Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggjj

Czy mozna tak zajsc

Polecane posty

Gość Ggjj

Kochamy sie z narzeczonym dosc dlugo i czesto bez zabezpieczenia. Mam krotkie cykle ostatnio 24-dniowe. Po okresie kochalismy sie bez zabezp kilka razy pod rzad. Mialam wielka ochote i chyba juz dni plodne. We wtorek mialam chyba owulacje i wtedy kochalismy z dwie godziny z przerwa. Nie wiem czy doszedl ale chyba nie. Zwykle nie wzrasta u mnie jakos specjalnie temp ale teraz czuje ze owulacja chyba sie skonczyla a ja mam temp.37 stopni. Wydaje mi sie ze moze to jakas infekcja gardla ale nie jestem pewna. Niby przy przerywanym nie powinno sie zajsc ale my sie kochalismy dosc dlugo i to akurat w ten dzien. Nie jestem pewna czy na pewno nie doszedl bo ostatnio myslalam ze nie doszedl a okazalo sie ze doszedl i sie na mnie lekko o to obrazil ze nie poczulam. Moje pytanie jest takie - czy mozna zajsc nawet jesli nie doszlo do wytrysku? Chyba to malo realne.

Gość Alinka

Można bo przed wytryskiem występuje tak zwany preejakulat.

Gość Gosc Gqii

A czy ktoś miał takie dziwne objawy jak temp 37 stopni po zapłodnieniu? Bo ja wczesniej po owulacji czegos takiego nie odczuwalam.

Gość Gosc

Ja miałam podwyższona ale to mierzyłam jak już mi się okres spóźniał 😛 u mnie był stosunek w 7 dniu cyklu a 11 owulacja i zaszłam. 

Gość Zuza

kontroluj swoje cykle w odpowiedni sposób a nie na zasadzie wydaje mi się, ja używam już od lat cyklotester myway. Określa owulację na podstawie jednego cyklu nic nie sumuje no i jest dokładny.