Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość gość napisał:

nienawiść niesie za sobą radykalne odpowiedzi. Gdyby polska nie była opresyjnym krajem nikt nie posuwałby się do radykalnym sposóbow na protest

No właśnie. Nienawiść uczestników parad do wszystkich wokół powoduje, że ludzie nie są po ich stronie.

Gość gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

No właśnie. Nienawiść uczestników parad do wszystkich wokół powoduje, że ludzie nie są po ich stronie.

nienawiść była wcześniej, oni nikogo nie nienawidzą. To tylko prowokacyjny protest

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość gość napisał:

w ogóle nie jesteś jak on.  jesteś bezkrytycznym egocentrykiem który widzi tylko swoją stronę argumentu i zakłada kolejne tematy w których wini ludzi za to, że nie ma znajomych. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ciężkie musiałoby być życie z kimś takim

Jestem, jestem. I mogę to udowodnić.

Nie jestem egocentrykiem i potrafię przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Ja nie winię ludzi, tylko po prostu chcę wiedzieć, co jest przyczyną tego, że nie dostaję nawet szans pokazania się.

Życie ze mną nie byłoby ciężkie, wręcz przeciwnie.

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość gość napisał:

nienawiść była wcześniej, oni nikogo nie nienawidzą. To tylko prowokacyjny protest

Nienawidzą wszystkich, którzy nie są w 100% po ich stronie. Nie przyjmują żadnej krytyki, nie idą na żadne kompromisy. Do zwyczajnych osób homo nikt nic nie ma.

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Przypominają mi się ci idioci którzy pozywali behemotha o obraże uczuć religijnych bo ktoś im kazał iść na koncert i patrzeć jak biblię drą na scenie...

Człowieku, to jeszcze nic. Prawactwo w swej bezsilności, nie mogąc zapobiec koncertowi Marduka w jednym z rzeszowskich klubów, włamało się do niego nocą przed koncertem i zdemontowało część instalacji wodnej, po czym nasłało kontrolę. Takim to sposobem, władzunia również prawacka, znalazła wreszcie pretekst do zakazania koncertu, który ostatecznie się nie odbył. To są metody rodem z Rosji putinowskiej. Właśnie taki kraj marzy się prawakom.

Gość gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Jestem, jestem. I mogę to udowodnić.

Nie jestem egocentrykiem i potrafię przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Ja nie winię ludzi, tylko po prostu chcę wiedzieć, co jest przyczyną tego, że nie dostaję nawet szans pokazania się.

Życie ze mną nie byłoby ciężkie, wręcz przeciwnie.

Ja swojego męża znam, nigdy nie słyszałam od niego takich bzdur jak od ciebie więc nie jesteś taki jak on. Zapewniam cię. Nie można być tolerancyjną osobą która zawsze rozważa dwie strony argumentu i jednocześnie pieprzyc takie bzdury jak ty w tym temacie. Nie można być dobry partnerem i jednocześnie na kazdą krytykę odpowiadać "a nie bo ja umiem rozmawiać, wiem jak działają związki, jestem fajny, to ludzie mnie nie lubią".  Jestem pewna, ze byłabym jedną z osób która na twój widok udawałaby, że rozmawia przez telefon i bardzo się śpieszy. 

Więc proszę, nie obrażaj mojego męża porównując go do siebie

Gość gość
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nienawidzą wszystkich, którzy nie są w 100% po ich stronie. Nie przyjmują żadnej krytyki, nie idą na żadne kompromisy. Do zwyczajnych osób homo nikt nic nie ma.

bo nie ma żadnego kompromisu - należą im się 100% te same prawa co każdemu w tym państwie. Tu nie ma żadnego ale. Nie spotkałam nikogo kto uczestniczy w tych paradach i nienawidzi ludzi - poza prawicowcami którzy im utrudniają życie, ale to normalna reakcja. Człowiek chce mieć dom i rodzinę, a jest mu to zabraniane

Gość gość
38 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Już dawno, nie chcą.

czyli standard u ciebie, zamiast cos ze sobą zrobić to tu na forum przesiadujesz

Gość szkoda gadać
12 minut temu, Gość gość napisał:

Człowieku, to jeszcze nic. Prawactwo w swej bezsilności, nie mogąc zapobiec koncertowi Marduka w jednym z rzeszowskich klubów, włamało się do niego nocą przed koncertem i zdemontowało część instalacji wodnej, po czym nasłało kontrolę. Takim to sposobem, władzunia również prawacka, znalazła wreszcie pretekst do zakazania koncertu, który ostatecznie się nie odbył. To są metody rodem z Rosji putinowskiej. Właśnie taki kraj marzy się prawakom.

To skrajna prawica. Z tym się nie utożsamiam.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wychodzi na to że lewactwo to: pedały, lezby, obojnaki, szatanisty.... pominąłem jakąś grupe zyebów, odmieńców i pos/rańców?

tak, jeszcze ciebie brakuje na liscie

Gość gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

To skrajna prawica.

Jaka skrajna? Szatanista nie ma prawa pić wody z tej ziemi!!

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jeszcze ciebie brakuje na liscie

Raczej ciebie.

Gość szkoda gadać
15 minut temu, Gość gość napisał:

Ja swojego męża znam, nigdy nie słyszałam od niego takich bzdur jak od ciebie więc nie jesteś taki jak on. Zapewniam cię. Nie można być tolerancyjną osobą która zawsze rozważa dwie strony argumentu i jednocześnie pieprzyc takie bzdury jak ty w tym temacie. Nie można być dobry partnerem i jednocześnie na kazdą krytykę odpowiadać "a nie bo ja umiem rozmawiać, wiem jak działają związki, jestem fajny, to ludzie mnie nie lubią".  Jestem pewna, ze byłabym jedną z osób która na twój widok udawałaby, że rozmawia przez telefon i bardzo się śpieszy. 

Więc proszę, nie obrażaj mojego męża porównując go do siebie

Zawsze trzeba rozważać dwie strony.

Jestem dobrym partnerem i potrafię przyjąć krytykę, jeśli jest sensowna.

Pewnie byś uciekała, ale nie z powodu poglądów, a z powodu wyglądu, tak jak każda kobieta.

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj. Jestem taki jak twój mąż.

Gość gość

Ludzie z prawicowymi poglądami mają problem dosłownie ze wszystkim i z kazdym. Nieważne jak bardzo coś ich niedotyczy, po prostu szukają powodu żeby kogoś obrazić lub obrażają bez powodu. 

Co do niechęci do osób homoseksualnych, spotkałam się z dyskryminacją na tym polu bo niby wyglądać jak lesbijka 😄 Dosłownie, nie trzeba nawet być w związku z kobietą żeby ledwo uniknąć oplucia

Gość gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Zawsze trzeba rozważać dwie strony.

Jestem dobrym partnerem i potrafię przyjąć krytykę, jeśli jest sensowna.

Pewnie byś uciekała, ale nie z powodu poglądów, a z powodu wyglądu, tak jak każda kobieta.

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj. Jestem taki jak twój mąż.

Czytam twoje wpisy, nie jesteś jak on, naprawdę. Główna krytyka pod twoim adresem jest taka, że nie analizujesz swojego zachowania. Nie przyjmujesz tego i dalej idziesz w zaparte, że to wina innych ludzi. Jak wszyscy cię nie lubią (poza kilkoma wyjątkami) to wina jest w tobie

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

tak, jeszcze ciebie brakuje na liscie

o nie kotku, ja nie jestem nieudacznikiem jak ty

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Czytam twoje wpisy, nie jesteś jak on, naprawdę. Główna krytyka pod twoim adresem jest taka, że nie analizujesz swojego zachowania. Nie przyjmujesz tego i dalej idziesz w zaparte, że to wina innych ludzi. Jak wszyscy cię nie lubią (poza kilkoma wyjątkami) to wina jest w tobie

on coś podpada pod Aspergera

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

on coś podpada pod Aspergera

owszem, ale to nie usprawiedliwia braku samokrytyki

Gość gość

Tak jak wśród prawicowców jest wielu tępych i bezrozumnych karków, tak wśród lewicowców z kolei wielu zniewieściałych, chudych "pedałków" w rurkach. 

Gość gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

o nie kotku, ja nie jestem nieudacznikiem jak ty

KAŻDY  lewak to nieudacznik. piesku.

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Asperger nie potrafi  tego, po prostu .

Gość gość

czyli jesteś lewakiem:D jak raz pasujesz

Gość gość

Tak jak wśród prawicowców jest wielu tępych i bezrozumnych karków, tak wśród lewicowców z kolei wielu zniewieściałych, chudych "pedałków" w rurkach. 

różnica jest taka, że ci drudzy nikomu nie robią krzywdy i dalej mogą (i z zasady są) dobrymi ludźmi. Poza tym to jak prawicowcy widzą zniewieścienie to zupełnie inna historia. Np. niemęskie jest okazywanie uczuć czy wzruszenia

Gość gość

Asperger nie potrafi  tego, po prostu .

to nie prawda , asperger nie jest upośledzeniem intelektualnym, można krytycznie podchodzić do swojego zachowania i mówię to z doświadczenia

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

to nie prawda , asperger nie jest upośledzeniem intelektualnym, można krytycznie podchodzić do swojego zachowania i mówię to z doświadczenia

poznałam aspergera, on zawsze uważał, ze wie lepiej, nawet jak był w szpitalu psychiatrycznym  to kłocił sie z profesorem , którego uważał za nieuka, bo sam miał jakieś swoje tezy, które wydawały mu sie wielce zasadne. I zawsze  widział winę w innych

Gość gość

dzieci z ZA mają trudności w prowadzeniu rozmowy opartej na wymianie poglądów i przejawiają tendencję do powracania to tych samych tematów, które je interesują.

Gość szkoda gadać
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Analizuję swoje zachowanie i nie zauważam żadnych odchyleń od normy.

Skoro te "kilka wyjątków" mnie lubi, to chyba jednak nie ja jestem problemem.

Gość gość

Procentowo chyba jednak większość ledwo cię toleruje i aktywnie unika 😉

Gość szkoda gadać
21 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem bardzo samokrytyczny.

Gość gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Analizuję swoje zachowanie i nie zauważam żadnych odchyleń od normy.

Skoro te "kilka wyjątków" mnie lubi, to chyba jednak nie ja jestem problemem.

te wyjatki z którymi piszesz, ale z nimi nie rozmawiasz, a ze nie rozmawiasz to nie zamierzasz ich nigdzie zaprosić?