Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoniasty

PISANIE TUTAJ O KIMS WAZNYM DLA NAS W ZYCIU TO TYLKO WYSTAWIANIE TEJ OSOBY NA HEJT.

Polecane posty

Gość Dragoniasty

TAKIE SA REALIA TEGO FORUM...

Gość gość

Pijesz do Sylwi?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Pijesz do Sylwi?

Nie do swojej Asiuni zapewne.Bez obaw nikt Ciebie ani Twoich urojonych miłości hejtowal nie będzie, bo nie warto .udowodniles..

Gość Dragoniasty

Do zadnej Sylwi 😋 

Gość Dragoniasty
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie do swojej Asiuni zapewne.Bez obaw nikt Ciebie ani Twoich urojonych miłości hejtowal nie będzie, bo nie warto .udowodniles..

Juz zaczyna, standard 😇

Gość Dno
3 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

Juz zaczyna, standard 😇

Idealny playboy co zamiast dbac realnie o znajomość to  w necie wypisuje na babskim forum jaki jest zajeb/isty, a w rzeczywistości cham i nic nie wart

Gość Dragoniasty
2 minuty temu, Gość Dno napisał:

Idealny playboy co zamiast dbac realnie o znajomość to  w necie wypisuje na babskim forum jaki jest zajeb/isty, a w rzeczywistości cham i nic nie wart

WYLADUJ SIE MOZE CI ULZY, TYLKO TYLE POTRAFISZ 😎 

Gość Dorota
5 minut temu, Gość Dragoniasty napisał:

WYLADUJ SIE MOZE CI ULZY, TYLKO TYLE POTRAFISZ 😎 

A Ty naucz się mówić prawdy,tyle lat w necie na uczuciowym forum i jeszcze Ciebie nie nauczyli 🤔???oceniając kogoś,zacznij od siebie.Pozdrawiam

Gość Dragoniasty
1 minutę temu, Gość Dorota napisał:

A Ty naucz się mówić prawdy,tyle lat w necie na uczuciowym forum i jeszcze Ciebie nie nauczyli 🤔???oceniając kogoś,zacznij od siebie.Pozdrawiam

TY MNIE NIE UCZ ZYCIA, ZACZNIJ OD SIEBIE 😋 ILE LAT....BEZ POZDROWIEN , SPYWAJ 😉

Gość Dorota
3 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

TY MNIE NIE UCZ ZYCIA, ZACZNIJ OD SIEBIE 😋 ILE LAT....BEZ POZDROWIEN , SPYWAJ 😉

Z przyjemnością..jak najdalej od męskich odpadów, co życie spędzają w necie. Porażka nie warta wspomnień. POWODZENIA 

Gość Dragoniasty
7 minut temu, Gość Dorota napisał:

WYTYKASZ KOMUS BLEDY, KTORE SAMA POPELNIASZ 😇

Gość Dragoniasty

Z przyjemnością..jak najdalej od męskich odpadów, co życie spędzają w necie. Porażka nie warta wspomnień. POWODZENIA 

ODPADOW 😇 NIE ZNIZE SIE DO TWOJEGO POZIOMU I JAK NAJDALEJ OD CIEBIE🤮

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość Dragoniasty napisał:

ODPADOW 😇 NIE ZNIZE SIE DO TWOJEGO POZIOMU I JAK NAJDALEJ OD CIEBIE🤮

Twój poziom jest jeszcze niższy niż myślałam..🤮🤯Ale baw się dobrze,tylko to Ci w życiu wychodzi...pa.

Gość Dragoniasty

RZECZYWISCIE DUZO CZASU SPEDZAM W NECIE, O CZYM TY PISZESZ DO MNIE, PISZESZ O SOBIE BO JA ZA CHWILE WYCHODZE STAD 😋

Gość Dragoniasty
3 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Twój poziom jest jeszcze niższy niż myślałam..🤮🤯Ale baw się dobrze,tylko to Ci w życiu wychodzi...pa.

CHCESZ BYC ZLOSLIWA,TOBIE NAJLEPIEJ WYCHODZI PUSZCZANIE SIE PO UCZUCIOWYM 🤩 KONIEC TEMATU 🤮

Gość gosc
5 minut temu, Gość Dorota napisał:

dax??

Gość Kasia
6 minut temu, Gość Dragoniasty napisał:

CHCESZ BYC ZLOSLIWA,TOBIE NAJLEPIEJ WYCHODZI PUSZCZANIE SIE PO UCZUCIOWYM 🤩 KONIEC TEMATU 🤮

Szczyt chamstwa od kur.wia.rza 

Gość Dragoniasty
7 minut temu, Gość Kasia napisał:

Szczyt chamstwa od kur.wia.rza 

MOZECIE MNIE CMOKNAC W POMPE, TYLE WIECIE O MNIE AMEBY 😎😂 W RODZINIE TAKIEGO POSZUKAJ 😋 NARA

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Brawo Dorota. W końcu jedna napisała to co myśli wielu, a on tylko obraża Ciebie i innych.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

MOZECIE MNIE CMOKNAC W POMPE, TYLE WIECIE O MNIE AMEBY 😎😂 W RODZINIE TAKIEGO POSZUKAJ 😋 NARA

i kto tu kogo obraża ???Dorota tylko napisała prawdę a Ty ją dojechałeś. Wstyd za takich facetów 

Gość Dr Quinn

Dorcia ma sporo za uszami 🖐

Gość On.
17 minut temu, Gość Gość napisał:

i kto tu kogo obraża ???Dorota tylko napisała prawdę a Ty ją dojechałeś. Wstyd za takich facetów 

Ta wasza prawda jest g ówno warta manipulatki niedorobione 😄

Gość Dorota
6 minut temu, Gość Dr Quinn napisał:

Dorcia ma sporo za uszami 🖐

Tak, bo uczciwa i nie chodzi do łóżka za spojrzenie i mówi prosto z mostu.Ale nie warto...być uczciwym w tych czasach. Trzymajcie się.

Gość Dr Quinn

Tak, bo uczciwa i nie chodzi do łóżka za spojrzenie i mówi prosto z mostu.Ale nie warto...być uczciwym w tych czasach. Trzymajcie się.

To warto czy nie warto? W sensie ty jedna uczciwa biedna ostatni dinozaur jak w tej bajce. A z ust wylewa się jad bo przecież świat jest zły, chłopy zle i baby tez zle co do łóżka za spojrzenie chodzą 🤣

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość Dr Quinn napisał:

To warto czy nie warto? W sensie ty jedna uczciwa biedna ostatni dinozaur jak w tej bajce. A z ust wylewa się jad bo przecież świat jest zły, chłopy zle i baby tez zle co do łóżka za spojrzenie chodzą 🤣

W moich ustach nie było jadu dopóki ktoś sam mnie nie opluwa.Prawda nie zawsze jest miła, ale nie obrażam, dopóki sama nie jestem obrażana .Im dużej żyję tym bardziej widzę i wiem,że bycie w porządku nie zawsze jest dobre,bo krzywdzi się nawet samego siebie. A świat jest tak wyrachowany i ludzie,że będąc sobą można dostać po du.p.i.e i wiele razy mu się oberwalo..więc chyba nie warto...

Gość Dr Quinn

W moich ustach nie było jadu dopóki ktoś sam mnie nie opluwa.Prawda nie zawsze jest miła, ale nie obrażam, dopóki sama nie jestem obrażana .Im dużej żyję tym bardziej widzę i wiem,że bycie w porządku nie zawsze jest dobre,bo krzywdzi się nawet samego siebie. A świat jest tak wyrachowany i ludzie,że będąc sobą można dostać po du.p.i.e i wiele razy mu się oberwalo..więc chyba nie warto...

Nie koloruj już tak bo im więcej klepiesz tym więcej bezsensu w tym co piszesz. Ogień ogniem zwalczaj, hipokryzja lewel kafeteria.