Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera

Podróż samolotem a otyłość

Polecane posty

Gość Gość

Tak było, a że to było w liniach LOT to rozmowę słyszałam dokładnie, lotem latam wyłącznie do Warszawy

Gość Gosc

A może ktoś zna długość takich pasów? 

Gość Princess of the sky

I co, jak samolot wpadnie w turbulencję to taka kobieta przywali parę razy w sufit głową? "Dla dobra dziecka"? Obejrzyj sobie chociaż na youtubie jak potrafią wyglądać turbulencje, szczególnie nad Azją

Gość Gość

Może uznali że na tak krótkim odcinku turbulencje się nie wydarzy, pamiętam że dwóch stuardesów się naradzało, a że pierwszy raz widziałem taką sytuację to się przysłuchiwałam

Gość Gość

........widziałam.....

Gość Princess of the sky

Haha dobre. Turbulencje się nie wydarzą, bo tak panowie uradzili. Cieszę się że nie pracuję w Polsce

Gość Princess of the sky

Proszę sobie poczytać na temat clear air turbulence. Nawet kapitan nie jest w stanie przewidzieć turbulencji na podstawie prognozy pogody jeśli są to turbulencje tego typu. A co dopiero panowie stewardzi z Lotu, którzy sobie uradzili że na krótkim odcinku nie będzie. Jakby prądy powietrza zależały od tego czy krótki czy długi lot

Gość Gość

Pasażer nie musi znać się na przepisach ani turbulencjach opisałam sytuację której byłam świadkiem i to wszystko nie miałabym powodu by coś zmyślać tak było i basta

Gość Gość
15 minut temu, Gość Princess of the sky napisał:

Haha dobre. Turbulencje się nie wydarzą, bo tak panowie uradzili. Cieszę się że nie pracuję w Polsce

Nie wiem dlaczego stuardesy (kobieta i mężczyzna) podjęli taką decyzję i nawet.mnie to nie obchodzi