Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasy fobii społecznej

Czy na portalach randkowych są same przegrywy obu płci?

Polecane posty

Gość czasy fobii społecznej

więc zwykle trafiają się niewypały z takich miejsc

Gość Gosc
41 minut temu, Gość czasy fobii społecznej napisał:

więc zwykle trafiają się niewypały z takich miejsc

Przegryw wchodzi na portal randkowy a tam tez same przegrywy.. i sie dziwi.

Ja szukam przegrywa prawiczka romantyka golodupca z fobia spoleczna w wieku 32 lat. Ale musze w jego oczach zobaczyc cos, najlepiej caly swiat. I oddam mu swoje serce.

Gość Ramon

^ przestań marzyć, zacznij żyć realiami, żaden pravvik cie nie zachce

Gość że co?

Te ładne dupy co są tych portalach to mają być przegrywy?

Gość greg

Te ładne dupy na portalach to fikcyjne postacie, lub fotki robione 10 lat temu

Gość antwan

Na portalach są w 90% ludzie z mega kompleksami oraz odchyleniami psychicznymi które są rezultatem długotrwałej samotności, nic z nich nie będzie

Gość savi

na portalach większość to dziwolągi które w realu nie potrafią nikogo poznać, więc co oczekujecie

Gość just a man

Może bez przesady, ale ludzie są tam różni. Ja poznałem na popularnym polskim portalu swoją obecną narzeczoną, i zaraz stuknie nam 3 lata razem. Pasujemy do siebie naprawdę dobrze, kochamy się, mieszkamy już dłuższy czas ze sobą, raczej się nie kłócimy, planujemy ślub. Potrzebowałem 2 lata, aby tam fajną kobietę znaleźć, czyli sporo. Nie jestem jednak żadnym wyróżniającym się mężczyzną, spokojny, raczej domator, wręcz trochę nudziarz, ale za to miły ;). Jak ktoś jest ciekawszy, to zapewne pójdzie mu szybciej.

Jednak osoby tam są różne. Ja ze swojej strony spotykałem tam wiele kobiet zachowujących się często dziwnie - np. umówienie się na spotkanie i nie przyjście, zrywanie kontaktu bez żadnego pożegnania, nawet gdy już doszło wcześniej do spotkania w realu. Jedna Pani nie miała pewności co do swojego stanu cywilnego :) - szczególnie ciekawy przypadek. Jednej Pani nie było chyba stać na spodnie, bo w tylko w koszulce i w majtkach do wszystkich zdjęć pozowała - nie wiem jaka kategoria mężczyzn interesowała tę Panią, nie pytałem ;).

Podsumowująć - warto spróbować, ale polecam zarówno mężczyznom jak i kobietom nie zatrzymywać się tylko na zdjęciach, ale spojrzeć też, co dana osoba ma o sobie do napisania.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!

Gość To facst pisał
Dnia 13.08.2019 o 03:22, Gość Gosc napisał:

Przegryw wchodzi na portal randkowy a tam tez same przegrywy.. i sie dziwi.

Ja szukam przegrywa prawiczka romantyka golodupca z fobia spoleczna w wieku 32 lat. Ale musze w jego oczach zobaczyc cos, najlepiej caly swiat. I oddam mu swoje serce.

To pisał facet udający kobietę.

Gość toja

Ja bylam przez krotki czas na jednym portalu i zdarzylo sie, ze ktos mi sie pytal co ja tu w ogole robie i po co mi to. 

Gość Onsam

Na portalach ludzie się spinają. Strasznie ciężko pogadać a przynajmniej zacząć, może to to, sam początek. Na forach na dowolny temat łatwiej. Oczywiście popisać. Kto by tam sie spotykał s forum z kimś.

Gość savvi

bo ludzie na portalach budują mur, szczególnie puste kobiety, myślą że niby mają wybór, a niestety mają wybór samych ruhaczy, zostaną zużyte jak lalki 

Gość Madzia

Ja na portalu poznałam miłość mojego życia. Polecam czasem zaryzykować. Ale muszę przyznać, że niektórzy mężczyźni w moim przypadku wydawali się dziwni, niekiedy nachalni.