Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby co to temat "jestem tu nowy, niech mi ktoś wyjaśni kto to wieczorna" i zawarte w nim pedo teksty i pogróżki Wieczornej można czytać poza ostatnią stroną którą ktoś zablokował

Polecane posty

Gość gość

Można normalnie czytać jak się kliknie na 1,2,3,4,5,6 stronę, tylko na ostatnią nie idźcie bo ktoś zablokował..

Gość gosc

Ja pier... znowu ta kr.et.ynka od wieczornej. Drugi czub pokroju sylwusi, Co za oszolomy tu siedza.

Gość Gość

Jprdl to coś od rana się podnieca wieczorno. Naprawdę lecz się smerfeczi. Naprawdę myślisz że któregokolwiek obchodzą te żenujące gunwoburze które nawet mnie się znudziły że aż tematy takie jak te zakładasz? Jesteś psychiczna.

Gość no niestety
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja pier... znowu ta kr.et.ynka od wieczornej. Drugi czub pokroju sylwusi, Co za oszolomy tu siedza.

fakt, ostatnio dużo tu nawiedzeńców. co nie wejdę to ciagle tematy o jakiejs sylwii s, kiełbasie, arystotelesie, wieczornej itd. i ciągle kutwa to samo nadaja od rana do nocy

to już nie ten sam uczuciowy co kiedyś ehhh 😞 jeszcze z 2 lata temu mozna bylo tu normalnie pogadac, a teraz same trolle tu. nudy. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jprdl to coś od rana się podnieca wieczorno. Naprawdę lecz się smerfeczi. Naprawdę myślisz że któregokolwiek obchodzą te żenujące gunwoburze które nawet mnie się znudziły że aż tematy takie jak te zakładasz? Jesteś psychiczna.

Powiedziała naczelna stalkerka i pëdofilka na forum w postaci Wieczornej. Bardzo wiarygodne. Znowu projekcja. Masz wszystkich za idjotów równych tobie i twoim starym że myślisz że nikt się nie skuma że to ty to piszesz Wieczi? Weź się stuknij w ten pusty łeb. Tak porządnie. I na terapię idź to może krat unikniesz. To coś to raczej ty jesteś psi pomiocie. O chorobach psychicznych też lepiej się nie wypowiadaj biorąc pod uwagę twój popęd seksualny skierowany na dzieci i schizy w postaci widzenia wszędzie Nimfy czy Broken.

Gość gość
3 minuty temu, Gość no niestety napisał:

fakt, ostatnio dużo tu nawiedzeńców. co nie wejdę to ciagle tematy o jakiejs sylwii s, kiełbasie, arystotelesie, wieczornej itd. i ciągle kutwa to samo nadaja od rana do nocy

to już nie ten sam uczuciowy co kiedyś ehhh 😞 jeszcze z 2 lata temu mozna bylo tu normalnie pogadac, a teraz same trolle tu. nudy. 

Dokładnie. Inna sprawa że gdyby moderacja zablokowała tą całą Wieczorną po pierwszym tekście pedo/filskim czy pogróżce (nawet dzisiaj  faktycznie leciały) to nie byłoby problemu. Rozwiązałaby się równocześnie sytuacja z jej przeciwnikami którym w jakiejś części się nie dziwię. Inna sprawa że faktycznie są tutaj ludzie którzy jakoś niezdrowo żywią się takimi konfliktami i tworzą głupie tematy o tych wszystkich Wieczorncych czy Sylwiach pasożytując na czyichś emocjach.

Gość Sylwia
47 minut temu, Gość gosc napisał:

słucha?jakiego mojego pokroju?Ledwo wracam z trasy cały dzień poza domem a wy znowu coś odpuerdalacie?żal pl!!!!

Gość Gość
16 minut temu, Gość Sylwia napisał:

słucha?jakiego mojego pokroju?Ledwo wracam z trasy cały dzień poza domem a wy znowu coś odpuerdalacie?żal pl!!!!

A po co się tu udzielasz codziennie i zdajesz relacje z życia? Po to żeby później się oburzać że ktoś o tobie pisze? Wyjaśnij w jakim celu piszesz na tym forum.