Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcja reakcja

Wyznanie przedszkolanki

Polecane posty

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak idzie do prywatnego przedszkola. Przynajmniej na pierwszy rok. Nie puściłabym mojego wrazliwego dziecka w 20 kilku osobową hałastrę. 

No gdzież, Twoje dziecko jest lepsze i delikatniejsze

Gość Ja tez tak

Robiłam jak pracowałam w przedszkolu, najlepsze ze dzieci same sie dopraszały o np jaja ba twardo i zupę mleczna 

weganscy rodzice maja w mózgu sieczkę 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ja tez tak napisał:

Robiłam jak pracowałam w przedszkolu, najlepsze ze dzieci same sie dopraszały o np jaja ba twardo i zupę mleczna 

weganscy rodzice maja w mózgu sieczkę 

no ale tak szczerze ani nauczyciele ani inni obcy nie są od tego żeby ludziom dzieci wychowywać i udowadniać im "swoje ja" co Cię to obchodzi jaką filozofię mają rodzice? Masz robić swoje, a nie bawić się w stocznię. To takie typowe dla polskich nauczycieli, zadufane w sobie buce z monopolem na rację, wszystko wiedzące, na wszystkim najlepiej się znające, do których należy ostatnie zdanie. Serio czujesz się na tyle ważna żeby ludziom się tak w życie wpieprzać? Co was do tego upoważnia? Ciekawe dlaczego nie interweniujecie kiedy rodzice doprowadzają dzieci to otyłości, kiedy upasione dzieci jedzą na waszych oczach chipsy, slodycze, gazowane napoje z całą tablicą mendelejawa, a jeżeli chodzi o weganizm to wam się nagle jakiś wściek doopy włącza....

Gość Ja tez tak

Mnie filozofia rodziców nie obchodziła,ale szkoda mi było dzieci które w domach były skazane na bezsmakową papkę.dziecko powinno mieć dany wybór i niech samo zadecyduje co chce zjeść i nie mówimy tu o słodyczach czy czipsach a o normalnych posiłkach np jajecznica na boczku,ryz na mleku z truskawkami,pieczone udko z kurczaka itp itd

Gość Gosc

Dzieciom nie wolno dawac soji, szkodzi bardziej niz czerwone mieso.Male dziewczynki nie maja estrogenow, a np tofu dostarcza fitoestrogenow i moze taka dojrzewac przedwczesnie.Doroslym kobietom przed menopauza soja pasuje, moze redukowac nadmiar wlasnych hormonow