Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seksualna2134

Panowie lubicie zniewolić kobietę w łózku

Polecane posty

Gość Gość 78
7 minut temu, Seksualna2134 napisał:

nie oprawca,bo to nie gwałt. Partner...

No gwałt na pewno nie, skoro obie strony mają super zabawę. Oprawca użyłem trochę przejaskrawiając 🙂

Gość gość

my stosujemy bardziej wyrafinowane metody uległości, posłuszeństwa, czasem upokorzenia. Zwykle na dzień po zabawie w łóżku, np związana mam do wyboru - lanie paskiem 10 razów albo zgodę na bezwzględne posłuszeństwo na drugi dzień na plaży. Wiem że polecenie nie będzie łatwe, że nie wystarczy zdjąć biustonosz, że raczej nie pozostanę w stringach, chyba że wyszuka mi jakieś super skąpe. Bywały takie że z daleka odznaczał się symboliczny trójkącik z przodu, tył ani śladu materiału. Takie to wolałabym zdjąć żeby z daleka nie zwracały uwagi. Oczywiście lania nigdy nie wybieram, to takie wyzwanie. 

Gość Gość 78
11 minut temu, Seksualna2134 napisał:

spanking,bondage : D

Czyli flogger na tyłeczku nie jest Ci obcy 🙂 

Gość Gość 78
6 minut temu, Gość gość napisał:

my stosujemy bardziej wyrafinowane metody uległości, posłuszeństwa, czasem upokorzenia. Zwykle na dzień po zabawie w łóżku, np związana mam do wyboru - lanie paskiem 10 razów albo zgodę na bezwzględne posłuszeństwo na drugi dzień na plaży. Wiem że polecenie nie będzie łatwe, że nie wystarczy zdjąć biustonosz, że raczej nie pozostanę w stringach, chyba że wyszuka mi jakieś super skąpe. Bywały takie że z daleka odznaczał się symboliczny trójkącik z przodu, tył ani śladu materiału. Takie to wolałabym zdjąć żeby z daleka nie zwracały uwagi. Oczywiście lania nigdy nie wybieram, to takie wyzwanie. 

Podoba mi się 🙂