Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strange Thing

Jestem strasznie zboczona

Polecane posty

Gość Strange Thing

Kurcze jestem bardzo, bardzo zboczona. Kręci mnie poniżanie mnie. Lubię być małą suczką. Chciałabym być wiązana, podduszana. Klapsy, sikanie na mnie, gorący wosk itp. Mojego faceta jednak to nie kręci. Chociaż tyle że zgodził się na to żebym mu mogła stopy wylizać. Ma taki fajny pasek wojskowy to go proszę żeby mnie sprał nim po dupie a on się boi że mi krzywdę zrobi 😕

Gość Rumak

Jak lubisz się ostro kochać? 

Pozdrawiam:)

Gość Lodziara

ile masz lat że to Cię kręci?

Gość Gosciu
26 minut temu, Gość Strange Thing napisał:

Kurcze jestem bardzo, bardzo zboczona. Kręci mnie poniżanie mnie. Lubię być małą suczką. Chciałabym być wiązana, podduszana. Klapsy, sikanie na mnie, gorący wosk itp. Mojego faceta jednak to nie kręci. Chociaż tyle że zgodził się na to żebym mu mogła stopy wylizać. Ma taki fajny pasek wojskowy to go proszę żeby mnie sprał nim po dupie a on się boi że mi krzywdę zrobi 😕

Nie pier@#& tylko dawaj konkrety, szukasz kogoś do zabawy, czy tylko zagajasz? 😜

Gość Strange Thing

Mam 22 lata. Nie szukam nikogo, po prostu piszę. Chciałabym jakoś do tego wszystkiego mojego faceta przekonać. Zdradzić na pewno go nie zdradzę chociażbym miała nigdy tego w życiu nie zaznać.

11 minut temu, Gość Strange Thing napisał:

Mam 22 lata. Nie szukam nikogo, po prostu piszę. Chciałabym jakoś do tego wszystkiego mojego faceta przekonać. Zdradzić na pewno go nie zdradzę chociażbym miała nigdy tego w życiu nie zaznać.

Może spróbuj stopniowo wprowadzać kolejne elementy do urozmaicenia w sypialni. Musisz go oswoić i pokazać, że to czy to nie sprawia ci bólu takiego jaki on sądzi. Tzn sprawia ale to wywołuje w tobie podniecenie.

26 minut temu, p212 napisał:

Może spróbuj stopniowo wprowadzać kolejne elementy do urozmaicenia w sypialni. Musisz go oswoić i pokazać, że to czy to nie sprawia ci bólu takiego jaki on sądzi. Tzn sprawia ale to wywołuje w tobie podniecenie.

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Małymi kroczkami do przodu... nikt nie nauczy się biegać jak nie będzie umiał chodzić 🙂

Gość Gość 78
1 godzinę temu, Gość Strange Thing napisał:

Wiesz facetów ciężko przekonać.  Ja akurat bardzo lubię dominować nad kobietą i tresować uległą suczkę ale często słyszę, że to brak szacunku do kobiety i takie tam bzdury. Ludzie nie rozumieją, że to po prostu seks, a z brakiem szacunku lub robieniem krzywdy nie ma to nic wspólnego. BDSM jest fajny tylko trzeba spróbować, i powoli do przodu. Bawię się w to od wielu lat i jest bardzo fajnie.  Jak chcesz o tym pogadać to napisz

trebron78@o2.pl

tu wolę nie pisać bo zaraz trolle się urichomią.

Gość Ster

Ja jestem w związku femdom. Zawsze miałem takie Pragnienie i skłonności do uległosci, aby przekonać partnerkę, dziś Moją Panią, do sesji i tresury trochę to trwało. Stopniowo, po troszeczku, małymi krokami. Dziś to już pełen zakres femdom, spank, kneblowanie, bondage, anal, klamerki, trampling, piss, podwieszanie... I dziś oboje czerpiemy wielką przyjemność. 

Gość Nmnm
6 minut temu, Gość Ster napisał:

Ja jestem w związku femdom. Zawsze miałem takie Pragnienie i skłonności do uległosci, aby przekonać partnerkę, dziś Moją Panią, do sesji i tresury trochę to trwało. Stopniowo, po troszeczku, małymi krokami. Dziś to już pełen zakres femdom, spank, kneblowanie, bondage, anal, klamerki, trampling, piss, podwieszanie... I dziś oboje czerpiemy wielką przyjemność. 

A dajesz się zerżnąć kochankowi swojej Pani, jesteś grzeczny i posłuszny?

Gość rogacz

Zmień faceta.