Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spider_19

A może tak mały romans. Kraków i okolice.

Polecane posty

A może nie mały, sam nie wiem. 

Pewnie każdy kto zastanawia się nad romansem ma jakieś swoje powody, ale pewnie jest też kilka argumentów by te powody obalić. Dlatego chyba najprościej zachować je dla siebie by trolle się nie dowalały, choć pewnie i tak to zrobią.

Mam już te swoje 30 parę late jakoś poukładane życie ale jednak czegoś brakuje. Może tego dreszczyku, zdobywania i odkrywania kobiety. Jej upodobań, jej ciała, stref erogennych. Może też wyczekiwania na spotkanie, setek wiadomości i wszystkiego co się z tym łączy. Może też rozbierania po kawałku, pieszczot przez ubranie i majteczek które wilgotnieją z każdym muśnięciem. A może też tak mniej erotycznie po prostu tulenia przed po i w trakcie, drentwoejacej ręki której nie chce wyciagnac spod jej głowy by cała noc czuć ta bliskość. 

No i miało nie być powodów a jednak kilka trzeba było napisać, choć na pewno nie są to wszystkie ale to już nie istotne. 

Kilka słów o mnie 176 cm, względnie przystojny ale wygadany jak cholera, sylwetka atletyczna. Jakieś 2kg nadwagi ale walczę. Teraz pewnie będą głosy żem brzydki skoro nie mogę znaleźć nikogo normalnie. Normalnie nie szukam bo wydaje mi się to bardzo niebezpieczne. Nie jestem napalonym samcem któremu w głowie tylko ruchanie i właśnie szukałbym czegoś więcej.

Kogo szukam, kobiety :) Ku zaskoczeniu ogółu. W podobnym wieku atrakcyjnej, miłej chcącej przeżyć podobny romans jak jak. Ogłoszenie jest na Kraków i okolice bo tu mieszkam ale jeśli z kimś poczuje to coś to oczywiście ze możemy się spotkać też w innym miejscu.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt w prywatnej wiadomość.

Gość TAJEMNICZA

;) 

Gość Aneczka

Cześć prawiczku.