Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z osobą z Aspergerem/Autyzmem

Polecane posty

Gość chłopak z ZA
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Vvv - akurat to, ze to ty to wszyscym wiemy. Pod kazdym nickiem piszesz to samo wiec daj spokoj

Dalej nie rozumiem. Nic nie piszę pod innymi nickami.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość chłopak z ZA napisał:

Dalej nie rozumiem. Nic nie piszę pod innymi nickami.

Dobra, strugaj glupiego dalej. Tylko wez pod uwage, ze inni w tym temacie potrafia lepiej rozpoznac sposob pisania. Zaakceptuj to, ze tobie to nie wychodzi

Gość gość
1 minutę temu, Gość chłopak z ZA napisał:

O co ci chodzi? Co to za bełkot? Jakie vvv?

Ja ci wytłumaczę 🙂 Osoba, która to pisała sądzi, że ty jesteś gościem vvv. Czasami pojawia się tu taki chłopak pod tym właśnie nickiem.

Gość chłopak z ZA
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobra, strugaj glupiego dalej. Tylko wez pod uwage, ze inni w tym temacie potrafia lepiej rozpoznac sposob pisania. Zaakceptuj to, ze tobie to nie wychodzi

Bierzesz mnie za kogoś, kim nie jestem. Nie wychodzi ci chyba to rozpoznawanie stylu 🙂

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja ci wytłumaczę 🙂 Osoba, która to pisała sądzi, że ty jesteś gościem vvv. Czasami pojawia się tu taki chłopak pod tym właśnie nickiem.

Dziękuję za wyjaśnienie 🙂

Gość paris
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja też piszę pod kilkoma 🙂 Może wymienisz chociaż dwa?

Gość Gość
18 minut temu, Gość paris napisał:

Ja też piszę pod kilkoma 🙂 Może wymienisz chociaż dwa?

Piszesz obsesyjnie o tym, ze nikt z toba nie chce rozmawiac podkreslajac, ze jestes swietnym rozmowa? Bo tak o dupie maryni to kazdy moze :p

Gość paris
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Piszesz obsesyjnie o tym, ze nikt z toba nie chce rozmawiac podkreslajac, ze jestes swietnym rozmowa? Bo tak o dupie maryni to kazdy moze 😛

Ja pierdziu 😛  Coś ci się pop*ieprzyło w komentach 🙂

Gość Gość
6 minut temu, Gość paris napisał:

Ja pierdziu 😛  Coś ci się pop*ieprzyło w komentach 🙂

Nie. Mowie o tym, ze vvv caly czas pisze o jednym i tym samym dlatego latwo go poznac

Gość taki obraz wasz
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie. Mowie o tym, ze vvv caly czas pisze o jednym i tym samym dlatego latwo go poznac

No tak łatwo, że ciągle mnie z nim utożsamiasz.

Gość Gość z 18.46
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Piszesz obsesyjnie o tym, ze nikt z toba nie chce rozmawiac podkreslajac, ze jestes swietnym rozmowa? Bo tak o dupie maryni to kazdy moze 😛

No nie wiem czy każdy może tak o dupie maryni Wiesz trzeba mieć trochę gadane .

Gość Gość z 18.46
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość z 18.46 napisał:

Duzo ludzi z ZA, ktorzy nie maja opiznionej mowy jako dzieci, maja gadane :)

Gość paris
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czy ja wiem? Nie wydaje mi się 🙂  vvv ciągle utyskuje, że choć jest fajny nie może znaleźć właściwej panny. Żadna, która mu się podoba nie zwraca na niego uwagi. Wszyscy coś mu tam doradzają, ale on nadal tkwi w tym punkcie i nie stara się coś zmienić. Tutaj jest inaczej. Nie chce tu pisać jak, bo teraz nie mam czasu 🙂

Gość chłopak z ZA
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Duzo ludzi z ZA, ktorzy nie maja opiznionej mowy jako dzieci, maja gadane 🙂

Ja nie mam, a nie miałem opóźnionej mowy jako dziecko.

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość paris napisał:

Czy ja wiem? Nie wydaje mi się 🙂  vvv ciągle utyskuje, że choć jest fajny nie może znaleźć właściwej panny. Żadna, która mu się podoba nie zwraca na niego uwagi. Wszyscy coś mu tam doradzają, ale on nadal tkwi w tym punkcie i nie stara się coś zmienić. Tutaj jest inaczej. Nie chce tu pisać jak, bo teraz nie mam czasu 🙂

Nawet te, które mi się nie podobają, nie zwracają na mnie uwagi. Cały czas staram się coś zmienić, ale nic to nie daje.

Gość Bicek

Pozdrawiam wszystkie kobiety z Za/autyzmem 🙂

Gość paris
36 minut temu, Gość Bicek napisał:

Pozdrawiam wszystkie kobiety z Za/autyzmem 🙂

Ok. Przekażę 🙂

Gość dópek

Jak mam wobec kogoś kompleksy to mu wyszukuję jakąś chorobę psychiczną i od razu mi lepiej. 

Gość natalia shrek
2 minuty temu, Gość dópek napisał:

Jak mam wobec kogoś kompleksy to mu wyszukuję jakąś chorobę psychiczną i od razu mi lepiej. 

Mam tak samo. 

Gość paris
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Nawet te, które mi się nie podobają, nie zwracają na mnie uwagi. Cały czas staram się coś zmienić, ale nic to nie daje.

Wszystko jest w twoich rękach 🙂Załóż konto na kafe z innym nickiem ( żeby żartownisie nie używali sobie), napisz posta, że chętnie poznasz dziewczynę z twojej okolicy. To takie proste, parę czynności i można zmienić swoje życie.

Gość Bicek
18 minut temu, Gość paris napisał:

Ok. Przekażę 🙂

A ty nie masz ZA?  

Gość paris
11 godzin temu, Gość Bicek napisał:

A ty nie masz ZA?  

Nie. Moja córka ma 🙂

Gość vvv
12 godzin temu, Gość paris napisał:

Wszystko jest w twoich rękach 🙂Załóż konto na kafe z innym nickiem ( żeby żartownisie nie używali sobie), napisz posta, że chętnie poznasz dziewczynę z twojej okolicy. To takie proste, parę czynności i można zmienić swoje życie.

Jakbym to teraz zrobił, to każdy by wiedział, że to ja :)

Nie wiem, czy szukanie dziewczyny na kafe to dobry pomysł. Kiedyś myślałem, że uda mi się znaleźć przez wspólnych znajomych, ale to nie te czasy...

Gość Gość z 18.46
Dnia 18.12.2019 o 00:08, Gość chłopak z ZA napisał:

Ja mam ZA, nie jestem zazdrosny i chcę mieć dzieci. Staram się w miarę możliwości realizować wszystkie swoje plany, oszczędny jestem, ale nie przesadnie i generalnie nadaję się do życia, więc to nie chodzi o ZA, tylko o człowieka. Osoba, która nie ma ZA też może nie nadawać się do życia. Zresztą ZA ma różne objawy, może też być łagodne lub nie.

Mój facet też z była żoną miła dziecko Ale jak urodzilo to go przeroslo bycie mezem ojcem.Wy piszecie o sobie sami jak to wygląda ale jak byscie weszli w związek to dopiero wszystko by wyszło z czym sobie radzicie a z czym nie .Faktem jest że chcecie mieć kobietę ale tak naprawdę tylko po to żeby wam ugotowała. Uprała its Związek osoby mówię o kobiecie neurotypowej z facetem co ma zespol Aspergera jest nie do przejścia Trzeba być naprawdę wyrozumiałym żeby tolerować to wszystko Jak aspi jest sam to nie widać aż tak problemu..Ale jak już sami widzicie że nie możecie sobie znaleźć kobiety bo jednak coś widać coś jest nie tak z wami Mówię to z własnego doświadczenia A pracowałam też z takimi dziećmi w szkole i coś wiem 

Gość Gość z 18.46
10 minut temu, Gość paris napisał:

Nie. Moja córka ma 🙂

Ile córka ma lat .czy ma znajomych czy lubi imprezy święta itd

Gość chłopak z ZA
11 minut temu, Gość Gość z 18.46 napisał:

Faktem jest że chcecie mieć kobietę ale tak naprawdę tylko po to żeby wam ugotowała. Uprała its

Nie, nie miałbym problemu, by dzielić się obowiązkami.

Gość Gość z 18.46
7 minut temu, Gość chłopak z ZA napisał:

Nie, nie miałbym problemu, by dzielić się obowiązkami.

Wątpię Mój też tak mówił a jak przyszło co do czego to nie potrafił  Jak wejdziesz w związek to zobaczysz .Mój tyle obiecywał ale to tylko obiecywanie. 

Gość paris
29 minut temu, Gość Gość z 18.46 napisał:

Ile córka ma lat .czy ma znajomych czy lubi imprezy święta itd

Córka ma prawie 18 lat. Tak, ma jedną bliższą koleżankę, no i trochę znajomych ze szkoły. Nie jest jakoś wyalienowana, nie boi się nowych znajomości. Trochę męczy ją rozmawianie o codzienności, takie small talk 🙂 Wiecie, rozmawia o tym jak musi.

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gość z 18.46 napisał:

Wątpię Mój też tak mówił a jak przyszło co do czego to nie potrafił  Jak wejdziesz w związek to zobaczysz .Mój tyle obiecywał ale to tylko obiecywanie. 

Ale to byl twoj jeden byly facet, a ty tez jakas dziwna jestes, ze nie widzialas jak toba pomiata. 

Ludzie z aspergerem sa dziwni, ale z zasady nikomu to nie przeszkadza. W mojej rodzinie jest sporo osob takich jak ja, w tym moj ojciec. Nigdy sie nie zdiagnozowal, ale ma wszystkie cechy ktore u mnie doprowadzily do diagnozy. Z moja mama sa razem prawie 30 lat i nigdy nie robil takich rzeczy jak ty opisywalas. Pewnie, ze jest dziwny. Potrafi przysadzic czyms bez taktu, a jak cos chce to bedzie wiercil dziure w brzuchu jak male dziecko. I jest najbardziej kochajaca osoba na swiecie. Wiec nie generalizuj tak

Gość Gość
26 minut temu, Gość paris napisał:

Córka ma prawie 18 lat. Tak, ma jedną bliższą koleżankę, no i trochę znajomych ze szkoły. Nie jest jakoś wyalienowana, nie boi się nowych znajomości. Trochę męczy ją rozmawianie o codzienności, takie small talk 🙂 Wiecie, rozmawia o tym jak musi.

Wiem jak sie czuje :D 

Ja zawsze z tego wychodzilam opowiadajac o jakis przypadkowych rzeczach ktore tego dnia wdzialam. 

Bycie naturalna gadula ulatwia zycie komus z ZA. Trudniej nas wtedy wykryc