Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna

Zaraz będę się kochała ze swoim żonatym kochankiem😊

Polecane posty

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Nigdy w zyciu nic takiego nie pisałam. W wannie bywam wyłącznie sama. Zażyj leki schizofreniczko i przestań chlać. 

Przecież ty nawet wanny nie masz, kąpiesz się w klozecie albo w kałuży 😄

Głoś to do sądu 😄  

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przecież ty nawet wanny nie masz, kąpiesz się w klozecie albo w kałuży 😄

Głoś to do sądu 😄  

To, ale głównie obelgi przeciwko mojej matce, mojemu ojcu i mnie, nazbierało się. 

Gość gość

Jak również sporo tekstów obrażających uczucia osób wierzących. 

Gość gość

Napiszę choć jestem zajęty, szanuje kobiety ktòre może by mnie chciały, ale  nie są łatwe byle kogo , na zwykłe desperados, chcice porządnie. 

Może nam ktoś się podobać nie oznacza będziemy razem, do takich osòb można normalnie porozmawiać, tylko k.... ki szukają drugiego dna, pomawiają porządne kobiety o k... stwostwo,  oraz k.... rze. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie chciałabym tego twojego bałwana nawet za dopłatą, poszedł do ciebie bo ja go odrzuciłam i to 2 razy, zbierasz po mnie odpadki, taka jest prawda. 

wytrzeźwiej nawalony pasztecie albo zacznij się leczyć. z mężem znamy się od dziecka, w jednym bloku się wychowaliśmy i znamy się jak łyse konie. ty faktycznie jesteś chora psychicznie i każdemu tu brednie wmawiasz. odpadki sama zbierasz, tylko nawet te odpadki ciebie nie chcą.

Gość porządna kobieta
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Napiszę choć jestem zajęty, szanuje kobiety ktòre może by mnie chciały, ale  nie są łatwe byle kogo , na zwykłe desperados, chcice porządnie. 

Może nam ktoś się podobać nie oznacza będziemy razem, do takich osòb można normalnie porozmawiać, tylko k.... ki szukają drugiego dna, pomawiają porządne kobiety o k... stwostwo,  oraz k.... rze. 

Możesz byc pewny, że ja nie chcę nikogo zajętego a o tobie nic nie wiem. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

To, ale głównie obelgi przeciwko mojej matce, mojemu ojcu i mnie, nazbierało się. 

No leć padlino leć. 😄 

Na co jeszcze czekasz? 😄 

Ze starymi leć, jak tylko obrobisz brudne kootasy w krzakach 😄 

Gość gość

Spokojnie. Jeszcze bedziesz przepraszać. Nie może tak być że dno społeczne rządzi normalnymi ludźmi. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Spokojnie. Jeszcze bedziesz przepraszać. Nie może tak być że dno społeczne rządzi normalnymi ludźmi. 

Ty nie jesteś normalna, ty jesteś chora psychicznie i skończone dno społeczne, które nie szanuje prawa, tylko wciska ludziom brednie.

Sama przeprosisz każdego kto nie wziął ślubu tylko przed twoim Bogiem, a ma podpisany akt małżeństwa, bo każdy może ciebie pozwać.

I co zrobisz psycholko? 😄 

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

a za co ktoś ma ciebie przepraszać? za to że wziął ślub tak jak prawo nakazuje, a nie kooorwi się z żonatymi tak jak ty?

Gość kotek

Qrewno z PGRu powiedz swojemu żonatemu, żeby się rozwiódł. Nie chce? Jak mi ciebie szkoda hahahaha

Gość ktoś

Co to za ści/er/wo święto je/bli/we? Nie dość że się ku/rwi z żonatymi to jeszcze żony wyzywa. Ja ciebie ku/rwo pozwę za to że nabazgrałaś że akt małżeński to konkubinat i nic nie znaczy. To jest oszczerstwo i wygram. Wal teraz dzi/wko w gacie ze strachu.

Gość gość
8 minut temu, Gość ktoś napisał:

Co to za ści/er/wo święto je/bli/we? Nie dość że się ku/rwi z żonatymi to jeszcze żony wyzywa. Ja ciebie ku/rwo pozwę za to że nabazgrałaś że akt małżeński to konkubinat i nic nie znaczy. To jest oszczerstwo i wygram. Wal teraz dzi/wko w gacie ze strachu.

Jak była taka, znaczy tobie też dała, byłbym ostrożny 😉

Gość ktoś
16 minut temu, Gość gość napisał:

Jak była taka, znaczy tobie też dała, byłbym ostrożny 😉

Wystarczy że ten temat założyła a sama się przyznała do ku/re/st/wa. Każdy żonaty/mężatka ma prawo ją pozwać za oszczerstwo.

Gość gość

i znów ... szantażuje