Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neymar_XD

Co mam zrobić by pulubiła mnie jakaś dziewczyna

Polecane posty

Spotykałem się rzadko ale kilka razy już z dziewczynami ale zawsze po 1wszym spotkaniu się to kończy, nie wiem co robię źle,

Uważam że jestem normalnym choć trochę innym chłopakiem, uważam że jestem miły ale nie koniecznie pewnym siebie, jednak zawsze staram się poznać tą drugą osobę najlepiej ale nie mam pojęcia czemu jestem odrzucony, przecież nie łapie żadną za rękę i normalnie potrafię się zachować i rozmawiać o wszystkim, zawsze jestem też ugodowy

nie jestem najładniejszy ale na pewno nie brzydki (tak chociaż myślę :D ) wyglądam młodziej niż na 22 lata ale zawsze ludzie myślą że mam 16 :D (podobno wyglądam dużo młodziej)

w dodatku nigdy bym nie rzucił żadnej dziewczyny, chciałbym mieć taką by się ożenić kiedyś i w ogóle żyć stabilnie razem

Gość fdefe

Jakieś przykłady podaj tego co robisz, mówisz

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Neymar_XD napisał:

Spotykałem się rzadko ale kilka razy już z dziewczynami ale zawsze po 1wszym spotkaniu się to kończy, nie wiem co robię źle,

Uważam że jestem normalnym choć trochę innym chłopakiem, uważam że jestem miły ale nie koniecznie pewnym siebie, jednak zawsze staram się poznać tą drugą osobę najlepiej ale nie mam pojęcia czemu jestem odrzucony, przecież nie łapie żadną za rękę i normalnie potrafię się zachować i rozmawiać o wszystkim, zawsze jestem też ugodowy

nie jestem najładniejszy ale na pewno nie brzydki (tak chociaż myślę :D ) wyglądam młodziej niż na 22 lata ale zawsze ludzie myślą że mam 16 :D (podobno wyglądam dużo młodziej)

w dodatku nigdy bym nie rzucił żadnej dziewczyny, chciałbym mieć taką by się ożenić kiedyś i w ogóle żyć stabilnie razem

Mam 21 lat i podobną sytuację oraz poglądy jak ty.

2 minuty temu, Gość fdefe napisał:

Jakieś przykłady podaj tego co robisz, mówisz

Ja bym wolał dziewczynę bardziej wstydliwą i z takimi bardziej się spotykałem ale ogólnie to po prostu słucham się i pytam się kilka rzeczy by się dowiedzieć więcej o tej osobie, ja lubię na przykład spotkać się na kawę czy chodzić razem przy zachodzie słońca, ale jakoś to nigdy nie wychodzi, nie wiem czy to źle że staram się zapoznać bardziej bo może w tym mój błąd,

już załamać się można ale próbuje zapomnieć o tych wielkich porażkach

32 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mam 21 lat i podobną sytuację oraz poglądy jak ty.

Czyli nie jestem sam, okropne takie coś jest, mam nadzieje że kiedyś znajdziesz właściwą osobę, ja to już tak szczerze coraz bardziej wątpię ale nie załamuje się

Gość prawda

prawda jest taka ze zdehniesz samotnie iksde jak 99% kobiet na tym forum zgorzkniale sprukwiale ...ziska smrod ze sromu i gnite łono parchy na zakazanych starych mordach brzydkie cellulity i grzyb

11 minut temu, Gość prawda napisał:

prawda jest taka ze zdehniesz samotnie iksde jak 99% kobiet na tym forum zgorzkniale sprukwiale ...ziska smrod ze sromu i gnite łono parchy na zakazanych starych mordach brzydkie cellulity i grzyb

Ale dlaczego tacy chłopacy porządni jak ja nigdy nie są lubiani?

oczywiście idealny nie jestem ale przynajmniej można mi zaufać, dlaczego jest tak że ci którym tylko jedno w głowie i ci którzy rzucą taką dziewczynę najpóźniej po miesiącu mają największe powodzenie?

Gość gwoli wyjasnienia

Jestes jeszcze bardzo mody. Badz cierpliwy i nadal sie umawiaj. Kiedys tam pojawi sie ta wlascila. Jestem tego pewna. Nie badz taki narwany. W tym wieku juz o slubie i wspolnym zyciu to troche wczesnie. Moze tym "straszysz" dziewczyny. Teraz kobiety sie tak nie rwa do slubu. Wyluzuj! Badz po prostu soba. Dziewczyny lubia wesolych chlopcow, na luzie i z pewnym dystansem do siebie. Nie bierz od razu wszystkiego tak na powaznie.

8 minut temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Jestes jeszcze bardzo mody. Badz cierpliwy i nadal sie umawiaj. Kiedys tam pojawi sie ta wlascila. Jestem tego pewna. Nie badz taki narwany. W tym wieku juz o slubie i wspolnym zyciu to troche wczesnie. Moze tym "straszysz" dziewczyny. Teraz kobiety sie tak nie rwa do slubu. Wyluzuj! Badz po prostu soba. Dziewczyny lubia wesolych chlopcow, na luzie i z pewnym dystansem do siebie. Nie bierz od razu wszystkiego tak na powaznie.

Hmm no może to faktycznie biorę to wszystko za poważnie ale bardzo chciałbym mieć wizje na przyszłość, bo nie wiem na przykład co będzie za 10 lat a chciałbym już być z tą osobą i o nic się nie martwić

Gość gwoli wyjasnienia

No ale niestety tak to nie funkcjonuje. Sam sie tylko tym stresujesz. Ty masz dopiero 22 lata. Masz przynajmniej jeszcze z piec lat na szukanie tej wlasciwej. Nie boj sie, zdarzysz jeszcze nabyc sie w malzenstwie 🙂 Jak dziewczyna na 3 spotkaniu uslyszy, ze ty masz juz zaplanowane cale zycie z nia to ucieka. Wcale mnie to nie dziwi. 

WYLUZUJ! Przynajmnie przez pierwsze pol roku nie mow o zadnych planach i swoich wizjach. Najpierw trzeba sie dobrze poznac, cos tam razem przezyc, a nie od razu zaczynac od planowania calego zycia 🙂

Powodzenia!

Gość Analityko

Nic nie robisz zle, po prostu te "wpadki" szukaja samca Alfa a Ty jestes samcem Omega autorze. Taka omeszka to najlepiej zeby poznala dziewczyne w bibliotece albo na jakims obozie naukowym czy tam jakims po prostu obozie. Najlepiej zebyscie mieli wspolne zainteresowania a potem sie samo potoczy. Ja np nie moglbym spotykac sie z kims z kim nie czuje sie naturalnie bo np lubie star treka a ona gwiezdne wojny. Musisz pasowac do kogos. Probuj dalej !

Gość gosc

Nie jestes przystojny to jest powod. Zainwestuj w wygląd, silownia, fryzjer, ciuchy

Gość olo
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Nie jestes przystojny to jest powod. Zainwestuj w wygląd, silownia, fryzjer, ciuchy

Porzadne buty = 400 zlotych, porzadne dzinsy Levisy = 500 zlotych, porzadny top = 300 zlotych, perfuma = 250 zlotych = silownia na caly rok z basenem = 850 zlotych. Odzywki i dieta = 2000 zlotych na rok. Fryzjer = 500 zlotych. Jestes okolo 5 tysiecy zlotych i 12 miesiecy do tylu. Jak to zrobisz zdobedziesz kazda. 

Gość MarikaIka

Jak chcesz to możemy się wymienić zdjęciami- lubię uczuciowych romantyków ;) 

Mój email- marika.ka@adres.pl

24 minuty temu, Gość gosc napisał:

Jestem średniego wyglądu, oczywiście nie podobam się każdej ale te którym się podobam mówią żę ponoć bardzo dobrze wyglądam ale później i tak mnie odrzucają

może nie należę do tych bardzo głośnych i pewnych siebie, jestem bardziej spokojniejszy i cichy ale można ze mną porozmawiać na każde tematy to nie wiem o co im chodzi

20 minut temu, Gość olo napisał:

Porzadne buty = 400 zlotych, porzadne dzinsy Levisy = 500 zlotych, porzadny top = 300 zlotych, perfuma = 250 zlotych = silownia na caly rok z basenem = 850 zlotych. Odzywki i dieta = 2000 zlotych na rok. Fryzjer = 500 zlotych. Jestes okolo 5 tysiecy zlotych i 12 miesiecy do tylu. Jak to zrobisz zdobedziesz kazda. 

dzięki za radę tylko nie chcę by znaleźć taką co by mnie tylko lubiła bo mam rzeczy które dużo kosztują, jak na razie chodzę na siłownie ale nie aż tak strasznie często bo gram w piłkę dużo więc na pewno nie potrzebuje aż tak drogiej diety :)

ale naprawdę jakbym tak zrobił i by się udało martwiło by mnie że by pomyślała że bogacz ze mnie i dlatego by ze mną chciała być a ja bym chciał prawdziwych uczuć, ale mimo wszystko to dobra rada

Gość Gość
7 godzin temu, Neymar_XD napisał:

Co mam zrobić by pulubiła mnie jakaś dziewczyna

Zarabiać dużo pieniędzy, wszyscy cię będą lubić a dziewczyny szczególnie. :classic_biggrin:

Gość babafemi

To moze po prostu zapytaj jedna z nich, co z toba jest nie tak. Powiedz czy napisz, ze sie nie obrazisz ale chcialybs wiedziec jaki jest powod tego, ze kazda cie zostawia i nie jest toba dalej zainteresowana. Powiedz, ze chcesz to wiedziec na przyszlosc zeby moc nad soba popracowac. I bedziesz bardzo wdzieczny za szczerosc. Jak mnie by chlopak o cos takiego poprosil to bym mu szczerze napisala, zeby mu pomoc. Jako, ze te dziewczyny, z ktorymi sie spotykales pewnie sie nie znaja to napisz do kazdej i popros zeby ci kazda napisala.

My tutaj mozemy tylko spekulowac a prawda jest moze zupelnie inna. Ty przedstawiasz siebie subiektywnie bo inaczej sie nie da. Dobrze byloby znac zdanie i opinie tych dziewczat. Co ci zalezy? Moze ktoras ci odpowie.

2 minuty temu, Gość babafemi napisał:

To moze po prostu zapytaj jedna z nich, co z toba jest nie tak. Powiedz czy napisz, ze sie nie obrazisz ale chcialybs wiedziec jaki jest powod tego, ze kazda cie zostawia i nie jest toba dalej zainteresowana. Powiedz, ze chcesz to wiedziec na przyszlosc zeby moc nad soba popracowac. I bedziesz bardzo wdzieczny za szczerosc. Jak mnie by chlopak o cos takiego poprosil to bym mu szczerze napisala, zeby mu pomoc. Jako, ze te dziewczyny, z ktorymi sie spotykales pewnie sie nie znaja to napisz do kazdej i popros zeby ci kazda napisala.

My tutaj mozemy tylko spekulowac a prawda jest moze zupelnie inna. Ty przedstawiasz siebie subiektywnie bo inaczej sie nie da. Dobrze byloby znac zdanie i opinie tych dziewczat. Co ci zalezy? Moze ktoras ci odpowie.

z jedną mam dalej kontakt bo spotkałem ją raz na kawie i powiedziała później że chciałaby być tylko koleżanką, właśnie chciałem ją raz spytać przez messengera bo mam ją na facebooku co dokładnie zrobiłem źle a ona powiedziała że szanuje że jestem inny i musi iść spać i wyszła a była tylko 21:00 wieczorem i potem na drugi dzień się nie pytałem bo bałem się ze mnie zablokuje czy coś

nie wiem być może spytam się jeszcze raz, już troszkę czasu minęło a czasem z nią piszę dalej ale o niczym poważnym

Gość babafemi

No wiec ewidentnie masz jakies cechy w sobie ktore okreslaja cie jako "inny" Pytanie tylko jakie to sa cechy? Powiedziala ci, ze szanuje ze jestes inny. To juz jest konkretna odpowiedz. Pytanie jest tylko co miala na mysli, o jaka innosc jej chodzilo. To jest najwazniejsze, zeby dowiedziec sie jak jestes odbierany przez kobiety. Dopiero wtedy po przemysleniu mozesz zaczac cos zmieniac. Dopoki nie wiesz o jaka innosc jej chodzilo trudno cos zmienic. A nie mozesz zapytac tych pozostalych dziewczyn w czym byl problem. Najlepeij jak sie ma kilka opinii wtedy obraz jest pelniejszy i latwiej cos z tym zrobic. Powodzenia.

p.s. nawet jak cie zablokuje to warto sprobowac wyciagnac z niej cos wiecej. 

5 godzin temu, Gość babafemi napisał:

No wiec ewidentnie masz jakies cechy w sobie ktore okreslaja cie jako "inny" Pytanie tylko jakie to sa cechy? Powiedziala ci, ze szanuje ze jestes inny. To juz jest konkretna odpowiedz. Pytanie jest tylko co miala na mysli, o jaka innosc jej chodzilo. To jest najwazniejsze, zeby dowiedziec sie jak jestes odbierany przez kobiety. Dopiero wtedy po przemysleniu mozesz zaczac cos zmieniac. Dopoki nie wiesz o jaka innosc jej chodzilo trudno cos zmienic. A nie mozesz zapytac tych pozostalych dziewczyn w czym byl problem. Najlepeij jak sie ma kilka opinii wtedy obraz jest pelniejszy i latwiej cos z tym zrobic. Powodzenia.

Dobrze, spróbuje tylko muszę pomyśleć jak to napisać by się nie obraziła bo ostatnio uciekła jak chciałem się od niej coś dowiedzieć

nie wiem czemu często dorosłe dziewczyny zachowują się jak dzieci zamiast szczerze coś powiedzieć

Dnia 8.08.2019 o 17:20, Gość babafemi napisał:

Udało mi się wyciągnąć z niej to i powiedziała że ledwo ją znałem a już chciałem z nią być i uważała to za bardzo dziwne, czyli być może w tym problem

Dnia 8.08.2019 o 15:50, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

No ale niestety tak to nie funkcjonuje. Sam sie tylko tym stresujesz. Ty masz dopiero 22 lata. Masz przynajmniej jeszcze z piec lat na szukanie tej wlasciwej. Nie boj sie, zdarzysz jeszcze nabyc sie w malzenstwie 🙂 Jak dziewczyna na 3 spotkaniu uslyszy, ze ty masz juz zaplanowane cale zycie z nia to ucieka. Wcale mnie to nie dziwi. 

WYLUZUJ! Przynajmnie przez pierwsze pol roku nie mow o zadnych planach i swoich wizjach. Najpierw trzeba sie dobrze poznac, cos tam razem przezyc, a nie od razu zaczynac od planowania calego zycia 🙂

Powodzenia!

Wydaje mi się że na pewno masz racje, tylko szkoda że tak jest bo ja takie spotkania wolałbym brać poważnie żeby wiedzieć że spotykam się z porządną dziewczyną która faktycznie planuje takie coś jak stały związek

będę musiał faktycznie wyluzować jak uda mi się spotkać jakąś dziewczynę ale nie jestem za bardzo pewny siebie więc nie jestem pewny kiedy taką osobę znajde

Gość Sebastian
15 minut temu, Neymar_XD napisał:

Udało mi się wyciągnąć z niej to i powiedziała że ledwo ją znałem a już chciałem z nią być i uważała to za bardzo dziwne, czyli być może w tym problem

Autorze, ona się wykręca. Gdybyś się jej podobał, nie przeszkadzałoby jej to, że ledwo się znacie. Chciałaby z tobą być od razu. Znam takie pary/ i sam doświadczyłem takich sytuacji./ Ledwo się poznali, a chodzili już z sobą za rączkę. Znam parę, która poznała się na imprezie. Wcześniej się nie znali. Wyszli z imprezy objęci i trzymając się za ręce jakby od dawna byli parą zakochanych. Gdy jest wzajemna chemia, długotrwałe podchody są zbędne. Szkoda czasu. Z drugiej strony jeżeli nie ma chemii to choćbyś za dziewczyną trzy lata biegał niczego nie wybiegasz. Ja kilka razy miałem takie sytuacje, że poznałem dziewczynę na jakiejś imprezie czy gdzieś na wakacjach. Ona mi się spodobała, a ja jej. Nie marnowaliśmy czasu na wielogodzinne rozmowy. Jeszcze tego samego dnia, albo na drugi dzień po poznaniu się, całowaliśmy się i chodziliśmy z sobą za rękę. 

15 minut temu, Gość Sebastian napisał:

Autorze, ona się wykręca. Gdybyś się jej podobał, nie przeszkadzałoby jej to, że ledwo się znacie. Chciałaby z tobą być od razu. Znam takie pary/ i sam doświadczyłem takich sytuacji./ Ledwo się poznali, a chodzili już z sobą za rączkę. Znam parę, która poznała się na imprezie. Wcześniej się nie znali. Wyszli z imprezy objęci i trzymając się za ręce jakby od dawna byli parą zakochanych. Gdy jest wzajemna chemia, długotrwałe podchody są zbędne. Szkoda czasu. Z drugiej strony jeżeli nie ma chemii to choćbyś za dziewczyną trzy lata biegał niczego nie wybiegasz. Ja kilka razy miałem takie sytuacje, że poznałem dziewczynę na jakiejś imprezie czy gdzieś na wakacjach. Ona mi się spodobała, a ja jej. Nie marnowaliśmy czasu na wielogodzinne rozmowy. Jeszcze tego samego dnia, albo na drugi dzień po poznaniu się, całowaliśmy się i chodziliśmy z sobą za rękę. 

Masz racje ale coś mi się wydaje że może w realu jej nie zaimponowałem, spotkałem ją na portalu randkowym i nawet zawiesiła konto jak zaczęliśmy pisać ze sobą bo chciała byśmy pisali na FB, wysyłaliśmy sobie zdjęcia, bardzo się jej podobałem (podobno)

w realu wyglądałem tak samo a widać było odrazu że nie jest najszczęśliwsza przy mnie

sam jej pisałem przed spotkaniem  że szukam stałego związku i się cieszyła wcześniej

chyba masz racje że się wykręca tylko czuje że być może podczas spotkania jej nie zaimponowałem lub może wyglądam za mało dorosło bo wyglądam młodziej mimo mojego wieku