Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaa

Czy Was też denerwuje jak. ..

Polecane posty

Gość Aaaaaaa

...facetowi nie uprasujecie czegoś a on wtedy mówi ze ok, pójdę w pogniecionym ale pamiętaj ze to świadczy o Tobie ze nie dbasz o mnie.  Nosz kur..... przecież ma ręce a ja zawsze mam wszystko na swojej głowie. 

Gość Ironman

Baba jest od prasowania!

Gość Aaaaaaa

A facet może czasami pomóc.  To nie boli 

Gość Kiss

Nigdy w zyciu nic nie uprasowałam. A jakby mi mój rzucił takim tekstem, to bym odrzekła: „nie, to świadczy o tobie, że jesteś leniem i flejtuchem, który nawet żelazka się boi obsługiwac”.

Jak sie nie chce prasować to się albo kupuje rzeczy niegniotace albo oddaje do prasowania.

Gość gość

Jak widzę faceta w wymietej koszuli, to myślę: "Ale fleja", a o jego partnerce/żonie w ogóle nie myślę, bo co to ma do rzeczy? 

Gość gosc

Ja sam sobie umiemc uprasowac, może nie.najlepiej ale.jako tako to wygląda, nie wyobrażam sobie chodzic w pogniecionych ciuchach

Gość Klara

To Niech mu Mamusia uprasuje i zadba o niego, następnym razem też mu powiedz uprasuj mi koszulke a jak odmówi to że o nim źle świadczy jako facecie bo wszystko zostawia na Twojej głowie.

Gość Gość

Niewyprasowane ciuchy moich dzieci mogłyby źle świadczyć o mnie. Ale męża? Zdrowego, dorosłego faceta? A co, łapki do dupki przyrosly? 

Gość burza w mieście
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Niewyprasowane ciuchy moich dzieci mogłyby źle świadczyć o mnie. Ale męża? Zdrowego, dorosłego faceta? A co, łapki do dupki przyrosly? 

zgadzam się, facet który żyje z kobietą to nagle staje się niesprawny jeśli chodzi o "zrobienie czegoś koło siebie" jeszcze mam odpowiadać za to że On jest leniwy, nie wystarczy że mu gotowy obiad wjeżdża na stół

Gość Bjork

Ostatnio byłam u znajomych i pani domu wszystkich informowała na początku ze mąż miał posprzątać łazienkę ale mu się nie chciało wiec żeby nas nie zdziwił syf tam.  Mężowi zrobiło się głupio.  No był syf. I zadziałało. Dzielenie się obowiązkami jest bardzo ok.  

Gość Gość

U nas mąż prasuje, bo ja nie lubie i nie umiem, jak byłam panienką i próbowałam sobie kanty wypradować to spodnie miały po kilka kantów, ostatecznie wszystkie rozprasowałam. Lepsze wymięta koszula niż uprasowana pezeze mnie. Mężowi bym odpowiedziała: kup mi perfumy za 500 złotych, bo tańsze świadczą o Tobie, że nie dbasz o mnie.