Gość Mosiężny Napisano Sierpień 16, 2019 1.wieczorna 2.kevin lufi 3.h0meopata Na samosi i kowbojkach wielu ludziom zrobili wiele krzywdy i robili chore akcje. Ta trójka (może prócz ostatniego) jest wyjątkowo toksyczna. Trzymajcie się od nich z dala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 16, 2019 A jakieś konkrety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 16, 2019 1 minutę temu, Gość Mosiężny napisał: 1.wieczorna 2.kevin lufi 3.h0meopata Na samosi i kowbojkach wielu ludziom zrobili wiele krzywdy i robili chore akcje. Ta trójka (może prócz ostatniego) jest wyjątkowo toksyczna. Trzymajcie się od nich z dala. Jako ofiara Wieczornej cos o tym wiem...chociaz o dziwo dzisiaj jej tu nie ma i calkiem inna atmosfera jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dragon Napisano Sierpień 16, 2019 Wieczorna jest fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat Napisano Sierpień 16, 2019 Przed chwilą, Gość Dragon napisał: Wieczorna jest fajna Ale glupi podszyw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 16, 2019 Ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano Sierpień 16, 2019 Mosiężny na kafe Coś nie chce mi się w to wierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 a co takiego robią, rzucają czary , strugają miedziane kable ? wszystko co mogą to bezmyślnie obnażyć własną frustrację, a to prawie jak zdjąć majteczki w tłumie celem oceny rzecz jasna acz broń panie boże ekshibicjonistycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dragon Napisano Sierpień 16, 2019 3 minuty temu, Gość Gość napisał: Ale o co chodzi? Nagonka na Wieczorną a ona jest przecież fajna... Zazdrosne baby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 8 minut temu, Gość gosc napisał: Jako ofiara Wieczornej cos o tym wiem...chociaz o dziwo dzisiaj jej tu nie ma i calkiem inna atmosfera jest. możesz dać wskazówkę kim jesteś? intuicja mi mówi iż nocnypan lub Dragon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezedury 108 Napisano Sierpień 16, 2019 Ech, część ludzi, którzy tu non stop siedzą, to pracownicy, którzy zakładają tematy i utrzymują sztuczny ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 11 minut temu, Gość Gość napisał: A jakieś konkrety? wieczorna p0dżeganie do sam0bójstwa, molest0wanie innej kobiety, śmianie się z dziewczyny chorej na raka, m0wa nienawisci, proby zniszczenia psychicznego, robienie przez lata pr0pagandy na temat swoich 0fiar, nę0kanie, pr0stactwo, pisanie bardzo obrzydliwych i zb0czonych tresci, żałosne żarty, paranoje, obsesje na ludzi z internetu, jedną dziewczyne której nie ma pół roku widzi codziennie w jakimś gościu lub użytkowniku, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 12 minut temu, Gość Gość napisał: A jakieś konkrety? kevin. pisał całkowicie na serio że za9bije jedną z użytkowniczek, schiz9frenie i obsesje na ludzi z internetu, napady furii, prześladowanie użytkowników, chore akcje (zaczął krakać jak wrona i grozić że zniszczy całe kowbojki) mast0urbacja na tiny chacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dragon Napisano Sierpień 16, 2019 Przed chwilą, Bezedury napisał: Ech, część ludzi, którzy tu non stop siedzą, to pracownicy, którzy zakładają tematy i utrzymują sztuczny ruch. Gdzie się można zapisać i ile płacą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezedury 108 Napisano Sierpień 16, 2019 Trafiłem tu kiedyś na osobę, która tu siedzi zawodowo - przez chwilę gadaliśmy. Nie wiem jak rekrutują pracowników ale raczej to kilka osób zaiwania na kilkudziesięciu nickach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smutno mi Napisano Sierpień 16, 2019 2 minuty temu, Bezedury napisał: Trafiłem tu kiedyś na osobę, która tu siedzi zawodowo - przez chwilę gadaliśmy. Nie wiem jak rekrutują pracowników ale raczej to kilka osób zaiwania na kilkudziesięciu nickach Czyli Dragon Elka i Marzenka to jedna osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 To nic przy tym jakie chore zdjęcie z łysym komarem wstawił beznikowy na samosi hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeverLucky 18 Napisano Sierpień 16, 2019 Nie wierzę, że jeszcze to wałkujecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 16, 2019 2 minuty temu, NeverLucky napisał: Nie wierzę, że jeszcze to wałkujecie xD Trzeba działać! zniszczyć! zdewastować! dezintegrować! a potem działać żeby zostali rozliczeniu i trafili do wiezienia/psychiatryka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Starociotka Napisano Sierpień 16, 2019 4 minuty temu, Gość Gość napisał: Trzeba działać! zniszczyć! zdewastować! dezintegrować! a potem działać żeby zostali rozliczeniu i trafili do wiezienia/psychiatryka. LUFI MAUPKA 4 LATA W CHOROSCZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeverLucky 18 Napisano Sierpień 16, 2019 Dobrze znów poczuć się jak na kowbojkach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Starociotka Napisano Sierpień 16, 2019 PIJE PIWO I JARAM BLANTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2019 1 minutę temu, NeverLucky napisał: Dobrze znów poczuć się jak na kowbojkach xD Beka XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 16, 2019 Maryyyś jest jeszce gorsza od Wieczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 31, 2021 Dnia 17.08.2019 o 00:54, Gość Gość napisał: Maryyyś jest jeszce gorsza od Wieczornej Same ciekawostki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 31, 2021 A przez przypadek za każdym razem trafiam na dziwne i stare tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 31, 2021 Ciekawe czy o mnie będą też pisać za jakiś czas że byłam zła i że trzeba na mnie uważać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeverLucky 18 Napisano Styczeń 31, 2021 (edytowany) 7 minut temu, Elciaa29 napisał: Ciekawe czy o mnie będą też pisać za jakiś czas że byłam zła i że trzeba na mnie uważać To zależy, czy masz w sobie na tyle uporu. Samosia i kowbojki to najbardziej "specyficzne" fora na jakie trafiłem w internecie. Nigdy wcześniej i nigdy później nie widziałem tak bardzo toksycznej społeczności xd Edytowano Styczeń 31, 2021 przez NeverLucky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 31, 2021 2 minuty temu, BoniBluBąbel napisał: Wątpię. Będę pisać o miłej elci. Z komentarzy wynika ze potrzebuję egzorcyzmow Nie wiem kto wymyśla te bzdury , jestem tu rok i nic takiego złego jeszcze nie dostrzegłam , a wzrok i słuch mam raczej dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 31, 2021 1 minutę temu, NeverLucky napisał: To zależy, czy masz w sobie nca"spe tyle uporu. Samosia i kowbojki to najbardziej "specyficzne" fora na jakie trafiłem w internecie. Nigdy wcześniej i nigdy później nie widziałem tak bardzo toksycznej społeczności xd Sluszałam już trochę o tych dwóch forach ale osobiście tam nie bylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach