Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda

Moj chlopak MUSI miec auto albo chociaz motor !

Polecane posty

Gość Jagoda
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dzień dobry Jagodo

Bardzo spodobała mi się twoja propozycja transakcji wiązanej. Spełniam wszystkie twoje warunki ( mam auto, mam dom, jezdem jedynakiem, i chyba kupie sobie motóra)

Moje warunki brzegowe som takie: bedziesz przychodzić o 9 rano i sprzątać i gotować. O 14 ma cie już nie być. Potem przyjdziesz o 21 i bedziesz sie śmiać i słuchać problemów do 23. Potem jeszcze wpadniesz 0 4 nad ranem na 15 minut - i masz wolne do 9.

Taka to transakcja wiązana... (p.s. możemy jeszcze ponegocjować o tym wiązaniu)

To brzmi zachecajaco. A ladny jestes?

Gość Jagoda
12 godzin temu, Gość Facet napisał:

Jagoda, wyjdź za mnie. Ty masz mieć dom i samochód, a ja w zamian, ugotuje, posprzątam, pośmieje się, problemów wysłucham. 

🙂 Jestes bardzo fajnym facetem ale nie tego szukam. Powodzenia. Duzo kobiety bylaby zainteresowana taka oferta.

Gość Jagoda
16 godzin temu, Gość heh napisał:

Co druga laska teraz zajebśicie wygląda, wystarczy dobry makijaż i trochę sportu, wiec masz spora konkurencje. Za to facetów z fajnym autem i domem nie jest zbyt wielu, zazwyczaj są już zajęci, zanim się tego dorobili. Wiec powodzenia z takimi wymaganiami.

Mogę co najwyżej zaproponować kupno kota.

Witaj heh,

Wiesz jakos za mna sie faceci ogladaja na miescie a nie za "co druga" laska. Pozatym te fitness laski beda chcialy duzo wiecej niz ja bo one robia sporty i sie kuruja na grecka boginie bo beda celowaly w pilkarzy, celebrytow itp. Ja jestem lepsza niz one i nie mam tez takich wymagan. Wiec oferta niesamowita.