Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomtom777

Czy macie nagie zdjęcia Waszych partnerek?

Polecane posty

Drodzy Panowie,

czy posiadacie w swoich zbiorach nagie zdjęcia Waszych partnerek? Jakie fantazje kierowały Wami kiedy je robiliście, a może Wasze partnerki same Wam je pokazały, przyniosły...

Mi się udało namówić moją żonę do takich zdjęć, mam pokaźną kolekcję... Tylko dla mnie... choć chciałbym kiedyś zrobić przepiękne portfolio takich zdjęć które można by pokazać komuś... 

Gość Harry

Pokaż ją 

harry7712@onet.pl 

Gość Jakiś

Pewnie, że mam, bardzo dużo. Żona lubi się pokazywać nago i prowokować, mam też jej zdjęcia z innymi facetami bo bawimy się w swing i cuckold. Część z nich można znaleźć na datezone.

Gość Maro

Moja jest tak zwaną kobietą wyzwoloną. Mam trochę fotek. Głównie z plaż naturystów. Chyba taki charakter bo widziałem też jej kilka fotek z mlodszych lat z dzialki. 

Gość gość
14 godzin temu, Gość Jakiś napisał:

Pewnie, że mam, bardzo dużo. Żona lubi się pokazywać nago i prowokować, mam też jej zdjęcia z innymi facetami bo bawimy się w swing i cuckold. Część z nich można znaleźć na datezone.

zazdroszczę żonki

Gość Naga Prawda

Całe szczęście, że żadnemu nie udostępniam 😛 

Mam ładną kolekcję artystycznych aktów, ale tylko dla mnie. Pokazać mogę, dać- nie ma mowy. W czasach, kiedy w internecie jest wszystko, mojego wizerunku tam nigdy nie będzie, błękitna pustka nie zapomina.