Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaq

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość Jaaaaq

Cześć czy ktos mial podobna sytuacje?bylam w piatek u lekarza pokazalam mu test powiedzial ze wynik twstu jest negatywny dla niego i tak wczesnej nie zobaczy, zrobil USG dopochwowe i powiedzial ze ciazy nie widzi z wyliczen wynika ze niby ciaza ma 2tygodznie , na samym wyjsciu z gabinetu powiedzial za na 99% w ciazy nie jestem.Dzis zrobilam test ciazowy i druga kreska wyszla nieco bledsza od wczesniejszych testow .Dodam ze 5 dni przed planowanym okresem mialam slabe krwawienie trwajace 2dni pozniej przerwa na jeden dzien i znowu dwa dni krwawienia ale bardzo slabo. Sama nie wiem co mam o tym myslec strasznie sie stresuje,okres spoznia sie drugi dzień.

Gość Bejsjsns

Ehh to to jest jak się dzieci za seks biorą zamiast się dokształcić wcześniej 

Gość Gość

Pokaż zdjęcie tych testów.

Gość gosc

2 tygodniowej ciazy nie wykryje jeszcze na usg, dopiero w okolicach 5 tc mozna cos zobaczyc, 6-7 widac serduszko.Zrob jutro rano kolejny test, jesli bedzie druga kreska to ciaza. Generalnie slabo widoczna druga kreska to tez pozytywny wynik.

Gość Gosc

Nie ma czegoś takiego jak dwutygodniową ciąża hehe. Skoro ciążę liczy się od okresu to dwa tygodnie są w owulację. Jak robisz test dwa tygodnie po owulacji to ciąża ma cztery tygodnie i tak jak dowiadujesz się o ciąży to jesteś już w 5 tc.