Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna

Zaraz będę się kochała ze swoim żonatym kochankiem😊

Polecane posty

Gość taki cwaniak

Młode kobiety nie mają dzisiaj sumienia i aborcja to jest dla nich jak zabieg u kosmetyczki. Dawniej to było nie do pomyślenia. W życiu bym nie chciał takiej wywłoki. 

Gość Ewa
8 minut temu, Gość zadowolony z napisał:

A ja akurat nie musiałam. Wzięłam sobie tylko kościelny 😛 Tak, w latach 90-tych tak było można 🙂 

Nie kłam prostytutko. W tatach 90-tych to najpierw brało się ślub cywilny w sobotę przed południem, a później ze skróconym aktem małżeńskim jechało się do kościoła po południu. Wiem, bo tak brałam ślub ja, moje rodzeństwo, moi znajomi.Jak nie wzięłaś ślubu cywilnego i księdzu nie dostarczyłaś aktu małżeństwa to nie dostałaś kościelnego. No chyba że ci się śnił. 😄 

Gość Gość
7 minut temu, Gość taki cwaniak napisał:

Weź leki deb.ilko bo opisujesz tu całe swoje zycie prostytutki. Rozumiem że cię się ptrzypominają wszystkie twoje świństwa i obleśne czyny, ale niech dotrze do twojego chorego z przeroohania łba, że to się działo w twoim zyciu. 

Ojej jak prawda zabolała kooreffkę 😄 

Gość gość
3 minuty temu, Gość taki cwaniak napisał:

Młode kobiety nie mają dzisiaj sumienia i aborcja to jest dla nich jak zabieg u kosmetyczki. Dawniej to było nie do pomyślenia. W życiu bym nie chciał takiej wywłoki. 

a co twoja stara się skrobała?

Gość geniusz

dokladnie, polacy wszedzie sa atakowani i nienawidzeni, a szczegulnie w polsce, znacie jakihs wielkis polakuw ktorzy by tu osiagneli sukces? bo ja nie, krzysztof kolum gdy chcial odkryc ameryke to kazdy sie z niego smial, wiec wyjechal za granice, tam od razu dali mu statek i pojechal do ameryki zeby ja odkryc, tomasz edison gdy chcial zrobic zaruwke to byl znienawidzony i tez musial wyjechac do ameryki bo w polsce go drwili i wysmieli, a tam od razu zrobil sukces, masa polakuw pracuje dla zagranicy i tam sa doceniani, te wyzej to tylko przyklady

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ewa napisał:

Nie kłam prostytutko. W tatach 90-tych to najpierw brało się ślub cywilny w sobotę przed południem, a później ze skróconym aktem małżeńskim jechało się do kościoła po południu. Wiem, bo tak brałam ślub ja, moje rodzeństwo, moi znajomi.Jak nie wzięłaś ślubu cywilnego i księdzu nie dostarczyłaś aktu małżeństwa to nie dostałaś kościelnego. No chyba że ci się śnił. 😄 

Ona brała ślub tylko przed Bogiem w krzakach i to z niejednym znudzonym żonatym 😄 

Gość on on on
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ojej jak prawda zabolała kooreffkę 😄 

ty bezczelna szmato uważaj bo mogę cię pozwać za to do sądu, inni też, bo wszystkich juz posądziłaś o prostytucję. Tymczasem to ty się na niej znasz najlepiej, zwłasza na tej uprawianej na gnoju i z udziałem fekaliów, częsty motyw u ciebie.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

a co twoja stara się skrobała?

Za to i jak poprzednio obrażałaś moją matkę też można cie pozwać i spokojnie czekać na  wyrok dla ciebie. 

Gość on on on

Piszecie tu z kilkoma osobami a wydaje wam się że z 1. Piłeś/aś - nie pisz. 

Gość gość

Tyle obelg do osób, które z prostytucją nie miały nic wspólnego, tylko dlatego, bo ktoś napisał że ślub zawiera się przed Bogiem. 

Gość gość
49 minut temu, Gość zadowolony z napisał:

A ja akurat nie musiałam. Wzięłam sobie tylko kościelny 😛 Tak, w latach 90-tych tak było można 🙂 

czego nie musiałaś? podpisać papierów z usc? to w takim razie twój ślub jest nic nie wart jakby ślubu nie było. napisz jeszcze który ksiądz taką szopkę odwalił dla jaj, chyba był ostro wstawiony. gdybyś brała ślub w latach dziewięćdziesiątych tobyś wiedziała że najpierw trzeba wziąć cywilny żeby dostać kościelny. pod koniec lat dziewięćdziesiątych wprowadzono śluby konkordatowe ale gdybyś brała tobyś też wiedziała że to jest 2 w jednym czyli cywilny i kościelny razem. musisz wziąć z usc oświadczenie że jesteś stanu wolnego i możesz zawrzeć związek małżeński i z tym oświadczeniem idziesz do księdza. jak nie dostarczysz oświadczenia to ksiądz ślubu nie udzieli. ksiądz bierze papiery z usc które podpisujesz zaraz po ślubie i niesie do usc. jak nie zaniesie albo ty nie podpiszesz to ślubu nie było i dalej jesteś stanu wolnego.

Gość Gość
45 minut temu, Gość on on on napisał:

ty bezczelna szmato uważaj bo mogę cię pozwać za to do sądu, inni też, bo wszystkich juz posądziłaś o prostytucję. Tymczasem to ty się na niej znasz najlepiej, zwłasza na tej uprawianej na gnoju i z udziałem fekaliów, częsty motyw u ciebie.

Za to i jak poprzednio obrażałaś moją matkę też można cie pozwać i spokojnie czekać na  wyrok dla ciebie. 

To idź ku/rwo psychiczna do tego sądu, a nie tu straszysz wszystkich od lat.

Sama się chwalisz publiczne, że się rypiesz z żonatymi w krzakach i się dziwisz, że każdy ciebie szmato wyzywa?

Prawo obowiązujące w Polsce jest ci obce wywłoko, a to oznacza, ze wychowałaś się na kupie gnoju.

Gość Ha ha

Ha ha a ja będę niedługo brać drugi raz ślub kościelny i co mi zrobisz ś/mi/e/cia/ro ob/cią/ga/ro? Zmarł mój eks mąż, a obecny mąż był kawalerem, gdy się pobieraliśmy - ślub cywilny i teraz po mojej rocznej żłobie możemy wziąć ślub kościelny, a ty gryź pazury ułomna  szmaciaro. 🤣 🤣 🤣

Gość on on on
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To idź ku/rwo psychiczna do tego sądu, a nie tu straszysz wszystkich od lat.

Sama się chwalisz publiczne, że się rypiesz z żonatymi w krzakach i się dziwisz, że każdy ciebie szmato wyzywa?

Prawo obowiązujące w Polsce jest ci obce wywłoko, a to oznacza, ze wychowałaś się na kupie gnoju.

Rypaniem w krzkach to akurat chwaliłaś się ty, beczelny prymitywny babolu z luźnym ryjskiem od robienia lodów klientom. A kupa gnoju to twój dom rodzinny, cały czas o niej nadajesz. Co za prymitywne chamskie goowna tu piszą widać że to coś nie skończyło podstawówki, inaczej musiałoby włączyc myslenie zamiast wspominać swoje koorewskie dokonania. Wyjdź bo śmierdzisz. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Ha ha napisał:

Ha ha a ja będę niedługo brać drugi raz ślub kościelny i co mi zrobisz ś/mi/e/cia/ro ob/cią/ga/ro? Zmarł mój eks mąż, a obecny mąż był kawalerem, gdy się pobieraliśmy - ślub cywilny i teraz po mojej rocznej żłobie możemy wziąć ślub kościelny, a ty gryź pazury ułomna  szmaciaro. 🤣 🤣 🤣

Szmaciary nikt nie chce i dlatego tak zazdrości ludziom ślubu.

Gość on on on
6 minut temu, Gość Ha ha napisał:

Ty i slub kościelny? raczej nadstawisz doopy swojemu alfonsowi prostytutko z urojeniami. 

Gość gość

ale macie wyobraźnię:)

Gość Gość
6 minut temu, Gość on on on napisał:

Rypaniem w krzkach to akurat chwaliłaś się ty, beczelny prymitywny babolu z luźnym ryjskiem od robienia lodów klientom. A kupa gnoju to twój dom rodzinny, cały czas o niej nadajesz. Co za prymitywne chamskie goowna tu piszą widać że to coś nie skończyło podstawówki, inaczej musiałoby włączyc myslenie zamiast wspominać swoje koorewskie dokonania. Wyjdź bo śmierdzisz. 

Sama śmierdzisz brudna ku/rwo, bo się nie umyłaś, jak wylazłaś z gnoju, a później z krzaków. Wskakuj w krzaki grać na brudnych fletach, tylko do tego się nadajesz 😄  prymitywie z gownem zamiast mózgu. 😄 

No i nie zapomnij się pomodlić przed Bogiem o szczyptę rozumu 😄 

Jesteś zerem społecznym 😄 od lat to wszystkim pokazujesz 😄 

Gość gość

nie blokuj ...o wściekła bo wylecisz na zbity pysk

Gość gość
9 minut temu, Gość on on on napisał:

Ty i slub kościelny? raczej nadstawisz doopy swojemu alfonsowi prostytutko z urojeniami. 

alfons to ciebie zmachał w rowie szumowino społeczna co daje każdemu

Gość on on on
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Sama śmierdzisz brudna ku/rwo, bo się nie umyłaś, jak wylazłaś z gnoju, a później z krzaków. Wskakuj w krzaki grać na brudnych fletach, tylko do tego się nadajesz 😄  prymitywie z gownem zamiast mózgu. 😄 

No i nie zapomnij się pomodlić przed Bogiem o szczyptę rozumu 😄 

Jesteś zerem społecznym 😄 od lat to wszystkim pokazujesz 😄 

Napisało gówwno po podstawówce które nie zna innego tematu niż gnój, klęczenie w krzakach i brudne flety 😄 ty juz musisz być bardzo stara, jesli powtarzasz się jak dziad z alzheimerem 😄 a zdajesz sobie sprawę, jaka jesteś odrażająca, ty dno społecze wychowane w melinie, ze wspomnieniami prostytutki. Jesteś ostatnia wywłoką i nie zmienisz tego bo zarosłaś w syfie. 

Gość on on on
Przed chwilą, Gość gość napisał:

alfons to ciebie zmachał w rowie szumowino społeczna co daje każdemu

Ja NIKOMU NIE DAJĘ, nie myl mnie ze sobą szmatława smierdzaca koorwo. 

Gość To Ja
13 minut temu, Gość on on on napisał:

Ha ha jak się tępa koorffa wściekła.  🤣 Już niedługo mój drugi ślub kościelny 🤣

Gość gość

Mniej frustracji ludzie to że wam się nie ułożyło sami pogrążacie się w tym co piszecie. Dzień przynosi jutro, dla nie ktòrych już się skończył.  Kogoś chcecie to jest za późno tylko pisanie wam zostało, każdy ma szanse, nie każdy chce z niej skorzystać. Chcieć nie oznacza mòc, interesować kimś przez upływ czasu już za pòżno, nie znacie tej osoby, trzeba było interesować, był czas na to, w życiu postępujecie podobnie to szukajcie sobie do emerytury. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość on on on napisał:

Ja NIKOMU NIE DAJĘ, nie myl mnie ze sobą szmatława smierdzaca koorwo. 

Żona to nie koorwa koorwo ułomna

Gość on on on
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żona to nie koorwa koorwo ułomna

Żony to dopiero koorwy bo wyrobione w seksie, mąż nauczył a one robią klientom. A mąż zadowolony że ... kasiorę znosi do domu. 

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość on on on napisał:

Żony to dopiero koorwy bo wyrobione w seksie, mąż nauczył a one robią klientom. A mąż zadowolony że ... kasiorę znosi do domu. 

MĄŻ NAUCZYŁ???? nieee, to się ma we krwi albo nie ma:)

Gość on on on
Przed chwilą, Gość hahaha napisał:

MĄŻ NAUCZYŁ???? nieee, to się ma we krwi albo nie ma:)

ty na pewno masz 😄 

Gość Gość
15 minut temu, Gość on on on napisał:

Napisało gówwno po podstawówce które nie zna innego tematu niż gnój, klęczenie w krzakach i brudne flety 😄 ty juz musisz być bardzo stara, jesli powtarzasz się jak dziad z alzheimerem 😄 a zdajesz sobie sprawę, jaka jesteś odrażająca, ty dno społecze wychowane w melinie, ze wspomnieniami prostytutki. Jesteś ostatnia wywłoką i nie zmienisz tego bo zarosłaś w syfie. 

O to gowno cierpiące na delirium przylazło z rozwodników, bo tam ją każdy zjepał i wyśmiał. 😄 

Ja mam męża i szczęśliwą rodzinę, a ty jesteś wulgarne dno społeczne.

Tylko pijany żonaty chce na ciebie nalać 😄 

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość on on on napisał:

ty na pewno masz 😄 

nie wiem czasami potencjał jest ale nie ma go gdzie wykorzystać:)

Gość on on on
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

O to gowno cierpiące na delirium przylazło z rozwodników, bo tam ją każdy zjepał i wyśmiał. 😄 

Ja mam męża i szczęśliwą rodzinę, a ty jesteś wulgarne dno społeczne.

Tylko pijany żonaty chce na ciebie nalać 😄 

Leją to na ciebie ciepłym moczem a czasem i osrają na znak pogardy. Sz.mato.