Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodna macocha

Córka mojego męża..

Polecane posty

Gość OktawiaSkkda

Dorośli ludzie a łykają prowokacje jak młode pelikany xd

Gość Amatorzy z was

Na Kafe dziennie jest więcej prowokacji niż prawdziwych tematów a wy dalej wierzycie we wszystko, ludzie Kafe to jedna wielka fikcja xd

ten temat to już z 10 razy przerobiony ehh amatorzy 

Gość Performer-prowokator

Zrób eksperyment i spróbuj się zachowywać i zwracać się do niej tak jak ona w stosunku do Ciebie;zaczep ją raz na jakiś czas bez powodu ,prowokuj ,wkurzaj i być może wywola to reakcje Twojego ukochanego wtedy mu wszystko opowiesz na spokojnie i coś się ugra.No u mnie takie coś się sprawdziło ale to zupełnie inny temat;) To tylko moja sugestia.Powodzenia 😉

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Isa napisał:

Pewnie bo zrobienie sobie kolejnego dzieciara rozwiąże wszelkie problemy. Dziewczyna wtedy ją za to jeszcze bardziej znienawidzi. A z resztą skoeo ma już 17 lat to zapewne i ojciec dawno po 40. To już nie te lata żeby sobie robić dziecko. Chyba że się ma kompleks starości i się chce na siłę odmłodzić. Szkoda tylko że wtedy cierpią dzieci bo mają starych rodziców. 

Jak się urodziłam moja mama miała 39,a tata 43 i nigdy przez to nie cierpiałam. Zdarzało się, że w przedszkolu ktoś wołał, że dziadek po mnie przyszedł, ale uwaga nie mam przez to traumy. Normalni rodzice, jak wszyscy inni. Nie miałam specjalnych zakazów, nie czułam tej ogromnej różnicy pokoleniowej.