Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolan66

Samotność....?

Polecane posty

Cześć 😉 Ciężko mi cokolwiek napisać, więc najprościej jak się da. Jestem chłopakiem, mam 23 lata i najzwyczajniej w świecie czuję się samotny i okropnie się z tym czuję, strasznie mnie to dobija. Nie ukrywam, że chciał bym poznać kogoś kto nie będzie patrzył na mnie tylko przez pryzmat przeszłości. Kogoś kto nie ucieknie po pewnym czasie. 

Jeśli ktoś choć w pewnym stopniu "czuję" się podobnie i chcę po prostu poklikać to śmiało, zostaw coś po sobie 😉

7 minut temu, Miruch Fajfus napisał:

To ty pioterk? 

Nie rozumiem, ale nie, nie jestem Piotrek. 

10 minut temu, KatarzynaBarbara napisał:

Forum to raczej kiepskie miejsce na takie znajomości niestety .... I nie che być twoją dziewczyną ... Za stara jestem ... 

Musiał bym wyjechać gdzie mnie nie znają, po za tym co jest złego w internetowej "znajomości"? 😉

Po za tym, nie szukam dziewczyny 😉

Gość BadBoi

Gdybym była bardziej wartościową osobą, to być może zaproponowałabym Ci kontakt.

Jednak dla Twojego dobra nie zeobie tego, ale Ci pomogę. Istnieje aplikacja "Discord". Pierwotnie była stworona dla graczy, jako chat, ale możesz z niej korzystać w ramach zwykłej rozmowy. Żeby dostać się do jakiegoś kanału potrzebujesz zaproszenia w postaci linka. Pewnie masz ulubionego youtubera, cn? Często youtoberzy zakładają discorda dla swoich widzów. Zaproszenie zazwyczaj znajduje się w opisie. Fajna sprawa, apka jest darmowa, bezpieczna i wygodna

4 minuty temu, Gość BadBoi napisał:

Gdybym była bardziej wartościową osobą, to być może zaproponowałabym Ci kontakt.

Jednak dla Twojego dobra nie zeobie tego, ale Ci pomogę. Istnieje aplikacja "Discord". Pierwotnie była stworona dla graczy, jako chat, ale możesz z niej korzystać w ramach zwykłej rozmowy. Żeby dostać się do jakiegoś kanału potrzebujesz zaproszenia w postaci linka. Pewnie masz ulubionego youtubera, cn? Często youtoberzy zakładają discorda dla swoich widzów. Zaproszenie zazwyczaj znajduje się w opisie. Fajna sprawa, apka jest darmowa, bezpieczna i wygodna

Wolał bym kontakt do ciebie 😉

Skoro twierdzisz, że nie jesteś wartościową osobą lub nie aż "tak" to ja tym bardziej 😉

Gość BadBoi
42 minuty temu, Miruch Fajfus napisał:

Kaleka

Jak najbardziej, szkoda, że mi tej renty nie przyznali