Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maro

Super dziewczyny po przekroczeniu 20-tki zmieniaja sie w babsztyle...

Polecane posty

Gość Maro

....ale proces ten nie konczy sie od razu na babsztylu. To jest stopniowa degradacja dziewczyny w okropna polska ksiezniczke, ktora nie tylko drze jape o wszystko, to nic jej nie pasuje i robi o wszystko z igly widly.

Dlaczego dziewczyny nie moga zostac takie fajne jakie sa przed 20-tka do konca zycia. Co jest nie tak z natura kobiety, czy to jej zegar biologiczny i zawsze taka jedna konczy babsztylem? 

Gość Roman

Kobieta zawsze w taki sposob skonczy autorze. Jest to nie do unikniecia. Kazda skonczy w taki sposob, ma to chyba cos wspolnego z mediami chyba, telewizja zachodu i konsumeryzm im do glowy uderzyl. Jak wychodzi z domu to matka i ojciec nie obroni jej od wplywow mediow i sie w glowach przewraca a potem syczy taki sykacz.

Gość Kocham

Na przewracanie sie w głowie kobietom zwykle narzekaja rozwodnicy, ktorych byla uklada sobie zycie oraz incele, oszukani przez mame, ze wystarczy byc troche ladniejszym od diabla i juz sie jest przystojnym.

Dobrzy rodzice to wlasnie wkladaja do glowy dziewczynie to co na zachodzie, zeby nie brala oierwszych lepszych portek co jej powiedza "kacham ciem".

Gość Kocham

No i zwykle kolo dwudziestki dochodzi sie do tego ze to zachod ma racje, facetom chodzi o jedno, a mozna sobie wybrac najlepsza opcje

Gość Kocham

To sie nazywa nabieraniem rozumu, dojrzewaniem, dorastaniem:)

Gość gość
5 minut temu, Gość Kocham napisał:

Na przewracanie sie w głowie kobietom zwykle narzekaja rozwodnicy, ktorych byla uklada sobie

Otóż to. 

Gość gość

W ogóle wszyscy niegdyś porzuceni faceci, który przeżyli mocno zawód uczuciowy bo z racji spaczonego charakteru bo nie nadają się do związków, na starość stają się wściekłymi wrogami kobiet i kopia pod nimi dołki, żeby nie ułożyły sobie zycia, tak jak robi to autorzyna tego wąta. 

Gość Feministar

Kobieta w przeciewienstwie to mezczyzn dojrzewa i uczy sie cale zycie. Jest madra to dojrzeje i przejrzy na oczy jak wyglada zdominowany przez meskie swinie swiat. W kazdej poczytalnej osobie sie zagotuje predzej czy pozniej jak kobieta sie zorientuje jak to jest mozliwe ze swiatem rzadza gacio-pierdy i chrapacze. 

Gość Maro
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W ogóle wszyscy niegdyś porzuceni faceci, który przeżyli mocno zawód uczuciowy bo z racji spaczonego charakteru bo nie nadają się do związków, na starość stają się wściekłymi wrogami kobiet i kopia pod nimi dołki, żeby nie ułożyły sobie zycia, tak jak robi to autorzyna tego wąta. 

"autorzyna" tego posta - widzisz, widzisz ty jednak jestes babsztylem. Niech zgadne, rozwrzeszczona czterdziecha? Ja Cie tutaj nie obrazilem a ty z grubej rury.

Gość gość

Obrażasz mnie i inne kobiety nieustannie. 

Gość Maro
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Obrażasz mnie i inne kobiety nieustannie. 

Przepraszam bardzo ale nikogo osobiscie nie obrazam. Zrobilem posta bazujacego na moich i mojego otoczenia doswiadczeniach. Nie zaatakowalem Cie osobiscie a ty mnie zaatakowalas. Widzisz. Ja wysnulem teze, ale nie napisalem ze Ty jestes babsztylem.

Gość gość

Facet który ma potrzebę obrażania i ponizania kobiet, jest niezrównoważony i zakompleksiony, czuje się ciągle od nich gorszy, jest też masochistą i czerpie przyjemność z tego że kobiety odpowiadają na jego atak, prowokuje bo jest zbyt brzydki i zbyt antypatyczny, żeby zwróćić na siebie uwagę kobiet jakimis pozytywnymi cechami. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Maro napisał:

Przepraszam bardzo ale nikogo osobiscie nie obrazam. Zrobilem posta bazujacego na moich i mojego otoczenia doswiadczeniach. Nie zaatakowalem Cie osobiscie a ty mnie zaatakowalas. Widzisz. Ja wysnulem teze, ale nie napisalem ze Ty jestes babsztylem.

Jestem po 20 roku zycia więc również mnie nazwałeś w ten sposób. Chciałeś obrazić określoną grupę kobiet i obraziłeś. 

Gość gość

Proponuję zostać gejem i problem sam się rozwiążę.

Gość Maro

Proponuję zostać gejem i problem sam się rozwiążę.

Kolega homo mi to proponowal ale jeszcze sie nie przelamalem. Zastanawiajace jest to ze kobiety super sie z homokami rozumieja. Jak dwa lyse konie, obgaduja i sycza do otoczenia. To nie jest rozwiazanie , uwierz mi.

Gość Maro
11 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem po 20 roku zycia więc również mnie nazwałeś w ten sposób. Chciałeś obrazić określoną grupę kobiet i obraziłeś. 

Typowe odwracanie kota ogonem, naprawde, typowa kobieta po 20-stce.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Maro napisał:

Typowe odwracanie kota ogonem, naprawde, typowa kobieta po 20-stce.

Krzywdzące uogólnienia. 

Gość gość

wiesz nieudaczniku, wiekszość ludzi z wiekiem dorasta, a nie zatrzymuje sie w rozwoju na etapie lalek, piaskownicy, samochodzików i wygłupów na trzepaku. Tak, tak, mężczyźni też potrafią dorastać.  

Gość Maro

Kobiety krzyczace pewnie sa 100% sfrustrowane bo na forum nie maja jak sie wykrzyczec, nie mozna trzasnac drzwiami i obrzucac qrwami, oj nie da sie, frustrujace to, prawda, babsztylki moje?

Gość Maro

wiesz nieudaczniku, wiekszość ludzi z wiekiem dorasta, a nie zatrzymuje sie w rozwoju na etapie lalek, piaskownicy, samochodzików i wygłupów na trzepaku. Tak, tak, mężczyźni też potrafią dorastać.  

Dorasta ? Ha ! nazywasz to dorastaniem, ta przypadlosc sykacza? Ja to nazywam innaczej. Mozna dorastac dostojnie, byc szlachetna, dojrzala osoba a nie hagira, krzykaczem.

Gość Maro

Do tego dodam ze ryjek tez jest wykrzywiony tym hejtem i wszystkimi negatywnymi emocjami. Bo kobiety to chca miec ciasto i chca je tez zjesc. Tutaj z krzykaczka nie ma kompromisu. Jest po jej albo won ! Nie ma tez logicznego myslenia. Pod naporem krzyku, przez ktory nie da sie przebic zadna logika, kazda awantura konczy sie po stronie sykaczka, bo mady mezczyzna dojdzie do wniosku ze nie ma sensu bo z kuguarem nie wygrasz, oj nie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Maro napisał:

Dorasta ? Ha ! nazywasz to dorastaniem, ta przypadlosc sykacza? Ja to nazywam innaczej. Mozna dorastac dostojnie, byc szlachetna, dojrzala osoba a nie hagira, krzykaczem.

można, ale  przecież to ciebie nie dotyczy. Zasadniczo uważąm, że chłopak, który zakłada durne posty tulko po to zeby sobie samemu ze soba pogadać o tym jakie baby są złw i do tego robi to na babskim forum jest  przygłupem, albo przygłupim trollem.  A teraz weź sie oddal z "godnościom osobistom i kulturom", bo szkoda czasu na te twoje smętne popiardywania. Matce byś w tym czasie pomógł skoro i tak stara ci płaci zainternet

Gość Gość
8 minut temu, Gość Maro napisał:

Kobiety krzyczace pewnie sa 100% sfrustrowane bo na forum nie maja jak sie wykrzyczec, nie mozna trzasnac drzwiami i obrzucac qrwami, oj nie da sie, frustrujace to, prawda, babsztylki moje?

Sam to teraz robisz. W czym masz problem? Wszyscy w rodzinie zdrowi? Wszyscy pracują? Może jakieś problemy osobiste?

Gość gość

a poza tym co to za zwrot babsztylki moje...jakie k... twoje cieciu? ty to nawet kotka nie masz, że o babie nie wspomnę. co to za protekcjonalizm łamago?

Gość Maro
3 minuty temu, Gość gość napisał:

można, ale  przecież to ciebie nie dotyczy. Zasadniczo uważąm, że chłopak, który zakłada durne posty tulko po to zeby sobie samemu ze soba pogadać o tym jakie baby są złw i do tego robi to na babskim forum jest  przygłupem, albo przygłupim trollem.  A teraz weź sie oddal z "godnościom osobistom i kulturom", bo szkoda czasu na te twoje smętne popiardywania. Matce byś w tym czasie pomógł skoro i tak stara ci płaci zainternet

Moja matka.....nie zyje....internet place sobie sam, za ciezko zarobione pieniadze, ktore bez watpienia z checia zostaly by wydane przez jakiegos babsztylka. Bo to trzeba 10 pare butow kupic, przynajmniej 3,4 bluzeczki, so tego jakas torbe bo dwadziescia to za malo i oczywiscie co chwile cos trzeba w sklepie kupic bo ziemniaczki z mizeria juz nie odpowiadaja i trzeba cielencinke pochlaniac. 

Sluchaj, jezeli nie jestes gotowa na prawde to zamknij oczy, ja sie przebudzilem i probuje uswiadomic biednych chlopaczkow, ktorzy nie maja pojecia co ich czeka z sykaczka po 20-stce.

Gość gość

i co to niby wg ciebie tam hagira znaczy  niedouku, bo hegira to droga ucieczki Mahometa, ale o hagirze to nikt nie słyszał, coś ci sie pomieszało  matołku

Gość Maro

a poza tym co to za zwrot babsztylki moje...jakie k... twoje cieciu? ty to nawet kotka nie masz, że o babie nie wspomnę. co to za protekcjonalizm łamago?

A co , czytac nie umiesz ze zrozumieniem. Przeciez widzisz ze roj babszytlko mnie zaatakowal pod tym tematem wiec do kogo mam sie zwrocic jak nie "do swoich babszytlek", skoro same krzykaczki sie na mnie tutaj rzucily. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Maro napisał:

Moja matka.....nie zyje....internet place sobie sam, za ciezko zarobione pieniadze, ktore bez watpienia z checia zostaly by wydane przez jakiegos babsztylka. Bo to trzeba 10 pare butow kupic, przynajmniej 3,4 bluzeczki, so tego jakas torbe bo dwadziescia to za malo i oczywiscie co chwile cos trzeba w sklepie kupic bo ziemniaczki z mizeria juz nie odpowiadaja i trzeba cielencinke pochlaniac. 

Sluchaj, jezeli nie jestes gotowa na prawde to zamknij oczy, ja sie przebudzilem i probuje uswiadomic biednych chlopaczkow, ktorzy nie maja pojecia co ich czeka z sykaczka po 20-stce.

Bez sensu. Przecież nie każda 20-tka jest taka sama. 

Gość Maro

i co to niby wg ciebie tam hagira znaczy  niedouku, bo hegira to droga ucieczki Mahometa, ale o hagirze to nikt nie słyszał, coś ci sie pomieszało  matołku

Od babsztyla nawet Mahommet nie ucieknie ! Ja nie mam zadnych googli, zeby sobie pomagac, moze okreslenie nie pasujace ale fonetycznie jak najbardziej odpowiednie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Maro napisał:

brak matki, to wiele tłumaczy synku, ale nie przelewaj swojego cierpienia na cały świat, a twoje pieniądze lataja mi koło d...ostatnim zwiędłym liściem starego kalafiora. Naprawdę nie wiem czemu wam sie wydaje , zę dla waszych nędznych groszy i 10 par butów czy 15 bluzeczki to warto sie mećzyć w relacji z jakimś pajacem. Nie chłopcy, nie macie takiej kasy i mocy finansowych zeby to miało sens