Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga.

Pytanie do facetow

Polecane posty

Gość iga.

Mam znajoma, ona nie ma nic jest ze sierocinca, ale to nieważne.Nie ma pracy, nie ma szkoly ,ale ma faceta i jest kochana i pytam sie co ten facet w niej widzi .dlaczego zako...ecie sie w ...ach, ze sierocinca ze tak napisze, ktore nic soba nie reprezentuja, bo do wyzwisk zeby mnie opluwać to była pierwsza i facet ja kocha, dlaczego takie kobiety kochacie pytam za co? bo mnie zaden nie chce, zaden niebyl zainteresowany, pomimo ze kazdy mi mowi ze jestem ladna i mam prawo jazdy,szkole, prace ,dom, a faceta zero. Kolezanka mi powiedziala ze to od tego niezalezy ,zeby kogos miec. No to od czego?

Gość odpowiedz to milosc

A znasz slowo MILOSC????????????????

Jestes az tak gluuupia??????

To pewnie dlatego jestes sama.

Gość Aleksi
14 godzin temu, Gość iga. napisał:

Mam znajoma, ona nie ma nic jest ze sierocinca, ale to nieważne.Nie ma pracy, nie ma szkoly ,ale ma faceta i jest kochana i pytam sie co ten facet w niej widzi .dlaczego zako...ecie sie w ...ach, ze sierocinca ze tak napisze, ktore nic soba nie reprezentuja, bo do wyzwisk zeby mnie opluwać to była pierwsza i facet ja kocha, dlaczego takie kobiety kochacie pytam za co? bo mnie zaden nie chce, zaden niebyl zainteresowany, pomimo ze kazdy mi mowi ze jestem ladna i mam prawo jazdy,szkole, prace ,dom, a faceta zero. Kolezanka mi powiedziala ze to od tego niezalezy ,zeby kogos miec. No to od czego?

Facet chce kobiete uległą, ale pomocną, nie obecne wyzwolone, dominujące, oraz przypominające facetów baby. Kobieta musi być kobieca, robić kobiece rzeczy, być delikatna ale być dla faceta podporą. Powinna też być chętna na seks. 

Ty nie masz faceta bo łamiesz tradycyjne  reguły tej gry, faceci cie omijają, a ty ich pierwsza nie zagadasz bo to nie wypada.  

Faceci nie chcą nawet patrzeć na kobiety z którymi muszą konkurować, wystarczy że muszą konkurować z innymi facetami.