susann261 0 Napisano Sierpień 19, 2019 Ostatnio mam bardzo dużo stresu przez co biorę nieregularnie pigułki. Tydzień temu w sobotę zapomniałam tabletki i wzięłam ją dopiero w niedzielę ale po więcej niż 12 godzinach , we wtorek także zapomniałam ale pominęłam ją i w środę wzięłam normalnie tą co powinnam. W niedzielę i poniedziałek kochałam się z moim mężczyzną i za każdym razem kończył we mnie. Robiłam test ale wyszedł negatywny ,ponieważ minęło dopiero 7 dni od stosunku. Od dwóch dni boli mnie dół brzucha i jajnik. Nie wiem teraz czy kończyć paczkę tabletek czy odstawić, bo jeśli jestem w ciąży boje się, że to może zaszkodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudii 1 Napisano Sierpień 21, 2019 Moim zdaniem, najlepiej skontaktować się ze swoim lekarzem ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystyna Napisano Wrzesień 15, 2019 Hmm jak tak brałaś nieregularnie, to myślę, że jakieś ryzyko ciąży istnieje najlepiej jak ktoś wyżej napisał spytaj się ginekologa swojego albo zrób kolejny test ciążowy za jakiś czas. Jak juz będzie wszystko ok, to następnym razem sobie ustaw przy stosowaniu pigułek alarm, zeby ci dzwonił albo wibrował o tej samej porze, ja tak robię przy moich vines Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach