Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola

dlaczego mężczyźni potrafią tylko brać

Polecane posty

Gość pola

dlaczego faceci są aż takimi egoistami że zawsze myślą tylko o sobie. dlaczego kobieta nie potrafi tak zrobić. jak jesteś piękna i młoda chętnie z tobą będą  nawet wydadzą kasę aby tylko z tobą być. nie obchodzi ich to, że musisz włożyć wiele wysiłku w dbanie o siebie żeby ich zadowolić. a potem jak się starzejesz, a wiadomo,że nadmiar makijażu z czasem postarza, podobnie jak farbowanie włosów czy inne zabiegi, to zaczynają cię zdradzać lub odchodzą. a wcześniej odpowiadało im że się malowałaś farbowałaś i stroiłaś choć kosztowało cię to zdrowie.a teraz jak masz zniszczone zdrowie kogo to obchodzi? czyli biorą ile się da a potem wywalają cię jak stary śmieć na śmietnik. to jest straszne złe i okrutne. i nawet nie próbują udawać jakiegoś uczucia. to jest wdzięczność z tyle lat dogadzania ukochanemu i robienia wszystkiego żeby był zadowolony.

Gość pola

do puki byłam młoda to byliśmy dobrym małżeństwem, ale teraz mi się posypało zdrowie, mam problemy. mąż powiedział że odchodzi i zostawi mi to czego się dorobiliśmy warte jakieś 250 tysięcy. musi sobie ułożyć od nowa życie. pewnie tak jest najwygodniej a te pieniądze to niby ma być zapłata za te lata ? nie wszystko jest na sprzedaż. ja go kocham i nie umiem się z tym pogodzić czy ten świat musi być taki kurewski. mam dość wszystkiego 

Gość Menprzed40
6 minut temu, Gość pola napisał:

dlaczego faceci są aż takimi egoistami że zawsze myślą tylko o sobie. dlaczego kobieta nie potrafi tak zrobić. jak jesteś piękna i młoda chętnie z tobą będą  nawet wydadzą kasę aby tylko z tobą być. nie obchodzi ich to, że musisz włożyć wiele wysiłku w dbanie o siebie żeby ich zadowolić. a potem jak się starzejesz, a wiadomo,że nadmiar makijażu z czasem postarza, podobnie jak farbowanie włosów czy inne zabiegi, to zaczynają cię zdradzać lub odchodzą. a wcześniej odpowiadało im że się malowałaś farbowałaś i stroiłaś choć kosztowało cię to zdrowie.a teraz jak masz zniszczone zdrowie kogo to obchodzi? czyli biorą ile się da a potem wywalają cię jak stary śmieć na śmietnik. to jest straszne złe i okrutne. i nawet nie próbują udawać jakiegoś uczucia. to jest wdzięczność z tyle lat dogadzania ukochanemu i robienia wszystkiego żeby był zadowolony.

Piszesz: dlaczego faceci ... czyżby wszyscy??? Jeden cię skrzywdził - przykro! Ale pisz o jednym.

Gość mołdry

Agatka ty masz siano na głowie nie włosy

Gość lia

... tyle lat dogadzania ukochanemu i robienia wszystkiego żeby był zadowolony.

&

Dogadzać masz sobie i robić wszystko, żebyś ty była zadowolona.

Gość Kobieta

Autorko, jak on chce isc w pi*du to niech idzie. Znajdzie mlodsza to potem on a zostawi starego dziada. Pierwsza zasada przy rozstaniach to taka zeby zachowac GODNOSC!!! Bron boże nie blagaj go by zostal.  Krzyz na droge i niech idzie.  I zeby nie bylo...mowię z doswiadczenia...bylam w toksycznym zwiazku,  gdzie oddalam facetowi swoje serce,  czas,  pieniadze i nawet rezygnowalam z marzen.  Ale...teraz wiem że nie warto i juz nigdy tak nie zrobie.  

Glowa do gory.  Potrafisz zyc bez niego tylko teraz myslisz,  że nie:)

Gość pola

takie gadanie , że mogę żyć bez niego to tylko oszukiwanie samego siebie . kobieta owszem może dbać o siebie itd ale do tego potrzebuje mężczyzny który by ją inspirował i mógł podziwiać jej piękno bez tego jest to tylko fotomontaż z wierzchu wymalowana wystrojona a w środku wrak duchowy i uczuciowy

Gość Onaaa

Takie życie. Widocznie jesteś uzależniona od mężczyzny, faktycznie takie sa nic nie warte. Ciesz się, ze dostałaś mieszkanie. Trzeba bylo myśleć jak faceta wybierałas. Byłaś młoda to chętnie przyjmowałas prezenty, pieniazki itp. I brałas udział. Jesteś stara to wiadomo, ze nikt płacić ci nie będzie. Wykoezytalas młoda du/pe i sie ciesz, bo nie kazda miała szans na to. Teraz przejmij rolę matki czy babci i ciesz się zyciem adekwatnym do wieku. 

Gość Starociotka

JA NIE BIORE TYLKO DAJE KUUTASA MIEDZY CYCE DO DUUPY DO RYJA

Gość pola
1 godzinę temu, Gość Onaaa napisał:

Takie życie. Widocznie jesteś uzależniona od mężczyzny, faktycznie takie sa nic nie warte. Ciesz się, ze dostałaś mieszkanie. Trzeba bylo myśleć jak faceta wybierałas. Byłaś młoda to chętnie przyjmowałas prezenty, pieniazki itp. I brałas udział. Jesteś stara to wiadomo, ze nikt płacić ci nie będzie. Wykoezytalas młoda du/pe i sie ciesz, bo nie kazda miała szans na to. Teraz przejmij rolę matki czy babci i ciesz się zyciem adekwatnym do wieku. 

a  jak ciebie facet kopnie w dupę to będziesz się głupio pocieszać . nie nie brałam żadnych pieniędzy myślisz że byłam z kimś dla kasy czy prezentów. pewnie sądzisz innych według siebie. widzę że nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi więc się nie wypowiadaj

Gość godnosc

ale Onaaa ma racje. masz teraz pól majatku i on ci przez pół  życia pomagal, nam nikt nie pomagal bo my zyjemy godnie a nie jestesmy szparami obciągarami

Albowiem uczucia, milosc nie istnieje. My zyjemy dla siebie. Nie robimy nic dla

byle
kogo. Jak korzystałas to nie narzekałas. ... sie kiedy niszczy i idzie na smietnik. A my jestesmy luksusowe porzadne i nie odchodzimy do lamusa. NIEZALEŻNE