Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liv

Uwodzenie mężczyzn

Polecane posty

Gość Liv

Chcę uwieść jednego faceta, uwieść i dla zemsty rzucić, bo on tak robi z kobietami. Uwodzi, otępia, mami, a potem mówi, że to nie to, ale chce utrzymywać kontakt. Kobiety przez dumę godzą się i to je rani. Chcę aby poczuł to samo. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Liv napisał:

Chcę uwieść jednego faceta, uwieść i dla zemsty rzucić, bo on tak robi z kobietami. Uwodzi, otępia, mami, a potem mówi, że to nie to, ale chce utrzymywać kontakt. Kobiety przez dumę godzą się i to je rani. Chcę aby poczuł to samo. 

Tuman nie jest wart uwagi ani czasu, sam siebie zniszczy, ty stój z boku i obserwuj😊

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Liv napisał:

Gdyby miały dumę i honor to by sie nie godziły na takie znajomości w których pewnie są wykorzystywane do seksu. No ale Polkom brakuje godnosci, są w stanie ją podeptac byłe tylko złowić samca. 

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Przystojny ten facet chociaż ?

Gość ...

Pokaż mu swoją spoconą, zakiszoną, śmierdzącą psitę. Może poskutkuje?

Gość Liv
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Tuman nie jest wart uwagi ani czasu, sam siebie zniszczy, ty stój z boku i obserwuj😊

Ale chcę się odegrać, bo zrobił tak przyjaciółce. 

15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby miały dumę i honor to by sie nie godziły na takie znajomości w których pewnie są wykorzystywane do seksu. No ale Polkom brakuje godnosci, są w stanie ją podeptac byłe tylko złowić samca. 

To cassanova, kobiety były z Polski, Francji, Włoch, Hiszpanii, Rosji... wszystkie niezależne, wykształcone. On je uwodził powoli, delektował się tym... 

12 minut temu, Gość Mariola o kocim spojrzeniu napisał:

No... nie cierpiałabym w łóżku ze względu na wygląd. Wysoki, szeroka szczęka, opalony, ciało greckego boga i po jednej z najlepszych uczelni na świecie. Nie jest Polakiem. 

Gość Gość

Najczęściej taki facet to niski karakan a mniemanie o sobie ma takie jakby był gwiazdorem.Najlepiej go lekceważyć

Gość gość

Jak je uwodzi? 

Gość mmmm
24 minuty temu, Gość Mariola o kocim spojrzeniu napisał:

Bardzo mmm. 

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Jak ty nie jesteś zbyt ładna czyli nie wyróżniasz się z tłumu innych kobiet to raczej go nie uwiedziesz. Przystojni zazwyczaj wybierają ładne babki brutalna ale szczera prawda.

Gość wiem że fajny
3 minuty temu, Gość mmmm napisał:

Bardzo mmm. 

jestem dla PŁCI PRZECIWNEJ. rozumiesz to????????????????

Gość Gość

Myślę że skoro jest takim bogiem to kobiety nie czuły się pokrzywdzone. Wręcz przeciwnie. Jeśli nie zrobił nic tobie to co ci do tego? 

Gość Hahaha
51 minut temu, Gość Liv napisał:

widocznie żal Ci i nic więcej, pragniesz być jego kolejną ofiarą i....  będziesz (pod warunkiem spełnienia wymagań 😉 ) bo skoro on taki jest jak piszesz, Ciebie potraktuje w ten sam sposób, tylko sama wykonasz lwią część za niego i ułatwisz robotę 😄 

Gość Liv

Skoro ja jestem to też tak mogę zrobić i nie będzie pokrzywdzony. Taka sama logika, czyli jej brak. Chcę, aby zobaczył jak to jest, aby cierpiał. Widzę czy podobam się mężczyźnie. ;-)

Gość Liv
1 minutę temu, Gość Hahaha napisał:

widocznie żal Ci i nic więcej, pragniesz być jego kolejną ofiarą i....  będziesz (pod warunkiem spełnienia wymagań 😉 ) bo skoro on taki jest jak piszesz, Ciebie potraktuje w ten sam sposób, tylko sama wykonasz lwią część za niego i ułatwisz robotę 😄 

Nie, jeśli po seksie się nie odezwę. On nigdy nie szedł tylko raz do łóżka z kobietą i nalega zawdze na kolejne, a kolejnego nie będzie. 

Gość Hahaha
1 minutę temu, Gość Liv napisał:

Nie, jeśli po seksie się nie odezwę. On nigdy nie szedł tylko raz do łóżka z kobietą i nalega zawdze na kolejne, a kolejnego nie będzie. 

zgoda, kolejnego nie ale kolejna 🙂 

Gość Liv
4 minuty temu, Gość Hahaha napisał:

zgoda, kolejnego nie ale kolejna 🙂 

Mnie tam seks nie boli, a chcę się odegrać i zaciągnąć go do łóżka.