Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Masaż nuru Lublin

Polecane posty

Gość Gość

Będę przejazdem w Lublinie i chciałbym znaleźć jakieś fajne miejsce lub Panią od masażu nuru. Nie jestem strasznie wymagający, ale chciałbym, aby Pani masujaca była całkowicie naga. Polecacie jakiś salon albo prywatne ogłoszenie? Czy są w ogole takie miejsca w Lublinie?  

Gość Mąż Anety

Gdyby chodziło o Śląsk to polecam moją żonę 165 cm wzrostu 59kg szczupła ładny tyłek i bardzo duże naturalne piersi 5. Żona podczas masażu jest w majtkach ale można dotykać piersi 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Mąż Anety napisał:

Gdyby chodziło o Śląsk to polecam moją żonę 165 cm wzrostu 59kg szczupła ładny tyłek i bardzo duże naturalne piersi 5. Żona podczas masażu jest w majtkach ale można dotykać piersi 

Czy pana żona za dopłatą zdejmie majtki?

Gość gość
3 godziny temu, Gość Mąż Anety napisał:

Ile kosztuje masaż w wykonaniu Anety?

Gość ANDRZEJEK

Dołączam się do pytania, ile kosztuje masaż nawet w majteczkach?

Gość Mąż Anety

300 zł

Gość Mąż Anety

Ktoś się podszywa..... ceny zaczynają się od 50 zł mowa o masażu klasycznym i leczniczym. Żona robi przede wszystkim tego rodzaju masaże. Jest możliwość aby była w bieliźnie zwykłej lub erotycznej  to jednak nie za pierwszym razem. Później gdy pozna klienta i jest on stałym bywalcem może wykonywać masaż bez biustonosza. Stały klient może dotykać jej biustu, z czego nie jesteśmy zadowoleni. Żona jednak potrafi udawać że dotykanie sprawia jej przyjemność. Wtedy mówimy o cenie od 120 do 200 zł 

Gość Goosc

Żenada. Facet sprzedaje żonę. 

Gość Mąż Anety
3 minuty temu, Gość Goosc napisał:

Żenada. Facet sprzedaje żonę. 

Nie sprzedaje, tylko pisze co dokładnie robi i jaki zakres usług świadczy. Radze przeczytaj to co napisałem ze zrozumieniem treści. Nie ma tam słowa o świadczeniu usług o charakterze seksualnym. Bo takich nigdy nie wykonywała. Jesteśmy kochającym się małżeństwem kiedyś wyznaczylismy sobie pewne granice i tego się rygorystyczne trzymamy. 

Gość Gość

Nie o tym nest temat! Szukam info na temat Lublina. Zbędny offtopic proszę przenieść na inny wątek.