Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościusynu

Moja była wciąż mści się na mnie

Polecane posty

Gość Gościusynu

Ona zerwała ze mną już prawie cztery lata temu bo jak stwierdziła stałem się wstrętny i już nie może nawet na mnie patrzeć, było to dla mnie bardzo trudne, bardzo ją kochałem, ona mi zniszczyła psychikę, skłócała mnie ze znajomymi, rodziną, z niektórymi wciąż nie mam kontaktu, długo mi zajęło żeby się otrząsnąć. Ostatnio poznałem nową dziewczynę i się zakochaliśmy. Ona rozbiła nasz związek, naopowiadała jej jakiś bredni na mój temat i ona mnie zostawiła. Co ja mam zrobić żeby w końcu się odczepiła? P.S. Mieliśmy wspólnych znajomych i ona wciąż z nimi jest w dobrych relacjach. Próbowałem z niektórymi rozmawiać, ale powiedzieli żebym nawet się do niej nie zbliżał. Pewnie im też coś naopowiadała. Wiem że mogę iść na policję ale nie chcę tego robić. Chciałbym się z nią jakoś dogadać. 

Gość Starociotka

NASRRAJ TEJ KURRWIE DO BUTOW Z NIMI NIE MA DIALOGU

Gość gość margotka
3 minuty temu, Gość Gościusynu napisał:

Ona zerwała ze mną już prawie cztery lata temu bo jak stwierdziła stałem się wstrętny i już nie może nawet na mnie patrzeć, było to dla mnie bardzo trudne, bardzo ją kochałem, ona mi zniszczyła psychikę, skłócała mnie ze znajomymi, rodziną, z niektórymi wciąż nie mam kontaktu, długo mi zajęło żeby się otrząsnąć. Ostatnio poznałem nową dziewczynę i się zakochaliśmy. Ona rozbiła nasz związek, naopowiadała jej jakiś bredni na mój temat i ona mnie zostawiła. Co ja mam zrobić żeby w końcu się odczepiła? P.S. Mieliśmy wspólnych znajomych i ona wciąż z nimi jest w dobrych relacjach. Próbowałem z niektórymi rozmawiać, ale powiedzieli żebym nawet się do niej nie zbliżał. Pewnie im też coś naopowiadała. Wiem że mogę iść na policję ale nie chcę tego robić. Chciałbym się z nią jakoś dogadać. 

idz na policje albo wynajmij ukraincow żeby jej przetlumaczyli 

Gość Gościusynu
1 minutę temu, Gość gość margotka napisał:

idz na policje albo wynajmij ukraincow żeby jej przetlumaczyli 

Bardzo dobry pomysł z tymi ukraincami. podoba mi się 

Gość Starociotka
1 minutę temu, Gość Gościusynu napisał:

Bardzo dobry pomysł z tymi ukraincami. podoba mi się 

ZA PARE GORSZY JA UNIESZKODLIWIA I ZNIKNA ZA MIEDZĄ

Gość Ela
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

Znowu Jakubie mi grozisz, tym razem z klempa pod chomąto? Juz nie gwałtem a zabójstwem? To, ze "obracasz" lalkę voodoo moją, to nie znaczy , że byliśmy/jesteśmy, bo ciągle to robisz, razem.

Gość Ela
7 minut temu, Gość Starociotka napisał:

Unieszkodliwiają mnie już od paru lat, Ukrainiec tez był,  z marnym skutkiem,  jak widać. Ale on.prz3ciez wie o tym:/ Bóg im pokazał,  że jest ponad ich satanistycznym  diabłem.

Gość Taka prawda

baby to wyrachowane ku‌rwy

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Taka prawda napisał:

baby to wyrachowane ku‌rwy

Bo nie zdołał mnie zabić Jakubek mimo wielokrotnych prób? Powinnam być martwa, to byłoby ok? Umre, gdy Bóg o tym zadecyduje a nie sataniści z Kubusiem na czele. Jest tak zadufany w sobie, że tego nie rozumie. A powinien w k9ncu to pojąć.

Gość Ela
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bo nie zdołał mnie zabić Jakubek mimo wielokrotnych prób? Powinnam być martwa, to byłoby ok? Umre, gdy Bóg o tym zadecyduje a nie sataniści z Kubusiem na czele. Jest tak zadufany w sobie, że tego nie rozumie. A powinien w k9ncu to pojąć.