Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8Silence8

Ogień rozpala Woda gasi

Polecane posty

Gość 8Silence8

Kotek.:-*  Chciałbym po całonocnej rozmowie z Tobą przytaszkać do mojej samotni zeszyt zapisany.. zatytułowany "Z duszy do duszy" gdzie większość czasu całonocy milczałabyś ale nie oczami błękitami wymownie.😉 Kobieta milcząca ale aktywna werbalnie mową ciała  jest taka sexowna. Bo nie od dziś wiadomo, że istotne jest jak sie zachowuje, a niekoniecznie co mówi. 😉 Z tym, że fajnie jest jak już otworzy usta, to niczym degustatorka a nie amatorka lepszej jakości win popłynie takim wysławianiem sie jak Twoje.:-*  To jest klasa..to jak oszlifowanie czegoś co jest materialem do noszenia przy sobie. To jak teofeum po uprzedniej walce. 😉 Wiesz co Kotek ? Fajnie jest też powkurzać..zdeformowane twarze od bólu naszym beztroskim hasaniem tutaj wśród tych ruin.😊 Lubie też jak jesteś wredna ale jednocześnie łaskawa na zasadzie oszczedzania swojego. 😊 Usmiechaj sie na resztę dnia. Kotek.:-* 

Gość 8Silence8

To co robić byś zapytała. Odpowiedź jest szalenie prosta. Po prostu nie zatrać dzikości w oczac. 😉Ty to nazywasz tym, że nie dasz sie ujarzmić. Pamietasz jak podpowiadałem ? Wszystko co trzeba masz już zmagazynowane. Tylko wystarczy sięgnąć. To jest taaaakie oczywiste. I w sumie po jakie licho Cie ujarzmiać skoro Twoja inicjatywa oznacza mniej obowiązków dla potencjalnego towarzysza tych podróży z Tobą nawet na wertepach bez wscibskich spojrzeń. A z drugiej strony przecież mamy rownouprawnienie. Chcieliście to macie. Hehe ja poleże na pastwisku zielonym i popatrze. Ewentualnie później dokonam korekty z tymi zawirowaniami emocjami, bo uporządkowanie jest spokojem ducha. To jak ze sprzataniem domu gdzie nawet bez żadnego oswietlenia wiem gdzie co leży. 😊

Gość gość

Ładnie.:)

Gość mary

Hej, hej.:-* Przeczytałam. Pięknie napisane.. nie wiem jak Ty to robisz? Lotny masz umysł.:) Odniosę się później, bo zaczęłam już zwiedzanie. Tobie również wszystkiego dobrego. 😀

Gość mary

Pozwolę sobie skopiować. 😉 Hej, hej. 😀

Gość gość

Marta kolejny urlop zmarnuje, dla iluzji bycia z kotkiem

Gość Gość

Pytanie w związku z rozwojem telenoweli. Jak długo można odgrzewać stare, nieświeże kotlety po powrocie na forum z nieudanego priva?😎

Długo😎

Wystarczy być mańką kotkową i jedyne co potrafić, to zataczać krąg😎

Gość 8Silence8

Czasami tak bywa, że nuży cZŁOwieka jednostajność, i ci sami ludzie..ale ale jak ich stracimy to...........jak zaczynamy za nimi tęskić niemało a dużo to..to jest to i są powroty bo czegoś brakuje. Kotek w nocnej fazie jestem nieco inny niż za dnia. Ale ta nocna twarz Ci sie podoba i to jest istotne. 😊Kopiujesz te moja mądrości? Nie zapisuj no chyba, że w umyśle to wtedy tak. 😌 Dobra czas zejść na ziemie i do roboty. Kotek ile ja sie nachodze najezdze za tym wszystki w egzystencji to głowa mała. 😄Ale chce. Ty też nie trać siły oporu. Pamietaj zawsze. Tymczasem Wredotko.:-* 

Gość gość

Dnia 7.06.2019 o 17:04, cZŁOwiek napisał:

Tylko czasami Twój mózg płata Ci figle jak to u kobiety.

Co takiego?

Po prostu emocje biorą górę i zachwiana zostaje racjonalność. Nie myśl za dużo i dbaj o siebie.

Ty też tutaj rozmawiasz inaczej niż prywatnie.

Krzysiek, naprawdę tak bardzo zależy Ci na opinii w tym miejscu? Zastanawiam się dlaczego.

Gość Gość

Widmo załóż konto na tych ruinach, a będziesz rozchwytywany przez ( nowe ) dziołchy 😂

Gość gość

Tak widmus wracaj 😵 my cała spoleczność ero tęskinmy za tobom 🤓

Gość gość

ksysiu dodaje sobie animuszu spod gościa :D seksowna studenteczka medycyny zniknęła, to ksysiu udaje tęsknotę do starej, wiernej mańki, która zawsze czeka, nawet po tym jak dostała kopa z priva i pisała, że nienawidzi kotka hehehe

Gość A O.

Od...cie sie ode mnie.

Edek Tosiek ma miesiączke nie moja wina.Cześć ...y☺

Gość gość

Krzysio i esencja jego działalności na forum. 

Gość gość
36 minut temu, Gość gość napisał:

Tak widmus wracaj 😵 my cała spoleczność ero tęskinmy za tobom 🤓

pisz za siebie nikt was tu nie lubi ...y

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Krzysio i esencja jego działalności na forum. 

Karmicie misia grizzli teraz macie. Mnie nie mieszajcie w chore telenowele☺✋

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Karmicie misia grizzli teraz macie. Mnie nie mieszajcie w chore telenowele☺✋

Ciebie gość nie będziemy 😜

Gość gość

Widmo jest pseuso uległy. Manipulant. Psychol nie da sie zdominować nikomu.

Gość gość

Zdominował Marte. Marta w skowronkach. Bawcie sie dzieciaczki👋😎

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Zdominował Marte. Marta w skowronkach. Bawcie sie dzieciaczki👋😎

Marta grzechu warta 👉👌💋 😂

Gość gość

Marta olewa wszystkich czeka na swojego kotka wierna .... Taka prawda😛😒

Gość gość V    ​​​​​​
33 minuty temu, Gość A O. napisał:

Od...cie sie ode mnie.

Edek Tosiek ma miesiączke nie moja wina.Cześć ...y☺

Serio? Antoni się wam podoba? W ciemno trafiałam z tym imieniem  😂 

Gość gość

baby są naiwne sikają na każdym temacie faceta który potrafi sklecić przynajmniej dwa zdania podrzędnie złożone 😄 

Gość mary
8 godzin temu, Gość 8Silence8 napisał:

Kotek.:-*  Chciałbym po całonocnej rozmowie z Tobą przytaszkać do mojej samotni zeszyt zapisany.. zatytułowany "Z duszy do duszy" gdzie większość czasu całonocy milczałabyś ale nie oczami błękitami wymownie.😉 Kobieta milcząca ale aktywna werbalnie mową ciała  jest taka sexowna. Bo nie od dziś wiadomo, że istotne jest jak sie zachowuje, a niekoniecznie co mówi. 😉 Z tym, że fajnie jest jak już otworzy usta, to niczym degustatorka a nie amatorka lepszej jakości win popłynie takim wysławianiem sie jak Twoje.:-*  To jest klasa..to jak oszlifowanie czegoś co jest materialem do noszenia przy sobie. To jak teofeum po uprzedniej walce. 😉 Wiesz co Kotek ? Fajnie jest też powkurzać..zdeformowane twarze od bólu naszym beztroskim hasaniem tutaj wśród tych ruin.😊 Lubie też jak jesteś wredna ale jednocześnie łaskawa na zasadzie oszczedzania swojego. 😊 Usmiechaj sie na resztę dnia. Kotek.:-* 

Witaj Tajemniczy.:-* Cisza niejako mnie opisuje, ponieważ zawsze wolę słuchać anieżeli mówić. Lubię chłonąć szepty tego, co mnie otacza.:) W spotkaniu we dwoje, zbytnia gadatliwość tym bardziej wydaje się zbędna.. przede wszystkim ciało niech mówi. 😀

Ja nigdy nie miałam problemu rozmawiać.. nawet, gdy miałam z kimś jakieś spiny, niedomówienia. Trzeba tylko pozwolić emocjom się wyciszyć i w głowie poukładać i można gadać dalej.;) A ponieważ tą Wredotą jestem ja, to co najwyżej Ty mógłyś omijać mnie szerokim łukiem. 😄 My rozmawiamy, a inni niech się dziwią. 😛 Rzeczywiście nocą jesteś inny.. jakby tajemniczy, nieosiągalny aczkolwiek przyjazny dla tych, co Tobie przyjaźni. Ja w nocy się wyłączam, więc nie lubię ciężkich tematów, a Twój umysł.. z tego co zaobserwowałam, pracuje na pełnych obrotach.:) Pisząc o kopiowaniu miałam na myśli te poranne posty, by mieć się do czego odnieść. Jednak temat o dziwo nadal jest, więc wszystko gra.;) 

Gość mary

Nachodziłam się dzisiaj sporo, ale teraz wiem, ze żyję. Nóżki bolą i chcą być wymasowane, więc podlecę na masaże i fitness w tym celu, hehe. 😄Trzymaj się ciepło. 😀

Gość 8Silence8

W witrynach odbicia, w lustrach i we wszystkim gdzie jest rozwinięta cywilizacja będziemy tylko odbiciami. Ale już tylko na obrzeżach metropolii, w lesie będziemy szmerem. Sprawdź jakbyś nie wierzyła. Dlatego lepiej jest wybrać samotny spacer wśród zieleni niż najzacniejsze towarzystwo w mieście gdzie jest plastick i nacisk na pokazanie sie z jak najlepszej strony na potrzeby hedonizmu i sztuczności. Cisza zobowiązuje, ale o tej porze nie wejde w taką fazę jak o drugiej czy trzeciej w nocy. To sie nazywa "nie mam weny i nic nie namaluje" w związku z tym. Intelekt jest fajny czy to u jednej czy drugiej płci, bo z kimś takim jest po prostu łatwiej iść dalej. Co masz do picia ? Co pijemy Kotek ? Mam zaopatrzenie na cały tydzień. Tylko wystarczy zejść do moich lodówek pod domem. Nózkom tym smukłym daj odpocząć samopas, bo masz łaskotki i nie chciałbym chodzić z podbitym okiem.😄 A wredota to posiadanie swojego zdania. ☺ Wbrew pozorom wcale dużo też nie gadam. Kotek.:-* 

Gość gość

Masz wyobrażnię pokurczu piszący spod Krakowa :classic_biggrin:

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie umiesz powstrzymać się przed komentowaniem? Zostaw tę żenadę jej losowi. Te dwa błazny były na privie, jak myślisz dlaczego wolą prowadzić dialogi na forum? Żeby dostawać Twój i innych komentarz właśnie.

Gość gość
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Odezwał się model 🙄

Gość gość
37 minut temu, Gość gość napisał:

Nie umiesz powstrzymać się przed komentowaniem? Zostaw tę żenadę jej losowi. Te dwa błazny były na privie, jak myślisz dlaczego wolą prowadzić dialogi na forum? Żeby dostawać Twój i innych komentarz właśnie.

Po to żeby was zazdrość zeżarła 😜 Po to na forum.