Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolaa1995

Facet i przyjaciółka

Polecane posty

Nie wiem co zrobić, potrzebuję porady, na żywo wstyd mi komukolwiek powiedzieć, że coś takiego mnie spotkało 2 najważniejsze osoby w moim życiu - przyjaciółka, która poznałam w pracy 4,5 roku temu i narzeczony, z którym jestem od ponad 6 lat. W tamym tygodniu "przyjaciółka" obchodziła swoje urodziny, razem z narzeczonym pojechaliśmy do niej z super niespodzianka. Jej facet z którym jest od 7 lat nie zaszczycił jej nawet bukietem kwiatów. Od jakiegoś czasu wszyscy do siebie mieliśmy jakieś głupie dwuznaczne podteksty seksualne, wszystko obracalo się dla żartów, nikt nigdy nie patrzył na siebie pod względem zainteresowania lozkowego. Urodziny - wszyscy się bardzo mocno upili. Koleżanka już w tym dniu po napiciu się alkoholu miała dziwne zaloty jakich nie miała nigdy do tej pory, typu wsadzanie mi języka do buzi, bo chcę się ze mną pocałować (???) . Mój facet zasnął już wcześniej w łóżku, w którym miał spać, a facet przyjaciółki na kanapie dla gości, my zaczelysmy się wyglupiac, obudzilysmy mojego faceta z zapytaniem czy idzie imprezowac z nami dalej, jej facet wstał z problemem że jesteśmy za głośno, stwierdzilysmy że czas się położyć, położyła się na drugim łóżku, po czym stwierdziła że idzie się położyć do mojego narzeczonego (nigdy nie byłam zazdrosna, że mają dobry kontakt czy cokolwiek). Poszłam na papierosa, wracam, leżeli przykryci kołdrą, byli pijani, weszłam po cichu do pokoju, usłyszałam tylko słowa "weź tą rękę" lub "ale jesteś nie ogolona". Zrobiłam awanturę, stwierdzili że jestem niepoważna, bo chodziło o nogę która mój facet na nią położył. Uwierzyłam. Wróciliśmy do domu po 2 dniach, przyjaciółka zadzwoniła, że niestety ale miałam rację i mój facet pchal jej ręce do majtek oraz wziął jej rękę i położył na swoim ...ie. Nie rozmawiam z nimi od tamtej pory, nie potrafię wymazać z pamięci tego. Rozumiem, nie uprawiali seksu, ale jak mogli po jednym dotyku nie wyskoczyć z łóżka i zorientować się że jesteśmy na jednej imprezie? Co by było gdybym nie weszła? Pomóżcie.

Gość Czesiu

Haha byłem kiedyś w niemal identycznej sytuacji i to powtarzało się coraz częściej, aż w końcu skończyło się trójkącikiem, a następnie kłótnią 🙂