Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia22

Worki pod oczami

Polecane posty

Hej. Mam problem A mianowicie są to worki pod oczami . Mam 24 lata i czuje się okropnie 🙁. Sprawa wygląda tak że raczej mam to genetycznie aczkolwiek moje worki codziennie nie są takie same tzn, jednego dnia wstaje i są w miarę ok czyli nie ma aż tak wypuklych 'poduszek' A drugiego dnia są po prostu takie jakby mi ktoś mocno przyłożył.  Zadne kremy itp nie pomagają. Dodam jeszcze że mam bardzo wrażliwe oczy i powieki. Byłam u lekarza robiłam ogólne badania które wyszły ok. Byłam również w prywatnej klinice na konsultacji gdzie lekarz odradzil wstrzykniecie kwasu przez to że worki każdego dnia wyglądają inaczej. Jednakże polecił mi zabiegi Venus Legacy. Tak na prawdę nie wiem czy to coś pomoże, czy warto spróbować. Czy ktoś przez to przechodził, bądź przechodzi i boryka się z tym problemem? 

Proszę o jakieś rady, pomoc

Gość gość

Sposób na wory pod oczami to maseczka ze świeżego nasienia.

Hej kobitki, chciałm sie podzielić z wami moimi przemyśleniami. Mam juz 52 lata.. Wiecie, zmarszczki na czole, Ty cos opada tam dobrze nie przylega ;D ha ha. Testowałam mnóstwo kremów i chodziłam na przeeeróżne zabiegi. Kremy wiadomo nie od dziś - tylko nawilżają bo mają za duże cząsteczki żeby przedostały się do naszej skóry, oczywiscie i tak na codzien je stosuje. Chodzenie co miesiąc do kosmetyczki etc. to duzo czasu mi zabierało i wiadomo pieniążków. Moja przyjaciółka też w moim wieku, ale ona buszuje ciągle po intenecie i jakieś nowinki sprawdza. 4 miesiące temu zamówiła sobie urządzenie do lifitngu twarzy, powiedziałam ze ja w takie urządząnka nie wierze, bo coś musi boleć zeby działało ;D. Ona jednak stosowała codzinnie około 10 min to urządzenie. Po miesiącu, ja byłam w szoku, nie wierzyłam, że takie efekty przyniosło jej tylko ten masaż ultradźwiękami... sama sobie zaraz kupiłam i teraz mija 5 tydzien z tym urządzeniem. Zmarszcz bardzo wyraźnie się "ukryły" he he. Worki pod oczami jakby wyparowały, skóra zliftingowała.. Ja wierze też w kanały energii... do tego też stosowałam to urządzenie i dało mi to co chciałam osiągnąć ;) nie jest to lokowanie produktu hi hi, chciałm tylko się z tym z Wami kochane podzielić, że warto, mi bardzo pomogło, pięknego dnia buziaki. alshop.pl/pl/p/Urzadzenie-liftingujace-AmeliaLine/76

Dnia 18.08.2019 o 20:07, Kasia22 napisał:

Proszę o jakieś rady, pomoc 

Zaburzona praca tarczycy, bądź wątroby, lub nerek. Często efekt przemęczenia, przeforsowania organizmu, odwodnienia, bądź złej diety i niedoborów. A czasem po prostu genetyka i ''taka uroda''...

Gość Daria

Na worki pod oczami mi pomogła maseczka w płacie liftingująca od Bielendy z serii kuracja młodości. Maska dobrze przylega do skóry, wygładza zmarszczki, ale przede wszystkim dobrze odzywia skórę wokół oczu. Fajny i skuteczny produkt