Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak się postarać o kobietę

Polecane posty

Gość gość
58 minut temu, Gość pozytywny pan napisał:

Cześć Wam. Proszę o poradę. 
Sprawa wygląda tak.Znam się z pewną kobietą już dłuższy dłuższy czas. Spotykamy się od czasu do czasu , a tak to mamy kontakt poprzez pisanie sms oraz rozmowy telefoniczne. Podoba mi się , bardzo ją lubię, i w sumie to chyba tyle jeżeli chodzi o uczucie do niej. Jedynie poza tym że się lubimy, to kiedyś daliśmy Sobie delikatnego podwójnego całuska. Tyle.
Spytałem się jej czy nie wyskoczylibyśmy wspólnie , gdzieś razem na max 3 dni , taki króciutki pobyt. Żeby pobyć razem itp. Zareagowała w następujący sposób.; Super ! Chętnie bym z Tobą gdzieś pojechała . Gdzie chcesz jechać? Mniej więcej Coś takiego. 
Pytanie. Zapytać się jej jak ma wyglądać nasza noc? Tzn, spytać się jej jakie łóżko czy zmawiać od razu jedno duże.? 
Dzięki z wszystkie  porady. 

nie pytac zamowic 2 lozka w pokoju i zobaczyc jak sie rozwinie sytuacja, tj przystapic do działania a jak chcesz pytac to pytac o 2 łozka w jednym lub o dwie jedynki jak woli a pytanie o jedno duze lozko gdy NIC nie było to juz chamstwo

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie prawda, ludzie to nie zwierzęta i jakieś konwenanse obowiązują jednak!

A ty się starasz o faceta który ci się podoba?

Gość nice
7 godzin temu, Gość qvx napisał:
Cytat

Jeśli Ci na niej zależy, powiedz jej jasno jakie masz zamiary i oczekiwania, lubimy wiedzieć co jest grane a niepewność nas zniechęca.  

Jest dokładnie odwrotnie.

Niepewność was przyciąga, a jak macie pewność, że mężczyzna jest wami zainteresowany, to go odrzucacie.

To ja jestem kobietą i chyba lepiej wiem co mnie przyciąga i na czym mi zależy? znowu próbujesz mieszać sataniuchu. Zajmij się swoim życiem. 

Panowie, nie słuchajcie go, to zły człowiek. 

Gość Wiesz już

Czemu komplikujecie .Popristu zaproś ją na kawę żeby porozmawiać 

Gość pravda o kobietach
12 godzin temu, Gość gość napisał:

nie masz pojecia o kobietach myslisz pożadaniem jak facet a kobieta kocha sercem, a gdy kocha to do tego dochodzi oddanie --- cielesne.a wszystko inne to kure2two u dziwek i tyle

Na odwrót. Nie myślę pożądaniem, a kocham sercem. Kobiety natomiast nie kochają.

Kobiety potrafią kochać tylko "za coś" - wygląd lub pieniądze. Nie potrafią kochać bezinteresownie, "pomimo czegoś".

Gość pravda o kobietach
6 godzin temu, Gość nice napisał:

To ja jestem kobietą i chyba lepiej wiem co mnie przyciąga i na czym mi zależy? znowu próbujesz mieszać sataniuchu. Zajmij się swoim życiem. 

Panowie, nie słuchajcie go, to zły człowiek. 

To, co tu piszesz, to jedno, a to, jak się zachowujesz (świadomie czy nie) w rzeczywistości, to drugie.

Żadna kobieta nie przedstawi się publicznie w złym świetle, każda będzie się opisywać jak najlepiej, wręcz jako ideał. Kobiety nie potrafią się przyznać do błędu.