Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskra1991

Biorę tabletki od 17 roku życia

Polecane posty

Gość Iskra1991

Witam. Od ok 2,5 tygodnia bardzo źle się czuję.  Boli mnie brzuch jakbym połknęła balon,jestem ciągle zmęczona, mam wzdęcia,oraz uczucie metalu w ustach.  Biorę tabletki levomine.  Zapomniałam jednej w 11 dniu przyjmowania.  Miesiaczkuje zazwyczaj na 3 dni po skończeniu opakowania czyli 24 dnia. Czy mogę być w ciazy? Mam stałego partnera.  Umawialiśmy seks w dzień, w którym zapomniałam tabletki.  Miesiączki jak zawsze w czwartek nie dostałam.  Dziś jest Niedziela A ja mam słabe krwawienie,ale o dziwo bez żadnych bólów jajników abolą zawsze...jesli juz krawie czy zrobić test?? Czy krwawienie daje pewność że w ciazy nie jestem mimo opuchnietego brzucha???

Gość Gość

Nawet jeżeli jesteś w ciąży po brzuchu napewno tego nie widać chyba, że masz wzdęcia. Pytanie czy przy pominiętej tabletce została ona wzięta chociażby razem z tą następna czy nie. Test tak czy owak warto wykonać gdyż do końca nie wiadomo jak tabletki anty działają na ciążę, a nawet kiedyś tam czytałam, że mogą doprowadzić do powikłań.

Gość Iskra1991

Nie tej tabletki nie wzięłam.Niby finalnie dzis dostalam spóźniona o 4 dni miesięczke tylko nie boli mnie nic....Jutro mimo wszystko chyba zrobię test chociaż...miała bym okres??? Mam apetyt jak nigdy ogólnie obserwuje naprawdę dziwne rzeczy w swoim organizmie, których nigdy nie miałam...

Gość Gość

Spóźnione krwawienie może być od pominiętej tabletki, normalnie nie powinno to mieć miejsca. Z innymi dolegliwościami daj na wstrzymanie bo psychika ludzka działa cuda. Jak sobie coś wmówisz to i uwierzysz w spotkanie z UFO. Zrób ten test dla świętego spokoju i na przyszłość przy pominiętej tabletce przyjmij nawet obie naraz i przez 7 dni stosuj dodatkowe zabezpieczenie. Tak samo jeżeli w ciągu 4 godzin od przyjęcia tabletki dostaniesz ostrej biegunki lub po prostu zmymiotujesz.