Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka

Za co kochacie swoich partnerów?

Polecane posty

Gość blanka

Co podoba Wam się w Waszych partnerach? Co sprawia, że z nimi jesteście, za co ich kochacie? 

Gość Jarek

Za co kocham moją partnerkę? Na pewno za to, że jest odpowiedzialną i pracowitą kobietą. Nie ogląda się za innymi chłopami. Kocha zwierzęta. Jest o mnie zazdrosna. Kocham ją też za jej wygląd. Jest ładna i zgrabna. Ma zgrabne nogi i piękne stopy co nie zawsze idzie w parze. No i te jej urocze dołki z tyłu pod kolanami..... 

Gość gość

Za poczucie humoru, wielkie serducho, to jak łatwo się wzrusza i jaki ma piękny uśmiech 🙂

No i fakt, że jest wysoki i przystojny pomaga 🙂

Gość KRAAAAAKEN
22 minuty temu, Gość Jarek napisał:

Za co kocham moją partnerkę? Na pewno za to, że jest odpowiedzialną i pracowitą kobietą. Nie ogląda się za innymi chłopami. Kocha zwierzęta. Jest o mnie zazdrosna. Kocham ją też za jej wygląd. Jest ładna i zgrabna. Ma zgrabne nogi i piękne stopy co nie zawsze idzie w parze. No i te jej urocze dołki z tyłu pod kolanami..... 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Za poczucie humoru, wielkie serducho, to jak łatwo się wzrusza i jaki ma piękny uśmiech 🙂

No i fakt, że jest wysoki i przystojny pomaga 🙂

CO WY PIER)DOLICIE POJE)BALO WAS JAK WY KUR)WA NIE MACIE NIKOGO TO NA CH)UJ PISZECIE

Gość Gosc

Za to, ze pracuje bardzo dużo, żebyśmy żyli na bardzo wysokim poziomie. W tem sposób okazuje miłość- jak sam powiedział, kiedy po kolejnej kłótni z powodu jego pracoholizmu miałam dość. Taki typ.