Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Zazdroszczę ludziom z dużych miast bo w mieście mają wszystko, a ja na wsi nie mam nic

Polecane posty

Ludzie z dużych miast mają wszystko, mogą sobie pójść do kina, teatru kiedy tylko chcą, w galerii handlowej mogą być codziennie, mają biblioteki, domy kultury, dużo restauracji, fajne koncerty, dużo imprez sportowych i plusem jest to że są anonimowi a na wsi co? Jedno wielkie ... i nic więcej, i nie ma nic kompletnie nic i nie ma co robić i nie ma gdzie wyjść, i wszyscy się znają, ja zazdroszczę fajnego życia w mieście, na wsi to tylko wegetacja i nic więcej 😮

Co mam zrobić by się wyprowadzić do Opola bądź innego dużego miasta? 

Gość Gość

Staraj się o mieszkanie komunalne, poczekasz kilka lat ale kiedyś tam dostaniesz 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Staraj się o mieszkanie komunalne, poczekasz kilka lat ale kiedyś tam dostaniesz 

Nie chce mieć mieszkania komunalnego i chce już się do miasta wyprowadzić, a nie za kilka lat 😮

Gość Gosc

Duze miasta wcale nie sa fajne. Mieszkałam jakis czas w miescie wojewodzkim i wcale nie na obrzezach a do najblizszego sklepu mialam kilometr. Wszedzie daleko, wszedzie trzeba dojezdzac. Auto nic Ci nie ulatwia bo nie ma gdzie parkowac i stoisz w korkach godzinami. Mnie sie mieszka idealnie tam gdzie sie urodzilam czyli male miasteczko. Wychodze z domu i z buta zalatwie wszystko! Szpital, urzedy, sklepy i po drodze mozna zjesc loda czy isc na pizze bo wszytko w odleglosci 10-15 minut od domu. Nigdy wiecej duzych miast!!!

Gość mam takie

mateusz masz schizofrenię?

Gość fff

tyle że to wszystko kosztuje, sporo.

wychowanie dziecka na wsi jest tanie, w mieście? kebaby, pizze, kino, teatry, filharmonie, koncerty, wycieczki, wejścia, wyjścia, look

Gość fff
31 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Nie chce mieć mieszkania komunalnego i chce już się do miasta wyprowadzić, a nie za kilka lat 😮

to jedź z 2000 w kieszeni i najmij pokój, nikt ci nie broni

46 minut temu, Gość mam takie napisał:

mateusz masz schizofrenię?

Nie mam schizofrenii 

Gość mam takie

chyba jednak masz, bo sam nie wiesz czego chcesz 😮

jeszcze nie tak dawno wychwalałeś wsie i twierdziłeś, że nigdy nie chciałbyś mieszkać w mieście. a teraz to. zdecyduj się może wreszcie na coś

zresztą i tak jesteś upośledzony i do końca życia bedziesz mieszkał ze swoimi opiekunami prawnymi

9 minut temu, Gość mam takie napisał:

chyba jednak masz, bo sam nie wiesz czego chcesz 😮

jeszcze nie tak dawno wychwalałeś wsie i twierdziłeś, że nigdy nie chciałbyś mieszkać w mieście. a teraz to. zdecyduj się może wreszcie na coś

zresztą i tak jesteś upośledzony i do końca życia bedziesz mieszkał ze swoimi opiekunami prawnymi

Ja pisałem że nigdy nie chciał bym mieszkać w mieście tak? Nigdy w życiu tak nie napisałem, do głowy by mi nie przyszło zachwalać zasraną śmierdzącą zapyziałą wieś! Nie mam zamiaru mieszkać na wsi i chce się jak najdalej wynieść z tej dziury do dużego miasta 

Po drugie nie mam prawnych opiekunów, bo nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie ile razy mam ci to powtarzać? 

😮

Gość olamariola

nie mam czasu ani ochoty grzebać w forum sprzed kilku lat, ale jest dokładnie jak wyżej ktoś napisał; dałbyś się pokroić za wieś i wyzywałeś każdego, kto śmiał uważać, że mieszkanie na wsi to nędza. Mało tego, gdy ci wytykano, że wynika to z twoich kompleksów i tak naprawdę marzysz o mieszkaniu w dużym mieście to wręcz piany na pysku dostawałeś

Ty naprawdę jesteś solidnie pyerdolnięty i nie dziwne, że psychiatryk to twój drugi dom

6 minut temu, Gość olamariola napisał:

nie mam czasu ani ochoty grzebać w forum sprzed kilku lat, ale jest dokładnie jak wyżej ktoś napisał; dałbyś się pokroić za wieś i wyzywałeś każdego, kto śmiał uważać, że mieszkanie na wsi to nędza. Mało tego, gdy ci wytykano, że wynika to z twoich kompleksów i tak naprawdę marzysz o mieszkaniu w dużym mieście to wręcz piany na pysku dostawałeś

Ty naprawdę jesteś solidnie pyerdolnięty i nie dziwne, że psychiatryk to twój drugi dom

Ja nie lubię wsi i nie chce mieszkać na wsi, jeden z tych powodów jest taki, że ludzie mieszkający na wsi są wyśmiewani, poniżani, obrażani i wyzywani od wiejskich wsiowych głupków i traktowani jak coś gorszego, a ja nie chcę być pośmiewiskiem że pochodzę ze wsi i dlatego jak zamieszkam np. w Opolu, Wrocławiu, Warszawie, Nysie czy innym wielkim mieście to nigdy się nie przyznam że jestem ze wsi 

😮

Gość gość
2 godziny temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ja nie lubię wsi i nie chce mieszkać na wsi, jeden z tych powodów jest taki, że ludzie mieszkający na wsi są wyśmiewani, poniżani, obrażani i wyzywani od wiejskich wsiowych głupków i traktowani jak coś gorszego, a ja nie chcę być pośmiewiskiem że pochodzę ze wsi i dlatego jak zamieszkam np. w Opolu, Wrocławiu, Warszawie, Nysie czy innym wielkim mieście to nigdy się nie przyznam że jestem ze wsi 

słoik!