Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Odejdźcie z forum od komputerów od mediów gdzie rozmawiacie z kłamcami nie szukajcie znajomych w necie tam ich nie ma, nikt nie jest sobą tylko oszustem

Polecane posty

Gość Gość

Prawde wam mówię i nie radźcie się nikogo obcego nigdy! 

Gość kghgfdfgh

wycieczkuję po Czechach, Słowacji i Polsce. w jeden dzień poznałem tyle kobiet co tutaj musiałbym 5 razy się urodzić.. tu siedzą pop.. doleńcy psychole jak na o2 ci sami te same. ...a traci wolny czas na netowe znajomosci

Gość Gość

CZłowiek przyzwoity jest przyzwoity wszędzie, oszust jest wszędzie oszustem, i tyle w temacie. Zdanie zakończone tak jak jeden z oszustów z tego forum często kończy wypowiedzi. 

Gość Taka prawda

Finał tego portalu powinien być taki jak samosi dobra mama i kowbojek

brawo dla odbytu za wyeliminowanie tamtych rakowisk

Gość Wiem co mówie
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

CZłowiek przyzwoity jest przyzwoity wszędzie, oszust jest wszędzie oszustem, i tyle w temacie. Zdanie zakończone tak jak jeden z oszustów z tego forum często kończy wypowiedzi. 

Jesteś oszustem i widzę to jak na dloni, tak samo w realu jesteś osoba zakomana i fałszywa 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kto z kim przystaje takim się staje, jak taplasz się w gofnie na forum to nie udawaj czystej ksiezniczki.

w realu ludzie unikają i nie przebywają z patologia a tu siła rzeczy z nimi rozmawiasz bo to anonimy i te patuski ci radzą co robić i nasiąkasz tym syfem

wyjdzcie do reala 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Kto z kim przystaje takim się staje, jak taplasz się w gofnie na forum to nie udawaj czystej ksiezniczki.

w realu ludzie unikają i nie przebywają z patologia a tu siła rzeczy z nimi rozmawiasz bo to anonimy i te patuski ci radzą co robić i nasiąkasz tym syfem

wyjdzcie do reala 

Dobrego knajpa nie zepsuje a złego kościół nie naprawi.

Daruj sobie te teksty pod moim adresem, doskonale wiesz jaka jestem i nie stanę się  inna, twoje słowa może mają moc sprawcza dla twego mózgu ale nie dla mnie. Wszędzie należy głosić prawdę,  dobro, przyzwoitość i uczciwość,  honor i godność,  może ktoś się zastanowi nad sobą choć przez chwilę i nad swoim życiem. Wyzywa nie mnie i poniżanie to skutek uboczny, który nie ma na mnie wpływu.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Daruj sobie te teksty pod moim adresem, doskonale wiesz jaka jestem i nie stanę się  inna, twoje słowa może mają moc sprawcza dla twego mózgu ale nie dla mnie. Wszędzie należy głosić prawdę,  dobro, przyzwoitość i uczciwość,  honor i godność,  może ktoś się zastanowi nad sobą choć przez chwilę i nad swoim życiem. Wyzywa nie mnie i poniżanie to skutek uboczny, który nie ma na mnie wpływu.

Noi widzisz jaka głupia lura z ciebie, nie znam cię ale jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwa, bronisz ścieku który tu panuje bo ci dobrze w kamuflarzu internetu przegrywko aspołeczna

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Noi widzisz jaka głupia lura z ciebie, nie znam cię ale jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwa, bronisz ścieku który tu panuje bo ci dobrze w kamuflarzu internetu przegrywko aspołeczna

Tomasz K idź się leczyć serio mówię!!!!!

Gość Sylwia s
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie tak!!!!!

Gość Sylwia s
37 minut temu, Gość Gość napisał:

wyjdzcie do reala 

A co ty rtg masz w oczach czy w szklaną kulę zakładasz ze a  wiesz kto udaje czystą kto nie??jesteś chory Tomasz i tyle w temacie powinieneś  odpowiedzieć karnie za prześladowanie.!oczernianie i niszczenie cudzej opinii.O omamach twoich nie wspominam nawet.

Gość Gość

🥴🥴Sylwia zaczęła dzień.

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

🥴🥴Sylwia zaczęła dzień.

Zaczęła ?