Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Becia

Facet nie wie czego chce

Polecane posty

Gość Becia

Cześć dziewczyny od miesiąca spotykam się z chłopakiem którego poznałam przez internet . Wszystko fajnie pięknie tylko mam wrażenie ze on trzyma się na dystans cały czas nawet nie było pocałunku  . Rozmawiałam z nim o tym i on twierdzi ze jest trochę oschły z charakteru . Ale dodam ze miesiąc przed poznaniem mnie rozstał się z dziewczyna . Ostatnio rozmawialiśmy na temat co dalej bo ja nie wiem na czym stoimy . Powiedział ze jest po bardzo ciężkim związku i potrzebuje oddechu . Wiec okej zaakceptowałam to ale on cały czas do mnie dzwoni martwi sie o mnie i pisze chce utrzymywać ze mną kontakt . Ostatnio zadzwonił do mnie i zapytał mnie czego ode mnie oczekujesz wiec odpowiedziałam mu ze po naszej ostatniej rozmowie nie mogę oczekiwać od ciebie nic więcej niż przyjaźni . Zapytałam go o to samo na co on odpowiedział ze on jeszcze nie wie ze musi sobie wszystko poukładać w głowie ale napewno minimum kolega . Miesza mi w głowie cały czas .... nie wiem czy mam się odsunąć na jakiś czas czy dalej w to brnąc boje się ze się zakocham i mnie zrani poradzicie coś ?

Gość Dystans
2 minuty temu, Gość Becia napisał:

Cześć dziewczyny od miesiąca spotykam się z chłopakiem którego poznałam przez internet . Wszystko fajnie pięknie tylko mam wrażenie ze on trzyma się na dystans cały czas nawet nie było pocałunku  . Rozmawiałam z nim o tym i on twierdzi ze jest trochę oschły z charakteru . Ale dodam ze miesiąc przed poznaniem mnie rozstał się z dziewczyna . Ostatnio rozmawialiśmy na temat co dalej bo ja nie wiem na czym stoimy . Powiedział ze jest po bardzo ciężkim związku i potrzebuje oddechu . Wiec okej zaakceptowałam to ale on cały czas do mnie dzwoni martwi sie o mnie i pisze chce utrzymywać ze mną kontakt . Ostatnio zadzwonił do mnie i zapytał mnie czego ode mnie oczekujesz wiec odpowiedziałam mu ze po naszej ostatniej rozmowie nie mogę oczekiwać od ciebie nic więcej niż przyjaźni . Zapytałam go o to samo na co on odpowiedział ze on jeszcze nie wie ze musi sobie wszystko poukładać w głowie ale napewno minimum kolega . Miesza mi w głowie cały czas .... nie wiem czy mam się odsunąć na jakiś czas czy dalej w to brnąc boje się ze się zakocham i mnie zrani poradzicie coś ?

Nie warto. Najpierw powinien wylizać rany po byłej.

Gość Gosc

Pewnie nadal kocha była a Ciebie jedynie lubi, nawet nie ma pożądania no bo sorry miesiąc znajomości i nawet Cie nie pocałował? Chce Cie trzymać jako kolo zapasowe, zawodzi Cie ale wiesz, wkoncu nadejdzie taki dzień ze pozna inna, zauroczy się i juz szybko pójdzie, pocałunki, seks, związek...nie będzie miał watpliwosci. Są tysiące takich historii. Nie pociagasz go za bardzo i prędzej czy pozniej i tak skończy się na kolezenstwie noi moze seksie od czasu do czasu jak nie będzie miał innej opcji...Miej honor i urwij kontakt. 

Gość Gość

Jako facet powiem że my zawsze wiemy czego chcemy ale nieraz wolimy mówić że nie wiemy.

Koleś szuka sex przyjaciółki, a w między czasie będzie się rozglądal za kimś innym lub próbował wrócić do byłej. 

Z drugiej strony też jesteś niezła jak po miesiącu oczekujesz deklaracji,  trochę desperacja zalatuje.