Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa1

Rozpad 3-letniego związku

Polecane posty

Gość jaaa1

Hej. Jestem z chłopakiem prawie 4 lata. Jest to też mój pierwszy partner seksualny. Mniej więcej od roku nie układa się nam. Zarówno w kwestii łózkowej , jak i uczuciowej. Wiecznie się kłócimy. Czuję że mu mniej zależy, że jest wypalony.Ostatnio przyznał mi że nie zależy mu jak na początku. Ja też źle się czuję w tym zwiazku, zastanawiam się jakby mi bylo z kims innym, z drugiej strony już jestesmy ze soba 3 lata a to długo, wiem ze ciezko by mi bylo bez niego i nie wiem tez czy trafie lepiej czy gorzej, ciężko mi tak z tym wszystkim skonczyć, a drugiej strony nie wiem czy jest sens to ciągnąć. Mam 28 lat, wiekszość znajomych już w związkach, albo narzeczeństwo. Mimo że jestem atrakcyjna, faceci zwracają na mnie uwagę , wydaje mi się że wiekszość takich w porzadku, już jest zajeta, biorac pod uwage jesli bym chciala starszego od siebie faceta. Dla wszyskich znajomych, rodziny na pewno rozstanie by było szokiem, bo predzej spodziewają się zareczyn. Jestem rozdarta nie wiem co mam zrobić, chciałabym walczyć o ten zwiazek a z drugiej strony czuję że coś tracę pozostając w nim 😞 . Chciałam sprawdzić jakby to bylo jakbysmy ze soba zamieszkali, ale chłopak twierdzi że teraz nie jest dobry moment(mimo że proponował mi mieszkanie jakies 3 lata temu-wtedy ja nie chciałam) . Czasami myslę że wolalabym żeby on mnie zostawił, to wtedy bym nie miała wyjścia i musiała sobie poradzić, a sama jakoś nie potrafię zerwac. Proszę o pomoc, może ktos miał podobną sytuację

Gość czerwony

baby jednak mają ten problem że nie potrafią odejść chyba że mają już następnego. 4 lata to związek wypalony dla większości. Z następnym za 4 lata będzie też wypalony. Porażki spowodują zniechęcenie i staropanieństwo. Dylemat jak to pokonać, bo niewiele czasu zostało.

Gość ...

Jeśli chcesz wiedzieć co on tak naprawdę do Ciebie czuje, co myśli i czy macie wspólną przyszłość, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl