Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak się postarać o kobietę

Polecane posty

Gość gosc

Żeby była moja

Gość Gosc

Chodzi o jakas konkretna kobiete? Na czym stoisz? Znacie sie?

Gość Stefan58

Wyjmij przy niej i pokaż jej plik banknotów o wysokim nominale. Jeśli to nie zadziała, będzie to znaczyło, że "ona" nie jest kobietą.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Chodzi o jakas konkretna kobiete? Na czym stoisz? Znacie sie?

Znamy, jest moją znajomą, za dużo o niej nie wiem

Gość Gosc
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Znamy, jest moją znajomą, za dużo o niej nie wiem

Długo się znacie?

Gość nice

Jakkolwiek, jest teraz tyle mediów społecznościowych. Ona się na pewno ucieszy. 

Gość gosć
7 minut temu, Gość nice napisał:

Jakkolwiek, jest teraz tyle mediów społecznościowych. Ona się na pewno ucieszy. 

Kontakt przez media społ? To już masz pozamiatane.Tylko w realu.

Gość gosc

Znamy sie z reala, i dalej nikt nic nie napisal konkretnego

Jeśli Cię lubi trochę bardziej niż trochę to aż tak bardzo nie będziesz musiał się starać...

Gość gosc

No jak to jak? Pokaz jej, ze ci zalezy na niej ! Chciej umawiac sie z nia, chciej ja poznac i daj sie sam poznac, badz dzentelmenem, badz mily, traktuj ja powaznie i badz szczery. Traktuj kobiete wyjatkowo to trafisz do jej serca.

Dla mnie jako kobiety tylko mezczyzna, ktory wie czego chce, czyli w tym wypadku pokazuje, ze jest kobieta zainteresowany, pokazuje, ze mu na niej zalezy i pokazuje, ze mu ona mu sie podoba (slowami, czynami) ma szanse na odwzajemnienie i szczere zainteresowanie z mojej strony a przede wszystkim traktowanie faceta na powaznie i nie musi mi sie facet w 100% podobac czy miec kas, to nie jest kryterium wyboru.

Nie znoche facetow, ktorzy olewaja kobiety, sa chamami, zgrywaja maczo, popisuja sie jak dzieci czy tez chca sie tylko zabawic.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

No jak to jak? Pokaz jej, ze ci zalezy na niej ! Chciej umawiac sie z nia, chciej ja poznac i daj sie sam poznac, badz dzentelmenem, badz mily, traktuj ja powaznie i badz szczery. Traktuj kobiete wyjatkowo to trafisz do jej serca.

Dla mnie jako kobiety tylko mezczyzna, ktory wie czego chce, czyli w tym wypadku pokazuje, ze jest kobieta zainteresowany, pokazuje, ze mu na niej zalezy i pokazuje, ze mu ona mu sie podoba (slowami, czynami) ma szanse na odwzajemnienie i szczere zainteresowanie z mojej strony a przede wszystkim traktowanie faceta na powaznie i nie musi mi sie facet w 100% podobac czy miec kas, to nie jest kryterium wyboru.

Nie znoche facetow, ktorzy olewaja kobiety, sa chamami, zgrywaja maczo, popisuja sie jak dzieci czy tez chca sie tylko zabawic.

Do ostatniego akaputu dodałabym- zboczonych przede wszystkim, zboczenia swiadcza o slabosci charakteru, msciwych, zadufanych w sobie, głupich, psychopatycznych. Rozszerzyłam twój opis odrzuconego faceta😊

Gość gość

zwyczajnie spotykaj sie i komplementuj

Gość gosc

Dobra dzięki, trochę mi rozjaśniliście

Gość trojka-mieczy/
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Dobra dzięki, trochę mi rozjaśniliście

będzie twoja gdy zdobędziesz jej serce, bo kobieta kocha sercem, musisz umiec okazac zainteresowanie jej sprawami, problemami, służyć radą i pomocą, pytać Jej o zdanie nawet w błachostkach dotyczących Ciebie

Gość na pewno

nie chamstwem i olewaniem

Gość Idalia

Napewno kobieta musi czuć, że ci na niej zależy i to nie może być tylko od święta. A jak to zrobić? Małymi kroczkami  a przede wszystkim niepozornymi codziennymi czynami. Dla kobiety ważne są: czas jaki jej poświęcasz, uwaga, szczera rozmowa i wzajemne zaufanie jakim ją darzysz. 

Gość gość

Nie trzeba żadnych starań jak się dwie osoby nawzajem sobie podobają.

Gość Hytgjgg

Bądź szczery uczciwy i opiekuńczy obojętnie czy jesteś biedny czy bogaty ,brzydki czy przystojny..to klucz do serca NORMALNEJ kobiety

Gość nice

Jeśli Ci na niej zależy, powiedz jej jasno jakie masz zamiary i oczekiwania, lubimy wiedzieć co jest grane a niepewność nas zniechęca.  

Gość K4k
3 minuty temu, Gość nice napisał:

Jeśli Ci na niej zależy, powiedz jej jasno jakie masz zamiary i oczekiwania, lubimy wiedzieć co jest grane a niepewność nas zniechęca.  

Lubimy. 🙂

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie trzeba żadnych starań jak się dwie osoby nawzajem sobie podobają.

Nie prawda, ludzie to nie zwierzęta i jakieś konwenanse obowiązują jednak!

Gość pravda o kobietach
21 godzin temu, Gość gosc napisał:

No jak to jak? Pokaz jej, ze ci zalezy na niej ! Chciej umawiac sie z nia, chciej ja poznac i daj sie sam poznac, badz dzentelmenem, badz mily, traktuj ja powaznie i badz szczery. Traktuj kobiete wyjatkowo to trafisz do

grona jej przyjaciół bez szans na związek. Kobiety nie chcą mężczyzn, którym na nich zależy i którzy się starają, bo uważają ich za desperatów.

21 godzin temu, Gość gosc napisał:

Też takich nie znoszę. Ale większość kobiet lubi.

Gość pravda o kobietach
17 godzin temu, Gość trojka-mieczy/ napisał:

będzie twoja gdy zdobędziesz jej serce, bo kobieta kocha sercem, musisz umiec okazac zainteresowanie jej sprawami, problemami, służyć radą i pomocą, pytać Jej o zdanie nawet w błachostkach dotyczących Ciebie

Bzdury. Gdyby zastosował się do twoich rad, to zostałby najwyżej przyjacielem niewzbudzającym żadnego pożądania u kobiety.

Gość qvx
1 godzinę temu, Gość Hytgjgg napisał:

Bądź szczery uczciwy i opiekuńczy obojętnie czy jesteś biedny czy bogaty ,brzydki czy przystojny..to klucz do serca NORMALNEJ kobiety

Bzdura. Jak facet jest przystojny to charakter nie ma znaczenia, liczy się tylko wygląd.

Gość qvx
1 godzinę temu, Gość nice napisał:

Jest dokładnie odwrotnie.

Niepewność was przyciąga, a jak macie pewność, że mężczyzna jest wami zainteresowany, to go odrzucacie.

Gość tako je
54 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Bzdury. Gdyby zastosował się do twoich rad, to zostałby najwyżej przyjacielem niewzbudzającym żadnego pożądania u kobiety.

47 minut temu, Gość qvx napisał:

Jest dokładnie odwrotnie.

Niepewność was przyciąga, a jak macie pewność, że mężczyzna jest wami zainteresowany, to go odrzucacie.

taka prawda

Gość pozytywny pan

Cześć Wam. Proszę o poradę. 
Sprawa wygląda tak.Znam się z pewną kobietą już dłuższy dłuższy czas. Spotykamy się od czasu do czasu , a tak to mamy kontakt poprzez pisanie sms oraz rozmowy telefoniczne. Podoba mi się , bardzo ją lubię, i w sumie to chyba tyle jeżeli chodzi o uczucie do niej. Jedynie poza tym że się lubimy, to kiedyś daliśmy Sobie delikatnego podwójnego całuska. Tyle.
Spytałem się jej czy nie wyskoczylibyśmy wspólnie , gdzieś razem na max 3 dni , taki króciutki pobyt. Żeby pobyć razem itp. Zareagowała w następujący sposób.; Super ! Chętnie bym z Tobą gdzieś pojechała . Gdzie chcesz jechać? Mniej więcej Coś takiego. 
Pytanie. Zapytać się jej jak ma wyglądać nasza noc? Tzn, spytać się jej jakie łóżko czy zmawiać od razu jedno duże.? 
Dzięki z wszystkie  porady. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość pravda o kobietach napisał:

nie masz pojecia o kobietach myslisz pożadaniem jak facet a kobieta kocha sercem, a gdy kocha to do tego dochodzi oddanie --- cielesne.a wszystko inne to kure2two u dziwek i tyle

Gość gość
1 godzinę temu, Gość tako je napisał:

taka prawda

Cytat

tak sobie tłumacz gdy kobieta Cie nie chce.phyyy