Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miły chlopak

Czy jest tu miła kobietą słuchająca rocka, blues rocka oraz metalu?

Polecane posty

Gość Miły chlopak

Jeśli nie palisz oraz nie idziesz do łóżka z kazd kto się pojawi w okolicy, czytanie książek nie jest Ci obce i szukasz kogoś do tańca i różańca to jestem 😁

Gość gość

Nie wiem dlaczego wymagasz czytania książek skoro sam tego na 100% nie robisz

Gość Miły chlopak

Skąd takie przypuszczenia?

Gość gość

Przecinki

a tak poważnie, to twoje wymagania po prostu krzyczą 'mam kompleksy'. To są tak proste cechy, że każdy powinien znać przynajmniej kilkanaście takich osób.

Gość Starociotka
6 minut temu, Gość gość napisał:

Przecinki

a tak poważnie, to twoje wymagania po prostu krzyczą 'mam kompleksy'. To są tak proste cechy, że każdy powinien znać przynajmniej kilkanaście takich osób.

ALE CIE DUUPA OD RANA PALI KURRWO WSCIEKLA

Gość Miły chlopak
6 minut temu, Gość gość napisał:

Przecinki

Nie mam kompleksów to po pierwsze. Po drugie nie dałem wszystkich przecinków. Na luzie napisałem wiadomość. Za to jest wiadome, że Jesteś kobietą mam nadzieję, że nie po polonistyce, bo byś nie lubila literatury którą lubię. Znam sporo takich osób, bo chodzę na koncerty, ale żadna z koleżanek nie wpadła mi w oko.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Miły chlopak napisał:

Nie mam kompleksów to po pierwsze. Po drugie nie dałem wszystkich przecinków. Na luzie napisałem wiadomość. Za to jest wiadome, że Jesteś kobietą mam nadzieję, że nie po polonistyce, bo byś nie lubila literatury którą lubię. Znam sporo takich osób, bo chodzę na koncerty, ale żadna z koleżanek nie wpadła mi w oko.

Rozumiem, że to było luźno napisane - to była lekka złośliwość z mojej strony bo wpis wydał się trochę pretensjonalny. Za dużo widzę wypowiedzi facetów którzy twierdzą, że szukają wyjątkowej kobiety która "czyta książki!" (sugerując, że kobiety tego nie robią). 

Na jakie koncerty chodzisz? Może musisz dosłownie jeździć trochę dalej bo lokalnie zazwyczaj są dokładnie te same osoby więc ciężko poznać kogoś nowego 🙂

Gość Miły chlopak

Luzik. To moja wina powinienem napisać ładniejszy post. Pomyślałem, że i tak nikt nie odpisze, ale się miło myliłem.  Kocham thrash metal oraz death metal. Uwielbiam dobre solówki np Testament, Sepultura Obituary. Lubię też blues, jazz oraz muzykę klasyczną. Zbieram vinyle muzyków z autografami oraz kostki do gitar które złapie na koncercie.  A Ty czego słuchasz?

Sepultura - inner self

Gość Miły chlopak

Książki to cała magia. Tam jest wszystko.

Gość gość

Wolę trochę lżejszą muzykę - power, heavy, symphonic, gothic. Black metalu też trochę słucham, ale nie mam raczej ulubionych zespołów

Poza tym strasznie lubię folk i indie.

Gość Miły chlopak
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wolę trochę lżejszą muzykę - power, heavy, symphonic, gothic. Black metalu też trochę słucham, ale nie mam raczej ulubionych zespołów

Poza tym strasznie lubię folk i indie.

Ooo jak cudownie. Kocham Summoning, Bathory, Emperor. Lubię też folk. Napisałaś indie rock?

Też lubię heavy iron maiden, manowar, rhapsody, lucca turilli.

Gość gość

Indie rock - np. Iron & Wine albo Amarante (nie mylić z Amaranthe)

A skoro o black metalu mowa, znasz/lubisz Batushkę?

Gość Miły chlopak

Lubię bardzo. Dobrze mi się wali konia przy ich skocznych kawałkach :)

Gość Miły chlopak
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nawet nawet grali w wawie z rok temu chyba, a lubisz może Watain?

Gość gość

Nie, moim zdaniem wpadają w kategorie "za bardzo śmierdzi rasizmem", 

Gość Miły chlopak
7 minut temu, Gość gość napisał:

Tam u góry jakiś zbok pisał. Sorki to nie ja. Watain jest specyficzny.

Gość Starociotka
10 minut temu, Gość gość napisał:

UUU KURRWA RASISTOWSKI METAL TO BRZMI GROZNIE TY CIIPO

Gość Miły chlopak
Przed chwilą, Gość Starociotka napisał:

UUU KURRWA RASISTOWSKI METAL TO BRZMI GROZNIE TY CIIPO

Mógłbyś ...ie się zachowywać. Nie ładnie tak pisać zwłaszcza do nieznajomych osób. Brak Ci kultury.

Gość Miły chlopak
21 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś jeszcze?

Gość Miły chlopak
2 minuty temu, Gość Miły chlopak napisał:

Jesteś jeszcze?

Lubię blur oraz casabian z indie rocka

Gość gość

Jestem, jestem. 

Wracając do muzyki - dziwne poglądy ideologiczne które przejawiają niektóre zespoły black i death metalowe to jeden z powodów dla którzych specjalnie nie ciągnie mnie do tego gatunku. Wiem, że niektórzy potrafią oddzielić muzykę od muzyków, ale nie jestem jedną z takich osób

Gość Miły chlopak
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jestem, jestem. 

Wracając do muzyki - dziwne poglądy ideologiczne które przejawiają niektóre zespoły black i death metalowe to jeden z powodów dla którzych specjalnie nie ciągnie mnie do tego gatunku. Wiem, że niektórzy potrafią oddzielić muzykę od muzyków, ale nie jestem jedną z takich osób

Jestem pacyfistą, kocham koty. Nie krzywdze innych ta muzyka daje mi dużo wewnętrznego spokoju. Kocham mroczny klimat oraz solówki.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Miły chlopak napisał:

Jestem pacyfistą, kocham koty. Nie krzywdze innych ta muzyka daje mi dużo wewnętrznego spokoju. Kocham mroczny klimat oraz solówki.

Chyba wszyscy metale kochają koty 🙂 Nie spotkałam wielu którzy kotów nie mają/nie lubią

Gość Miły chlopak

Ważne że lubisz właściwą muzykę, a czytanie książek dla Ciebie to normalność. Dla mnie jest mega 🥰 jakie lubisz filmy?

Gość Miły chlopak
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chyba wszyscy metale kochają koty 🙂 Nie spotkałam wielu którzy kotów nie mają/nie lubią

Koty są super mam 2 przyjaciół kota oraz kotkę, ale kot jest u znajomych na wsi, a kotka w miejscu pracy.

Gość Gosc

A co cie to obchodzi 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Miły chlopak napisał:

Ważne że lubisz właściwą muzykę, a czytanie książek dla Ciebie to normalność. Dla mnie jest mega 🥰 jakie lubisz filmy?

szczerze - niespecjalnie lubię filmy 🙂 

Mogę zapytać, z czystej ciekawości, dlaczego ciężko jest poznać kogoś na żywo? Nie jestem pierwszym facetem z którym rozmawiałam na ten temat i większość narzeka, że nikogo nie mogą poznać - chociaz teoretycznie znają kobiety które spełniają ich wymagania

Gość Miły chlopak

Pracuje za granicą, jestem teraz na urlopie w Polsce. Wyjechałem, bo przez ostatnie lata odkąd jestem sam nie mogłem nikogo właściwego poznać. Sam wygląd to mało, potrzebuje bodźców oraz zainteresowań wspólnych żeby móc się wzajemnie uzupełniać oraz rozwijać. To jest trudne dobie internetu gdzie wszystko jest, a zarazem nic. Jestem romantykiem po prostu tak życie się ulozylo, a Ty masz kogoś?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Miły chlopak napisał:

Pracuje za granicą, jestem teraz na urlopie w Polsce. Wyjechałem, bo przez ostatnie lata odkąd jestem sam nie mogłem nikogo właściwego poznać. Sam wygląd to mało, potrzebuje bodźców oraz zainteresowań wspólnych żeby móc się wzajemnie uzupełniać oraz rozwijać. To jest trudne dobie internetu gdzie wszystko jest, a zarazem nic. Jestem romantykiem po prostu tak życie się ulozylo, a Ty masz kogoś?

Mam, znaleziony na necie 🙂 Więc to nie takie najgorsze źródło. Tylko myślę, że ludzie często popełniają błąd bo z racji na to, że "na necie jest wszystko", starają się znaleźć partnera który dosłownie jest taki jak oni sami. Słucha tej samej muzyki, ma te same zainteresowania, czasem nawet szukają podobnego stylu ubierania. Tak się po prostu nie da

Gość Miły chlopak

Mam, znaleziony na necie 🙂 Więc to nie takie najgorsze źródło. Tylko myślę, że ludzie często popełniają błąd bo z racji na to, że "na necie jest wszystko", starają się znaleźć partnera który dosłownie jest taki jak oni sami. Słucha tej samej muzyki, ma te same zainteresowania, czasem nawet szukają podobnego stylu ubierania. Tak się po prostu nie da

Możliwe, ale jak się jest samemu warto zawsze szukać. Nie będę Cię podrywać. Życzę Wam wszystkiego najlepszego. ✌️