Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja

Skarbie

Polecane posty

Gość Haha
Przed chwilą, Gość .l.l.l.l napisał:

Istnieje 🙂

Taaa chyba w głowie😄

Gość toja
8 minut temu, Gość Powiedz napisał:

Przeciez on jest wymyslony czyli nie istnieje, wiec co wybaczylas? Zastanow sie co piszesz bo Twoj stan zdrowia za dobrze nie wyglada

wymyslony? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i kto tu sie powinien leczyc? 🤣

Gość ADSAD

wszyscy do leczenia sie nadajecie jak jeden wszyscy co tu pisza

Gość po co?

I po co dokuczacie toja 

Gość toja

niech dokuczaja 😛 w realu nikt mnie nie zaczepia, nikt o nic nie pyta, nie dzwoni, nie pisze, jestem sama opuszczona stara i chora.

i gupia 😛 

Gość DDDDDDD

No jak się czujesz wypisując te posty pt.toja? Jak się czujesz pisząc stara,chora i gupia.Tymi postami pokazujesz,że masz cos z głową.Pomijając ,że informacje i postrzeganie masz do kitu.Niezmiennie twierdzę ,żeś bydło

Gość toja
46 minut temu, Gość DDDDDDD napisał:

No jak się czujesz wypisując te posty pt.toja? Jak się czujesz pisząc stara,chora i gupia.Tymi postami pokazujesz,że masz cos z głową.Pomijając ,że informacje i postrzeganie masz do kitu.Niezmiennie twierdzę ,żeś bydło

A jak sie mam czuc gdy jestem stara chora glupia i samotna? Ty masz cos z glowa skoro nie dociera do ciebie, ze tacy ludzie jak ja istnieja i pisza o sobie prawde 😄 To nie ja mam postrzeganie do kitu tylko ty jestes paranoikiem ktoremu wydaje sie, ze kazdy oszukuje. To ty jestes tym z dziury matki ze wsi? Miales napisac jak cie laska olala, nudze sie dzis wyjatkowo, chetnie poczytam ciekawe historie 😜