nie prawda, tylko  kobiety sa wrazliwsze i dobijaja się złymi myślami ,wtedy chowają się w kąt myśląc że się wyglupily,wstydzac się ,a najgorsze że  poczuła się odepchniete niechciane

Gość Gosc

A dziś na obozie do mnie zagadala dziewczyna, siadła obok i pogawedzilismy sobie kwadrans, chwile wczesniej uśmiechnąłem się do niej.

i fajnie i co kafeterianki? Hehehe

Gość Gość Renatka

kobieta zmienną jest ,jednego dnia odrzuci ,a następnego nie, ze mną chciał się umówić na randkę ,ale przyszedł nie w porę ,bo za chwilę miałam  zdawać egzamin i byłam zdenerwowana , następnego dnia pomyślałam ,dzisiaj mógłby przyjść ,nie przyszedł , zapewne uniósł się honorem...☹️

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość Renatka napisał:

kobieta zmienną jest ,jednego dnia odrzuci ,a następnego nie, ze mną chciał się umówić na randkę ,ale przyszedł nie w porę ,bo za chwilę miałam  zdawać egzamin i byłam zdenerwowana , następnego dnia pomyślałam ,dzisiaj mógłby przyjść ,nie przyszedł , zapewne uniósł się honorem...☹️

Kobieta nie jest zmienną, gdyby mężczyźni w porę określili się a nie bawili w iluzję tel.

Gość gosc
12 godzin temu, Gość gość napisał:

Ciekawe czemu ty się nie uganiałeś. Widocznie nawet nie spojrzała na ciebie.

Jakby nie spojrzała to by nie bylo tematu zazdrosniku, patrzy tak że az molestuje wzrokiem

Gość Gościu
14 minut temu, Gość gosc napisał:

Jakby nie spojrzała to by nie bylo tematu zazdrosniku, patrzy tak że az molestuje wzrokiem

A ty jak na nią patrzysz? 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gościu napisał:

A ty jak na nią patrzysz? 

Jak na kobietę mojego życia