Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądry człowiek

Przestańcie się ranić nawzajem, dział uczuciowy ma pomagać a tylko oskarżacie się wzajemnie

Polecane posty

Gość Mądry człowiek

Nawet jak rezygnujecie z siebie to życzcie sobie dobrze, a co wy robicie? Na odwrót, rezygnujecie z siebie i na pozegnanie jeszcze przeklinacie zeby osoba nie znalazła szczęścia gdzie indziej.

rzekomo tacy dobrzy ludzie

Gość Nie, nie ma wybaczenia

A ty co? Taki mądry a gdzie byłeś wczoraj i wcześniej ,  czytać nie umiesz? Parszywe gnoje stalkerskie podsłuchami ,śledzeniem, filmowaniem  pisaniem parszywych historii i tworzeniem profili niszczyły życie a ty teraz wyskakujesz ze swoją mądrością? 

Gość Mądry człowiek
10 minut temu, Gość Nie, nie ma wybaczenia napisał:

A ty co? Taki mądry a gdzie byłeś wczoraj i wcześniej ,  czytać nie umiesz? Parszywe gnoje stalkerskie podsłuchami ,śledzeniem, filmowaniem  pisaniem parszywych historii i tworzeniem profili niszczyły życie a ty teraz wyskakujesz ze swoją mądrością? 

Błogosławię Cię bo widocznie tez skrzywdzona przez ludzi jestes

boza miłośc nad tobą ogłaszam 😊

niech dobro zawsze zwycięża, to wojna duchowa która musi zwyciężać nawet w obliczu przegranych bitew 

Gość gość
35 minut temu, Gość Mądry człowiek napisał:

Nawet jak rezygnujecie z siebie to życzcie sobie dobrze, a co wy robicie? Na odwrót, rezygnujecie z siebie i na pozegnanie jeszcze przeklinacie zeby osoba nie znalazła szczęścia gdzie indziej.

ty już sobie znalazłeś szczęście, a moje życie zniszczyłeś pomówieniami i oszczerstwami, nie licz na to że będę dla ciebie dobra, raczej za wszystko odpowiesz. 

Gość Mądry czlowiek
18 minut temu, Gość gość napisał:

ty już sobie znalazłeś szczęście, a moje życie zniszczyłeś pomówieniami i oszczerstwami, nie licz na to że będę dla ciebie dobra, raczej za wszystko odpowiesz. 

Ja i tak cię kocham, wybacz swoim oprawcom a będzie ci lżej.

przytulam 🤗

ps. Wiecie ze przeciętny Polak dotyka czule drugiego człowieka średnio 3 razy dziennie? A przeciętny Włoch robi to 200 razy dziennie. 

Gość Gosc
41 minut temu, Gość Mądry człowiek napisał:

Błogosławię Cię bo widocznie tez skrzywdzona przez ludzi jestes

boza miłośc nad tobą ogłaszam 😊

niech dobro zawsze zwycięża, to wojna duchowa która musi zwyciężać nawet w obliczu przegranych bitew 

Ktoś powinien odpowiedzieć za zniszczone życie straganie nerwy i zszarganą opinie! Karnie!

Gość Dobry człowiek
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ktoś powinien odpowiedzieć za zniszczone życie straganie nerwy i zszarganą opinie! Karnie!

Zostaw pomstę Bogu, lżej ci będzie.

Gość Gość

Zostawiam ale nigdy nie wybaczę i życzyć dobrze nie zamierzam

Gość Wybacz im
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zostawiam ale nigdy nie wybaczę i życzyć dobrze nie zamierzam

Twoi oprawcy nie wiedza co czynią, jeśli ktoś cię krzywdzi to wiedz ze nienawiść najbardziej krzywdzi tego który ją żywi, bo zatruwa człowieka od środka.

wybaczenie to droga do duchowego raju a tam zło nie ma dostepu

Gość Gość

Może kiedyś teraz nie potrafię

Gość Gość

Oprawcy doskonale wiedzą co czynią, robią to z premedytacją poświęcając sporo czasu i pieniędzy. Manipulacje i intrygi to całe ich życie.

Gość Dla własnego dobra
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Oprawcy doskonale wiedzą co czynią, robią to z premedytacją poświęcając sporo czasu i pieniędzy. Manipulacje i intrygi to całe ich życie.

A ty poświęcasz czas na rozpaczanie nad och działaniami, o to im chodzi. Zrób na przekór diabłu i wybacz. Pozwól sobie na życie 

Gość Gość

Nie wybaczę ale odejdę z kafeterii już wiem co chciałam wiedzieć niestety nie mam wpływu na ich podłości ale satysfakcję będą mieli mniejszą.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Mądry człowiek napisał:

Nie odróżniasz przekleństwa od przewidywania. Niektórych przewidywania wobec innych osób sprawdzają się a wy ciągle uważacie się za mądrzejszych, głupi sataniści. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Dobry człowiek napisał:

Zostaw pomstę Bogu, lżej ci będzie.

To prawda,  Bóg to robi lepiej, usadowił ich na równi bardzo pochyłej a tyłki wysmarował im oliwą 😊

Gość Gość

Przewidywania to tylko w twojej chorej głowie mogą się roić, psychiatra może pomóc.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To prawda,  Bóg to robi lepiej, usadowił ich na równi bardzo pochyłej a tyłki wysmarował im oliwą 😊

Tego im życzę i dużo dużo więcej.

Gość Gosc

Dziękuję ci za rozmowę.

Gość Amen

Cytat A ty poświęcasz czas nad rozpaczaniem nad och działaniami.Zrób na przekór diabłu i wybacz. Pozwól sobie na życie.

I tu mamy clou programu bydła. Wy chcecie wymusić przebaczenie za to robiliście bydło . Niech wam biskupi dadzą przebaczenie bydło. 

Pozwól sobie na życie -cYli jak nie przebaczę bydłu to będą dalej mnie niszczyć. Bądżcie prEkleci na wieki wieków Amen

Gość W Bogu nadzieja
4 minuty temu, Gość Amen napisał:

Cytat A ty poświęcasz czas nad rozpaczaniem nad och działaniami.Zrób na przekór diabłu i wybacz. Pozwól sobie na życie.

I tu mamy clou programu bydła. Wy chcecie wymusić przebaczenie za to robiliście bydło . Niech wam biskupi dadzą przebaczenie bydło. 

Pozwól sobie na życie -cYli jak nie przebaczę bydłu to będą dalej mnie niszczyć. Bądżcie prEkleci na wieki wieków Amen

Bądź błogosławiona i nie przeklinaj niewinnych ludzi na drugi raz 

Gość Gość
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Przewidywania to tylko w twojej chorej głowie mogą się roić, psychiatra może pomóc.

Nie masz o niczym pojęcia a się odzywasz, to przejaw głupoty a jak masz pojęcie i mimo tego upierasz się przy swoim, to głupota twa jest jeszcze większą. 

Gość gość
7 godzin temu, Gość Mądry czlowiek napisał:

Ja i tak cię kocham, wybacz swoim oprawcom a będzie ci lżej.

przytulam 🤗

ps. Wiecie ze przeciętny Polak dotyka czule drugiego człowieka średnio 3 razy dziennie? A przeciętny Włoch robi to 200 razy dziennie. 

Tyle lat wybaczałam a oni cały czas z przyjemnością mnie gnębili, oczerniali  i niszczyli mi życie. Teraz zrobię na odwrot, przekilnam i życzę wszystkiego tego co mi uczynili. Niech im będzie tak cięzko jak mnie. Nie przebaczę. Oni też nie mieli dla mnie litości. Dużo złego, chorób, nieszczęść i samotności. Przeklinam.

A TY KIM JESTEŚ?  DAŁAM CI PRAWO DO PRZYTULANIA MNIE???

Gość gość

Doprowadzili mnie do sytuacji, w której pozostało mi tylko samobójstwo. Oby to wszystko przeszło na nich. Nie przebaczę, po moim trupie. I nie nawracać mnie bo będę grzeszyć. Won z mojego życia. 

Gość gość

Doprowadzili mnie do sytuacji, w której pozostało mi tylko samo.bójstwo. Oby to wszystko przeszło na nich. Nie przebaczę, po moim trupie. I nie nawracać mnie bo będę grzeszyć. Won z mojego życia. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Doprowadzili mnie do sytuacji, w której pozostało mi tylko samo.bójstwo. Oby to wszystko przeszło na nich. Nie przebaczę, po moim trupie. I nie nawracać mnie bo będę grzeszyć. Won z mojego życia. 

Co ci zrobili podaj jakieś konkrety?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Co ci zrobili podaj jakieś konkrety?

A kto pyta i jakim prawem? 

Gość Gosc

Ja pytam z ciekawości 

Gość Gość

Sporo tu ludzi z problemami, jedni mają realne inni wymyślone. ... z wami.

Gość gość

Na świecie jest 7,6 mld takich JA. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sporo tu ludzi z problemami, jedni mają realne inni wymyślone. ... z wami.

ty świnio co szkalujesz ludzi i niszczysz im zycie. Niech wszystkie nieszczęścia wszystkich osób które skrzywdziłeś, spadną na ciebie. Bądź przeklęty.