Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissIncognito

Widziałam go wściekłego na kogoś, boję się go teraz a jednocześnie tak cholernie mnie to kręci :)

Polecane posty

Gość MissIncognito

Miała któraś z was tak?

Gość Gość

Twój stary.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Twój stary.

Odpowiadaj na zadane pytanie albo w ogóle. Pusty prymitywie.

Gość MissIncognito

Podnoszę pytanie. Może jakiś nocny marek odpowie :)

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

S p i e r D A L a J 

Z D Y C H A J K U R W I U

Gość gosc

A dokładniej jak to bylo??

Gość MissIncognito
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

A dokładniej jak to bylo??

Co dokładniej :) ?

Gość gosc

Opisz dokładnie sytuację kim on jest, czym przestraszyl itp

Gość MissIncognito
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Opisz dokładnie sytuację kim on jest, czym przestraszyl itp

Nie mogę podawać za wiele szczegółów. Generalnie zobaczyłam, jak on się zachowuje, gdy ktoś tylko spróbował być wobec niego nie do końca fair. Jak potrafi w takiej sytuacji ustawić daną osobę i jak nie toleruje sprzeciwu. Robi to jednocześnie tak spokojnie. Od dziecka jest przyzwyczajony do tego i zna swoją wartość. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość MissIncognito napisał:

Nie mogę podawać za wiele szczegółów. Generalnie zobaczyłam, jak on się zachowuje, gdy ktoś tylko spróbował być wobec niego nie do końca fair. Jak potrafi w takiej sytuacji ustawić daną osobę i jak nie toleruje sprzeciwu. Robi to jednocześnie tak spokojnie. Od dziecka jest przyzwyczajony do tego i zna swoją wartość. 

Och nie krępuj się. I tak wiemy o tobie wiele. Ju ar soł patetik rubachs daughter.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość MissIncognito napisał:

Jak ktoś próbuję grać nieczysto, to bardzo dobrze, że potrafi się obronić. A jeszcze lepiej jak jest przy tym wyważony.

Mi także podoba się takie zachowanie u mężczyzny.

Gość ZnowuŚmierdzisz
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Och nie krępuj się. I tak wiemy o tobie wiele. Ju ar soł patetik rubachs daughter.

Najwięcej to wiemy o  twojej pëdofilii Wieczorna 🐟bacho bo są na nią dowody i to liczne. W swojej głupocie zostawiłaś je na forum. Umyj się bo śmierdzisz. Żałosne ciało i żałosny umysł. Śmierdzi ci także jedno i drugie. Jako i proliferuje.

Gość MissIncognito
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak ktoś próbuję grać nieczysto, to bardzo dobrze, że potrafi się obronić. A jeszcze lepiej jak jest przy tym wyważony.

Mi także podoba się takie zachowanie u mężczyzny.

No widzisz... Napisałabym więcej ale przy tej oszołomce wyżej się nie da...Każdy temat rozwali...No to jest nas dwie :) Też miałaś taką sytuację? 

Gość MissIncognito
Przed chwilą, Gość MissIncognito napisał:

No widzisz... Napisałabym więcej ale przy tej oszołomce wyżej się nie da...Każdy temat rozwali...No to jest nas dwie 🙂 Też miałaś taką sytuację? 

Dobrze...napiszę. Strasznie kręci mnie jeden z użytkowników kafeterii 🙂 Jest władczy i jednocześnie wrażliwy. Pisaliśmy wiele prywatnie. Bałam się go, ale jednocześnie podniecała mnie myśl, że może zrobić mi krzywdę. Jego nick to homeopata666 znany także, jako byczy. 

Gość Gość

Jednego takiego miałam. Zawsze mnie "rozbrajał" takim zachowaniem. :) Niesamowicie mi się to podobało i pociągało, ale też denerwowało. Taka dwoistość odczuć. 

Napisz więcej.

Gość MissIncognito
3 minuty temu, Gość MissIncognito napisał:

Dobrze...napiszę. Strasznie kręci mnie jeden z użytkowników kafeterii 🙂 Jest władczy i jednocześnie wrażliwy. Pisaliśmy wiele prywatnie. Bałam się go, ale jednocześnie podniecała mnie myśl, że może zrobić mi krzywdę. Jego nick to homeopata666 znany także, jako byczy. 

To wyżej to podszyw.

Gość O ...

Jeszcze ci psity nie ogolil?

Gość MissIncognito
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jednego takiego miałam. Zawsze mnie "rozbrajał" takim zachowaniem. 🙂 Niesamowicie mi się to podobało i pociągało, ale też denerwowało. Taka dwoistość odczuć. 

Napisz więcej.

Wiem o czym piszesz 🙂 Ostatnio poleciałam trochę i fantazjowałam chyba zbyt mocno. Lubię udawać różne postaci. Strasznie kręci mnie udawanie, że mam rzeszę fanów, którzy mnie bronią przed chorymi ludźmi jak wieczorna. Czuję się taka niesamowita. 

Gość Haha
6 minut temu, Gość MissIncognito napisał:

To na Byczego też lecisz Wieczi? 😂 I stąd te żałosne podszywy pod MissIncognito? Od Kermita dostałaś wielokrotnego  kosza 😂  więc postanowiłaś zadowolić się Darkiem i skoczyłaś z trzeciego sortu na dziesiąty. Gratulacje. Obawiam się tylko że Dariusz ciebie oleje bo mierzy on w nieco inny target kobiet. Patrz Nimfe.

Gość MissIncognito

Same podszywy. To sprawka wieczornej. To ja jestem prawdziwą mną 🙂 Mam nadzieję, że wyczuwasz.

Gość MissIncognito
2 minuty temu, Gość MissIncognito napisał:

Wiem o czym piszesz 🙂 Ostatnio poleciałam trochę i fantazjowałam chyba zbyt mocno. Lubię udawać różne postaci. Strasznie kręci mnie udawanie, że mam rzeszę fanów, którzy mnie bronią przed chorymi ludźmi jak wieczorna. Czuję się taka niesamowita. 

To też podszyw. No tak jak mówiłam, raczej sobie przy tej schizofreniczce Wieczornej która tu pisze wyżej nie podyskutujemy. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Haha napisał:

To na Byczego też lecisz Wieczi? 😂 I stąd te żałosne podszywy pod MissIncognito? Od Kermita dostałaś wielokrotnego  kosza 😂  więc postanowiłaś zadowolić się Darkiem i skoczyłaś z trzeciego sortu na dziesiąty. Gratulacje. Obawiam się tylko że Dariusz ciebie oleje bo mierzy on w nieco inny target kobiet. Patrz Nimfe.

Podnoszę.

Gość MissIncognito
2 minuty temu, Gość Haha napisał:

To akurat ja napisałam. Nie mogę przeboleć, że Dariusz potraktował mnie w tak obcesowy sposób choć przyznaję, że nie byłam fair. Proszę,  wybaczcie mi moje zachowanie, bo cierpię na zaburzenie, przez które zbytnio wyolbrzymiam rzeczywistość i zbyt histerycznie reaguję. Muszę czuć że jestem w centrum uwagi.

Gość MissIncognito
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jednego takiego miałam. Zawsze mnie "rozbrajał" takim zachowaniem. :) Niesamowicie mi się to podobało i pociągało, ale też denerwowało. Taka dwoistość odczuć. 

Napisz więcej.

To jest właśnie to, o czym piszesz :) Jak chcesz, możesz zostawić mi jakiegoś maila "roboczego", to tam możemy popisać, tutaj jest rakowisko totalne jak widać i chyba nie jest to możliwe...Ciężko się rozmawia gdy co drugi post jakaś wariatka się podszywa. Fajnie się z Tobą pisze i wyczuwam w Tobie pokrewną duszę, więc na pewno do Ciebie napiszę i pogadamy :) Te wszystkie posty z emotami i wymieniające różne nicki nie są moje (autorki)  jak coś. 

Gość Gość

Chyba nie popiszemy.

Choć wiem która to Ty. I mi nie napisałaś więcej:)

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba nie popiszemy.

Choć wiem która to Ty. I mi nie napisałaś więcej:)

Jak masz jakiegoś maila zapasowego to jak najbardziej możesz zostawić. Odezwę się. Albo konto. Jak założysz to daj tu znać. Napiszę. Dobrej nocy :)

Gość Gość

O nie ma mowy. :)

Tutaj nie zostawię nawet "roboczego" Podaj swój to Ci odpiszę.

Gość Hahaha

Nie pisz do niego, zafapie sie nå smierc chlop. ...y burdel

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

O nie ma mowy. :)

Tutaj nie zostawię nawet "roboczego" Podaj swój to Ci odpiszę.

Właśnie w tej sytuacji faktycznie wolę nie zostawiać, bo jak widać wyżej, naczelna forumowa psycholka (jest o niej trochę tematów jak się wpisze w wyszukiwarkę "Wieczorna" :? ) bierze mnie za kogoś kogo śledzi  i chodzi za mną od kilku godzin po tematach, więc nie wiadomo co by z tym wyczyniała...Ale wiesz co, to może lepiej konto? Mam tutaj rzadko używane konto, z którego przeszłam na maila z kilkoma znanymi na forum osobami (te osoby mogą Ci potwierdzić na priva moją wiarygodność, bo z nimi czasem piszę) - nie chcę podawać tutaj jego nazwy, bo wtedy ta oszołomka będzie przychodzić w każdy mój post tak jak to robi teraz pod wszystkim z podpisem "MissIncognito" i będzie to samo co teraz, ale jeśli założysz konto nawet na chwilę i tu napiszesz gdzie mam pisać, to ja napiszę do Ciebie ze swojego zweryfikowanego konta i tam możemy pogadać albo przejść na maila :) Tylko nie odpisuj nikomu kto ma założone konto chwilę temu bo to na pewno nie będę ja, ja mam tutaj konto dwuletnie z wieloma odpowiedziami, więc jak napiszę do ciebie z niego to będziesz wiedziała że ja to ja bez żadnych wątpliwości :)  Pozdrawiam :) Tylko jakbyś się zdecydowała nie zakładać konta i nie pisać to wejdź w ten temat i sprawdź, czy znowu ktoś nie założył konto by udawać ciebie, żebym potem do takiego osołoma nie napisała przypadkiem, ech chore to forum...

Gość Gość

Nie założę tu konta. Więc ktokolwiek do Ciebie napiszę nie będę to ja. :)

Pozdrawiam i Dobrej nocy życzę. :)

Ps. Może spotkamy się kiedyś w podobnym temacie.