Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna

Zaraz będę się kochała ze swoim żonatym kochankiem😊

Polecane posty

Gość gość

22 minuty temu, Gość gość napisał:

nie blokuj 

Kto cię blokuje i gdzie? 

Gość gość

Zaraz cię zablokuję ty koopo goowna. 

Gość gość

Teraz możesz żreć kał. 

Gość gość

P.ipa was swędzi, ktoś chce to się interesuje tą osobą, nie bierze po koleji jak w b.u.r.d.e.lu, kobiety ktòre są  otwarte na byle kogo, jeden zaczepi drugi jest zaciekawiony, trzeciemu r.u.ch.ać chce, czwarty dziad bajeruje kiedyś każda nie odmówiła. Wyjątkowa osoba nie daje sobie w kaszkę dmuchać, innego delikwenta spuściła do WC. 

Trzymajcie się szukajcie bolcòw. 

Gość gość

My nie szukamy bolców, prostytutko ze swędzącą pipą od nadmiaru kootasów. Jesteś wstrętna, FUUUUUUUJJJJJJJJJJJ. RZYG. 

Gość Gość
31 minut temu, Gość on on on napisał:

Żony to dopiero koorwy bo wyrobione w seksie, mąż nauczył a one robią klientom. A mąż zadowolony że ... kasiorę znosi do domu. 

Jak twoja stara tak robiła patologio to jeszcze nie znaczy że każda żona taka jest.

Gość gosc
20 minut temu, Gość gość napisał:

Zaraz cię zablokuję ty koopo goowna. 

zesrasz się i to zjesz ty koopo goowna

Gość Gość
29 minut temu, Gość on on on napisał:

Leją to na ciebie ciepłym moczem a czasem i osrają na znak pogardy. Sz.mato. 

O tak właśnie z tobą robią po numerku prostytutko z krzaków. 😄 

Ja mam męża i nikogo nie szukam 😄 

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

My nie szukamy bolców, prostytutko ze swędzącą pipą od nadmiaru kootasów. Jesteś wstrętna, FUUUUUUUJJJJJJJJJJJ. RZYG. 

Co tak się stresujesz, widać odpowiedż trafiła . 

Gość Gość

Widzę, że jakaś zdesperowana koorefka ostro szalej, do każdego się rzuca. Żonaty ciebie okłamał i os/rał? 😂

Gość Gość

Zdesperowana koorefko opowiedz nam swoją historię. 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Widzę, że jakaś zdesperowana koorefka ostro szalej, do każdego się rzuca. Żonaty ciebie okłamał i os/rał? 😂

To padlina 😄 😄 😄 

Gość gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Tyle obelg do osób, które z prostytucją nie miały nic wspólnego, tylko dlatego, bo ktoś napisał że ślub zawiera się przed Bogiem. 

przed Bogiem to się możesz pomodlić o rozum czubku

Gość hihi

a ja się pytam gdzie ten bóg? kto go widział?

Gość Gość

Chcesz być żoną de/bi/lko i mieć wszelkie prawa, to musisz podpisać papier z USC z którego tak kpisz. Bez papierka jesteś nikim.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

opowiedz nam swoją historię. 😂

Chętnie. Pewnego dnia szłam i zobaczyłam coś w krzakach. To byłaś ty, robiłaś loda pijakom na klęczkach a potem brałaś od nich grosiki i leciałaś kupić piwo swojemu gachowi którego nazywasz mężem. Dno i wodorosty. Co za ... z ciebie. Później wracałaś do szaletu gdzie pracujesz jako klozetowa. Dlatego śmierdzisz na odległość.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chcesz być żoną de/bi/lko i mieć wszelkie prawa, to musisz podpisać papier z USC z którego tak kpisz. Bez papierka jesteś nikim.

A ty razem z papierkiem jesteś nikim. Jak chcesz być zona to musisz mieć ślub przez Bogiem. 

Gość gość

przed kim?...kobieto mamy XXI wiek 😄 Myślący ludzie już sobie sakramentów nie kupują

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chętnie. Pewnego dnia szłam i zobaczyłam coś w krzakach. To byłaś ty, robiłaś loda pijakom na klęczkach a potem brałaś od nich grosiki i leciałaś kupić piwo swojemu gachowi którego nazywasz mężem. Dno i wodorosty. Co za ... z ciebie. Później wracałaś do szaletu gdzie pracujesz jako klozetowa. Dlatego śmierdzisz na odległość.

No pięknie przedstawiłaś nam w skrócie swoją historię 😂 tylko pisz w pierwszej osobie jako ty. Wstydzisz się czy co? 😂

Ja to mam ślub, mam akt małżeński, wszędzie figuruję jako żona, więc męża gachem nie muszę nazywać tak jak to robisz ty babo klozetowa. A ty co masz oprócz brudnego kootasa obcego chłopa w krzakach? 😂

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

A ty razem z papierkiem jesteś nikim. Jak chcesz być zona to musisz mieć ślub przez Bogiem. 

Kto tak twierdzi?

Zawodowa prostytutka? 😄 

Daj paragraf na swe brednie pijaczko 😄 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No pięknie przedstawiłaś nam w skrócie swoją historię 😂 tylko pisz w pierwszej osobie jako ty. Wstydzisz się czy co? 😂

Ja to mam ślub, mam akt małżeński, wszędzie figuruję jako żona, więc męża gachem nie muszę nazywać tak jak to robisz ty babo klozetowa. A ty co masz oprócz brudnego kootasa obcego chłopa w krzakach? 😂

A to znowu ty, prostytutko od brudnego kootasa w krzakach 😄 Musiał ci go ktoś głęboko wsadzić, bo zapadło ci w pamięć tak ze powtarzasz o nim jak zdarta płyta 😄 Ja nigdy się do czegoś takiego nie znizyłam, więc koorwa i baba klozetowa to ty. A historia jest twoja, czytac cie nie nauczyli w twoim burdelu? 

Gość gość

Kto tak twierdzi?

Zawodowa prostytutka? 😄 

Daj paragraf na swe brednie pijaczko 😄 

Paragraf to cie trafi jak pozwę cię do sądu za kalumnie. 

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

już ci raz pisałem zakuty łbie że przed bogiem to się możesz jedynie pomodlić o rozum. twój bóg nie ma żadnych praw nigdzie tak samo jak i ty.

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

A to znowu ty, prostytutko od brudnego kootasa w krzakach 😄 Musiał ci go ktoś głęboko wsadzić, bo zapadło ci w pamięć tak ze powtarzasz o nim jak zdarta płyta 😄 Ja nigdy się do czegoś takiego nie znizyłam, więc koorwa i baba klozetowa to ty. A historia jest twoja, czytac cie nie nauczyli w twoim burdelu? 

W burdelu to siedzisz ty prostytutko i to od dawna, obrabiasz brudne kotasy w krzakach. Mnie nie znasz, nie wiesz jak wyglądam, ile mam lat, więc historia jest twoja, a ty babo klozetowa jesteś tu znana z tego że własną historię wmawiasz innym.😂

Kiedyś wmawiałaś wszystkim, że siedzisz z ich mężami w wannie. Pamiętasz? 😂

Gość gość

W burdelu to siedzisz ty prostytutko i to od dawna, obrabiasz brudne kotasy w krzakach. Mnie nie znasz, nie wiesz jak wyglądam, ile mam lat, więc historia jest twoja, a ty babo klozetowa jesteś tu znana z tego że własną historię wmawiasz innym.😂

Kiedyś wmawiałaś wszystkim, że siedzisz z ich mężami w wannie. Pamiętasz? 😂

Nigdy w zyciu nic takiego nie pisałam. W wannie bywam wyłącznie sama. Zażyj leki schizofreniczko i przestań chlać. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Paragraf to cie trafi jak pozwę cię do sądu za kalumnie. 

No to pozwij, na co czekasz? 😄 

Tylko straszyć umiesz tchórzliwa padlino? 😄 

Ja też ciebie pozwę i ciekawe czy twój Bóg ciebie obroni gdy zaczniesz w sądzie bredzić od rzeczy jak to robisz tu 😄 

Gość gosc

buhaha i nagle z on on on zrobiła się ona ona ona. przygłupia ... z rozdwojeniem osobowości.

Gość gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

przed kim?...kobieto mamy XXI wiek 😄 Myślący ludzie już sobie sakramentów nie kupują

ona nawet kupić nie może, bo facet dawno żonaty i stąd jej histeria hahahaha

Gość gość

Buhaha idi,otka znowu ma urojenia i widzi wszędzie jakąś dziwę z wanny na rozwodnikach. Puknij się ten chory łeb. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

ona nawet kupić nie może, bo facet dawno żonaty i stąd jej histeria hahahaha

Nie chciałabym tego twojego bałwana nawet za dopłatą, poszedł do ciebie bo ja go odrzuciłam i to 2 razy, zbierasz po mnie odpadki, taka jest prawda.