Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz

Kiedy się zobaczymy?

Polecane posty

Gość Gosc
6 minut temu, Gość powiedz napisał:

Przyjelam do wiadomosci twoja teorie. Moja jest inna. Nie boje sie tego spotkania. Nie mam ochoty tego tlumaczyc. NIE CHCE GO SPOTKAC i on o tym wie. Nie chce tez niczego zmieniac w swoim zyciu.

Tak wlasnie 😂

Przyjmij do wiadomości żebyś zgłosiła się do ośrodka dla obłąkanych i tam im wszystko opowiedz. Serio, pomogą i zaopiekują się kotem.:)

Gość Sylwia
11 minut temu, Gość powiem napisał:

Nie obliczalny 😉 mają mnie dość.  

Będzie okazja. 

Jaka okazja?spotkanie klasowe?Tfu!!nigdzie nie idę!!!nikogo nie chcę spotykać!

Gość gość
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

Tak ?I dziwne że pracuję w kapeluszach?czy może zbieg okoliczności??jaki buziak w kapelusz???Porąbało was do reszty!!

lecz się na głowę z dala od kafe polecam.Nikt nie może nic napisać, bo zaraz wyjątkowość Sylwia twierdzi,że każde słowo, każda myśl dla niej/.

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Przyjmij do wiadomości żebyś zgłosiła się do ośrodka dla obłąkanych i tam im wszystko opowiedz. Serio, pomogą i zaopiekują się kotem.:)

Dokładnie 

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość gość napisał:

lecz się na głowę z dala od kafe polecam.Nikt nie może nic napisać, bo zaraz wyjątkowość Sylwia twierdzi,że każde słowo, każda myśl dla niej/.

Po cholere ta wzmianka o kapeluszu hm?

Gość Gosc
7 minut temu, Gość hahahahha napisał:

znowu sobie ubzdurała ,że każdy temat dla niej tworzą i tylko o niej piszą.JEZU!!!

Tutaj to już nawet Jezus nie pomoże jedynie nawrócenie.

Gość powiedz
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

, pomogą i zaopiekują się kotem.:)

Sama sie najlepiej opiekuje tymi na ktorych mi zalezy 😉

Gość powiedz
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Yhy napewno baba z gratami zadowolona, tego jeszcze nie grali buhaha😂

Przepraszam z czym? 🤣

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tutaj to już nawet Jezus nie pomdoże jedynie nawrócenie.

Nawrocenie ?jakie nawrocenie?Ja wierze w Boga od zawsze!!i tak jak ja wierze to mało kto wierzy.Zwalniam sie z Polkapu to skonczą sie ...ne tematy na kafeterii.I tak już złożyłam wypowiedzenie.

Gość coś takiego

Wkurzający przyciogający,  odpychający, pociągający, ciekawy, nie ciekawy, wszystko w jednym, milusi i nie milusi nie brutal, wciska kit potrzebującym. Wie czego chce. 

Fajny.  

Gość Sylwia
3 minuty temu, Gość powiedz napisał:

Ja również.Właśnie w niedzielę jadę z córką w family jako opiekun na MTB.Akurat zrobiłam przelew na zapisy.

Gość powiedz

Drodzy zgromadzeni w moim temacie!

Wczoraj zakupilam sznurek a dzis znalazlam drzewo. Na jutubie znalazlam filmik o tym jak sie powiesic. Mozecie odetchnac z ulga, temat to provo a moje zycie to pasmo porazek. Jestem sama, kot mi uciekl, jedyny kulawy i slepy na jedno oko facet ktory sie we mnie zadurzyl nie chce miec ze mna kontaktu. Ciezko mi zyc bo jestem bardzo chora psychicznie i fizycznie. Znajdziecie mnie pod Jasną Góra, podkradam tam chleb ktory rzucacie golebiom. Polaczcie sie ze mna w modlitwie. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość gość napisał:

Ile już tu ostatnio było chorych tematów w oparciu o rozmowy w pracy to nie liczę.Serio nie macie nic innego do roboty jak tylko zakładać d ebilne tematy na podstawie tego co mówię w Polkapie?Chyba już ostatnio się dość jasno wyraziłam na ten temat!

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość powiedz napisał:

Wczoraj zakupilam sznurek a dzis znalazlam drzewo. Na jutubie znalazlam filmik o tym jak sie powiesic. Mozecie odetchnac z ulga, temat to provo a moje zycie to pasmo porazek. Jestem sama, kot mi uciekl, jedyny kulawy i slepy na jedno oko facet ktory sie we mnie zadurzyl nie chce miec ze mna kontaktu. Ciezko mi zyc bo jestem bardzo chora psychicznie i fizycznie. Znajdziecie mnie pod Jasną Góra, podkradam tam chleb ktory rzucacie golebiom. Polaczcie sie ze mna w modlitwie. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Od razu tak trzeba było!

Gość powiedz
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Ile już tu ostatnio było chorych tematów w oparciu o rozmowy w pracy to nie liczę.Serio nie macie nic innego do roboty jak tylko zakładać d ebilne tematy na podstawie tego co mówię w Polkapie?Chyba już ostatnio się dość jasno wyraziłam na ten temat!

To moj temat Sylwia. Ja wychodze a ty zostan. Swietnie pasujesz do reszty 🤣

Gość Lekarz
12 minut temu, Gość powiedz napisał:

Wez ty najpierw zejdz na ziemie i przestań pisać głupoty "kiedy się zobaczymy" a za chwile że nie chcesz i on też, że lepiej dla niego itpd. Znajdz sobie zajęcie albo wyprowadz na dwór kota.

Gość powiem
4 minuty temu, Gość powiedz napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nie słuchaj innych tylko siebie. 

Do zobaczenia. 

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość powiedz napisał:

To moj temat Sylwia. Ja wychodze a ty zostan. Swietnie pasujesz do reszty 🤣

Weszłam tu tylko dlatego ze jestem na L4a koleżanka mi napisała ze coś o kapeluszach tu piszą.Nie interesują mnie wasze chore fantazje.Żegnam!Ja nie pasuje do was bo to grono chorych ludzi ja natomiast się nie lecze bo jestem zdrowa zresztą temat nie jest o mnie tylko o tobie.Nie mam nikogo takiego  z kim miałabym się spotykać.Nawet na spotkanie klasowe nie ide .!

Gość Mówię
Przed chwilą, Gość powiem napisał:

Nie słuchaj innych tylko siebie. 

Do zobaczenia. 

Jakoś nie widzę waszego widzenia, klawisz się nie zgodził buhahahaha

Gość Mówię
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

Weszłam tu tylko dlatego ze jestem na L4a koleżanka mi napisała ze coś o kapeluszach tu piszą.Nie interesują mnie wasze chore fantazje.Żegnam!Ja nie pasuje do was bo to grono chorych ludzi ja natomiast się nie lecze bo jestem zdrowa zresztą temat nie jest o mnie tylko o tobie.Nie mam nikogo takiego  z kim miałabym się spotykać.Nawet na spotkanie klasowe nie ide .!

jutro temat będzie o słońcu, więc tteż pewnie o Tobie, bo rozmawiałaś z córką o pogodzie...hahahaha

Gość Sylwia
5 minut temu, Gość Lekarz napisał:

Wez ty najpierw zejdz na ziemie i przestań pisać głupoty "kiedy się zobaczymy" a za chwile że nie chcesz i on też, że lepiej dla niego itpd. Znajdz sobie zajęcie albo wyprowadz na dwór kota.

Ty nie widzisz ze to pisze prowokatorka?serio idz sie facet leczyc albo okulary sobie kup.Normalny czlowiek takich pierdow w życiu by nie wymyślił.Tak słyszałam ze żaden lekarz nie jest normalny.Ty jesteś tego przykładem.Trzeba nie mieć rozumu za grosz żeby provokacje brać na poważnie i jeszcze komentować.W ogóle cały ten temat jest ...yczny.

Gość powiedz

Nie martw sie slucham wylacznie siebie, czasem jeszcze radia ZET.

Sylwia... trzeba miec ajkju pomidora zeby wierzyc w twoje istnienie ;)

piszcie piszcie potem was poczytam albo nie.. nie wiem.

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość Mówię napisał:

jutro temat będzie o słońcu, więc tteż pewnie o Tobie, bo rozmawiałaś z córką o pogodzie...hahahaha

Mam wszystkie zrzuty tematów które powstały na podstawie moich słów w pracy.Świadków też mam.Doskonale pamiętam o czym rozmawialiśmy a tematy pojawiały się na bieżąco w tym samym dniu.Mam przytoczyć?Moi współpracownicy wiedzą ze miałam zgłosić to na policje jak to się nie skończy.Majstrowa też o tym wie.Mówimy o rozmowach w pracy a nie rozmowach z córką!aczkolwiek o córce też był temat który najbardziej mnie wkurfił.Tak gadałam o córce w pracy nawet tu napisałam że żadna Klaudyna tylko Klaudia!!!Temat o córce był napisany w sposób umniejszający jej dobremu imieniu .Zresztą mało powiedziane.To samo tematy o  facetach z ktorymi miałam transport do pracy .Darek juz wie co tu było pisaneArtur rownież.Ja tego tak nie zostawię!Ludzie idzccie sie leczyc bo ewidentnie sie wam nudzi.To co robicie to nękanie .Ledwie też powiedziałam w pracy ze mój chłop jest niereformowalny a już momentalnie pojawił się tu tam  wpis o nim.Serio mam iść na policje?Pracuje w trzy osobowym zespole więc naprawdę nie będzie problemu ze wskazaniem winnej osoby.

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość powiedz napisał:

Sylwia... trzeba miec ajkju pomidora zeby wierzyc w twoje istnienie 😉

piszcie piszcie potem was poczytam albo nie.. nie wiem.

Trzeba być ...ką żeby pisać takie provokacje .

Gość P.owiem
9 minut temu, Gość powiedz napisał:

Tak ma być,  inni niech sobie robią co chcą, myślą co chcą,  czego chcą albo czego nie mogą. Cieszę się wszytko jest ok. 

Gość Gosc
55 minut temu, Gość powiedz napisał:

Przepraszam z czym? 🤣

Z Gratami jak nie wiesz co to znaczy to stary ci powie. Co za ewenement 😄

Gość powiedz

Nikt nie napisal a ja mialam ochote pogadac z wami 😞

Gość powiedz
3 godziny temu, Gość P.owiem napisał:

Tak ma być,  inni niech sobie robią co chcą, myślą co chcą,  czego chcą albo czego nie mogą. Cieszę się wszytko jest ok. 

dziekuje 🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość powiedz napisał:

Mów do siebie na JEDNO wychodzi 

Gość Polarny
29 minut temu, Gość powiedz napisał:

Nie smuć się kotek, misio już nadchodzi.